Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
to kde si v bunkri? lumia 925 drží dva dni, HTC den np, a to majú porovnateľné baterky (nehovoriac o tom že ja mám enablenute MDM a BitLocker, takže mi to žere trošku viac). Profily sú v GDR3, USB tethering nie.
.
no s fónom som sa nachádzal v Topoľčanoch a Piešťanoch, signál dobrý. NFC, poloha povypínané. Jas automatika...
netuším čo by to mohlo byť. skúsím ešte zajtra koľko to vydrží.
netuším čo by to mohlo byť. skúsím ešte zajtra koľko to vydrží.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
Pozri v nastaveniach co ti bezi na pozadi. Tiez mi zrazu zacalo strasne zrat baterku a bolo to prave aplikaciami.
tak ty si riadny autista ... napises cast myslienky a druhu polovicu si mame domyslietSnake napísal:aj ty si mimo, reagoval som na ten market
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
hosi nasiel som vybornu hru.... vyskusajte : http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... cb7e87aaf7
Moje Fony: HTC HD7
HTC 8X
HTC 8X
sest meetingov stary, aj ty by si bol , a nebud drzy, bo ti nepoziciam kacickuPapek napísal:tak ty si riadny autista ... napises cast myslienky a druhu polovicu si mame domyslietSnake napísal:aj ty si mimo, reagoval som na ten market
.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
neviem ci niekto cakal aj nieco ine ako to ze MS kupi Nokiu ..ked uz tam dosadili Elopa ...
inak mne 920 vydrzi cca 14 hodin kym zapne setriaci mod, cize dlhy den vydrzi (na pozadi mi bezi minimum veci, ale akosi stale s nim nieco robim)
inak mne 920 vydrzi cca 14 hodin kym zapne setriaci mod, cize dlhy den vydrzi (na pozadi mi bezi minimum veci, ale akosi stale s nim nieco robim)
no bežala mi tam navigacia here drive + a počasie Bing. zajtra uvidím či sa niečo zlepšíPapek napísal:Pozri v nastaveniach co ti bezi na pozadi. Tiez mi zrazu zacalo strasne zrat baterku a bolo to prave aplikaciami.
PS5 Slim
PS5 Slim
Tak za 3 a pol hodiny 30 % dole. Je to normalne ?
PS5 Slim
PS5 Slim
Mne za 2,5 hodiny zmizli 2%. Battery+ mi hlasi, ze mi to zere priemerne 4% za hodinu.
Tie appky na pozadi si pozeral cez nastavenia > aplikacie > ulohy na pozadi? Lebo ja mam povolene aj Here Drive+ a nerobi to zlobu, kedze navigacia bezi na pozadi len pocas navigovania.
Tie appky na pozadi si pozeral cez nastavenia > aplikacie > ulohy na pozadi? Lebo ja mam povolene aj Here Drive+ a nerobi to zlobu, kedze navigacia bezi na pozadi len pocas navigovania.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
mas novy telefon?Bird napísal:Tak za 3 a pol hodiny 30 % dole. Je to normalne ?
Tak ano je to normalne.. U vsetkych Lumia sa stretavame prve dva tyzdne s kalibraciou baterii.
Ano novy, par dni ho mam. Dik za info, dufam ze sa to teda zlepsi po tych dvoch tyzdnov
PS5 Slim
PS5 Slim
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
urcite zlepsi .. ja som tiez nevedel prezit den s telefonom a po cca 8 dnoch sa to zacalo rapidne zlepsovat, raz ked som s telefonom skoro nic nerobil vydrzal 62 hodin
btw frajerka ma na L620 rekord 7dni a 2hodiny
inak take mini odporucanie alebo ako to nazvat... kupil som (mimo ine) tuto nabijacku, s Lumia 920 funguje uplne bezproblemovo, nabijanie zalezi od pripojeneho zdroja, na doske s PowerUSB (gigabyte) to nabija rovnako dobre ako original nokia nabijacka (mam fatboy aj CR-200, takze cca to uz mam odpozerane), z notebooku to ide o nieco pomalsie, ale nabija
http://www.ebay.com/itm/370880431337
btw frajerka ma na L620 rekord 7dni a 2hodiny
inak take mini odporucanie alebo ako to nazvat... kupil som (mimo ine) tuto nabijacku, s Lumia 920 funguje uplne bezproblemovo, nabijanie zalezi od pripojeneho zdroja, na doske s PowerUSB (gigabyte) to nabija rovnako dobre ako original nokia nabijacka (mam fatboy aj CR-200, takze cca to uz mam odpozerane), z notebooku to ide o nieco pomalsie, ale nabija
http://www.ebay.com/itm/370880431337
Dalsia vyborna hra vysla http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... a77adf7b88
Moje Fony: HTC HD7
HTC 8X
HTC 8X