Zdravim, ako sa da odlisit original iphone od fake ? Totiz nasiel som dnes iphone, no neviem ci je to 3, 4 alebo 5, je rozmlateny na maderu, no doska je ok, display je puk, po zapnuti sa zapne no disp. svieti na bielo s pasmi farebnymi a nic nevidno. Na kryte je 16GB, no je tam made in china cize to bude zrejme fake, karta sim ide z vrchu, kryt sa nedal odobrat-zadny, vylomil som ho totiz 15min som maturoval kam ide sim karta, myslel som si ze je to len mp3ka Ako to zistim ? dik za radu
Takze je to bud 3g alebo 3gs, ale ci orig alebo fake akoto zistim ? Pozeral som foto na nete a na orig je repracik co je u vrchu cierny a tu je strieborny cize je to fake.
Tak display nieje kaput, problem v konektore a bol tak divno zamasteny ten displa vyzeralo to ako prasklina , tel. sa zapne, jeho imei je 01 171300 083688 7, je to fake alebo orig? Po vlozeni sim naskoci klavesnica, pyta pin, po zadani pinu naskoci itune s obrazkom usb konektora, idu len tiesnove volania a hore je zamok, zrejme je zablokovany, no su urvane pask. vodice cize sa neda odomknut. A este pyta ze kartu bez pin kodu pre spustenie iphone cize je to asi fake
Keďže nabehne obrázok iTunes a pýta si pripojenie k PC, plus zadanie pinu na aktiváciu (resp. bez pinu) tak to vyzerá na originál. Najviac by ale pomohla fotka toho telefónu.
ja mám podobný problém so samsungom Galaxy Note II N7100, kúpil som ho cez bazoš a mám podozrenie že je to fejk, pretože namiesto 16 GB má iba 11 GB a je to podľa IMEI vietnamská verzia, ktorá sa podľa zahraničných fór predávala ako veľmi kvalitný fejk kdesi v indonézii...
má niekto tento mob. a mohol by odfotiť zadnú stranu po vybratí baterky, nech to viem porovnať s tým čo mám ja? na nete som takúto foto nikde nenašiel...
díky moc...
Tibor26 napísal:No je to original a tel. funguje Na to ako bol roztoto. Len neviem ci je to 3G alebo 3GS, ked tie iphone su na jedno kopyto.
ze sa ti vobec oplati sa s tym serkat, ked je to rozbite na maderu...zbytocne strateny cas.
klimo231 napísal:ja mám podobný problém so samsungom Galaxy Note II N7100, kúpil som ho cez bazoš a mám podozrenie že je to fejk, pretože namiesto 16 GB má iba 11 GB a je to podľa IMEI vietnamská verzia, ktorá sa podľa zahraničných fór predávala ako veľmi kvalitný fejk kdesi v indonézii...
má niekto tento mob. a mohol by odfotiť zadnú stranu po vybratí baterky, nech to viem porovnať s tým čo mám ja? na nete som takúto foto nikde nenašiel...
díky moc...
ziadny iphone nema a nikdy nemal vyberatelnu bateriu, tak neviem co riesis.
klimo231 napísal:ja mám podobný problém so samsungom Galaxy Note II N7100, kúpil som ho cez bazoš a mám podozrenie že je to fejk, pretože namiesto 16 GB má iba 11 GB a je to podľa IMEI vietnamská verzia, ktorá sa podľa zahraničných fór predávala ako veľmi kvalitný fejk kdesi v indonézii...
díky moc...