Pochváľte sa svojou auditechnikou !
Re: Pochváľte sa svojou auditechnikou !
Hmm no takto ti poviem. Ešte som v tom nemal kábel pichnutý Ale vďaka za tip
nj, do coho si nepichol, to nechces
ale aby som nebol od veci. Mozu sa mi ozvat ti co maju Samson SR850 a aktivne ich pouzivaju, ci im nepraska hlavovy most?
ale aby som nebol od veci. Mozu sa mi ozvat ti co maju Samson SR850 a aktivne ich pouzivaju, ci im nepraska hlavovy most?
praska, tam na koncoch
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Mne uz z toho slusne zadrbava, nie je to sranda pozerat sa na tak drahe komponenty a nemat moznost ich vyskusat (tie sluchadla mam vyse roka, zvysok som si zaobstaral tak pred 2-3 mesiacmi). Stary DAC sa mi podarilo predat dost skoro a novy nie a nie prist. Nastastie uz by to dlho trvat nemalo - pred 4 dnami to poslali z francuzskej "zakladne", tracking mi tvrdi, ze to uz opustilo teritorium (nech uz to znamena cokolvek - zatial je to mozne najst len na franzuskej poste a moja francuzstina je na urovni google translate ). A ani na rack si to nemozem poskladat, pretoze ten sa este susi u kamosa v Prahe - kupil som ho zaciatkom juna, z Berlina ho hned previezli do Prahy a odtamad este nikto s dostatocne velkym autom nesiel. Nastastie typek, co ho priviezol z Berlina ide tento tyzden na Slovensko, tak mi ho v nedelu dovezie. Este si budem musiet poskladat nejaky maly a tichy HTPC, pravdepodobne pasivne NUC - tu sa da zmestit do 300e, akurat chcem este pockat na uvedenie 3. generacie (nie ze by ta terajsia bola zla, ale nie som velmi nadseny z Intel Celeron 847).Broslowski napísal:To máš akože takto doma a čakáš? Asi by ma j.blo
No, ja svoju zostavu nikam asi nosit nebudem, ale ak budes mat zaujem si ju vypocut, tak si kludne zajdi do Presova.andrejsvk napísal:filuS - Fuuu, musime sa dakedy stretnut
Desktop
Spoiler: ukázať
Pod stolom 1Kw subwoofer 18palc. repro
i7 8700K@5GHz, Asus Rog Z370-F, 16GB DDR4 2800MHz, EVGA GTX 1080Ti FTW3, 3TB HDD + 256GB SSD M2, Corsair 850W, Cooler Master ML240L RGB, NZXT 450 case...
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
kW niesu vsetko a vravi sa, ze ani na velkosti nezalezi
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Chudak mi dnes pozical svoje nove Sony MDR 1RBT.
Skapal som ! Na bezdratovky je to neskutocne zive, ma to dobry priestor, na prve pocuvanie troska silnejsi bas ako som zvyknuty, ale napr. na jazz je to fajnove. Pripaja sa to cez BT a hra to v byte cez 3 steny, nechapem. Daju sa zohnat uz od 250€, za tie peniaze je to asi jasna volba aktualne.
Skapal som ! Na bezdratovky je to neskutocne zive, ma to dobry priestor, na prve pocuvanie troska silnejsi bas ako som zvyknuty, ale napr. na jazz je to fajnove. Pripaja sa to cez BT a hra to v byte cez 3 steny, nechapem. Daju sa zohnat uz od 250€, za tie peniaze je to asi jasna volba aktualne.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Wizik
- VIP
Este nie, ale mozem. Kazdopadne z kazdeho zariadenia ide digi signal takze to bude plus minis rovnake.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
ešte pridám skúsenosť, najčistejšie a bez rušenia mi to hrá z iPodu nano 7.gen. Keď to párujem s PC už je tam badateľné rušenie, ale celkovo neskutočné sluchy za tie prachy.
skúsime z wizom po dlhom čase recku na ne, tieto sluchy si to zaslúžia :p
- Wizik
- VIP
Je to chore, pocujem uplne nove zvuky co na kombinacii Gamma2 DACu a DT770PRO nepocujem.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
tak ale 770ky potrebuju zos a lepsi nez bvheadamp
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Veď iste a o to ide btw wizo ma tusim 80 ohm 770