Mohol by si aspon rozpisat, ako to chces mat zapojene. Co bude zdroj zvuku a ake ma vystupy? Logitech Z-906 (a ine pocitacove sumitka) su aktivne reproduktory, teda maju zabudovany zosilnovac. Znamena to, ze nemas ziadny A/V receiver doma a nemozes si kupit normalne pasivne "audio" bedne? Pokial potrebujes aj zosilnovac a chces mat nejaku normalnejsiu zostavu, kde receiver vyzera ako receiver a bedne aspon trochu zahraju, tak si musis pripravit viac penazi. Napriklad
Onkyo HT-S9405THX [
<900,- €] bude celkom dost dobre pre zaciatocnika. To je vsak asi prilis cez rozpocet. Budes sa asi musiet uskromnit s beznymi zostavickami, kde uz repraky vyzeraju tak srandovnejsie. O skok nizsie mas
Onkyo HT-S6505 [
530,- €], ale stale mas k tomu aspon normalne vyzerajuci receiver.
Z inych vyrobcov ma napriklad Yamaha pre tento rok model
YHT-199 [
link], co ale stoji len
350,- €, co je blbost kupovat, pokial su peniaze na nieco lepsie (a aj tie repro vyzeraju byt nejake plastove). Pioneer ma
HTP-073 [
link], ale to su tiez len take male kocecky. Urcite by som chcel nieco, co sa aj tvari, ze to ma nejaky objem a je k tomu "velky" receiver.
Rozhodne by som sa vyhol kdejakym zostavam, ktore sa bezni ludia tak radi nazyvaju "domace kino" a su to kdejake tie dizajnove tycinkove repraky so zosilnovacom pomaly zabudovanym v BD prehravaci [
priklad]. Nevravim, ze to nemoze hrat lepsie, ale chovam k tomu znacnu nedoveru az odpor.
No a pokial ti stacia pasivne bedne, tak sa situacia este viac komplikuje, pretoze tam je vyber omnoho vacsi a navyse nemusis platit aj receiver (mozes kupit lepsie repro). Rozhodne sa vsak vyhni kdejakym Logitech plastovym sumitkam na pozeranie filmov. Bude to o nicom.