ORANGE DSL - skúsenosti, rady atď.
Re: ORANGE DSL - skúsenosti, rady atď.
Vyzerá to tak, že rok dajako s nimi vydržím a po roku sa vrátim k miestnemu WI-FI poskytovateľovi. Dojednám s nimi nejaké výhodné podmienky . Odkedy ľudia si ľudia u nás preniesli zmluvy k Orange , wi-fi poskytovatelia ponúkajú svoje služby šité na osobné potreby zákazníka.
supportsat.cz - CZ a SK fórum pro fandy satelitního příjmu. CZ and SK forum for fans of satellite tv and satellite boxes.
Ako vidim urobil som aj dobre, ze som dal telekom a bolo stastie, ze nebolo mozne dat orange
Po viazanosti asi ani orange nedavam ale ostavam pri telekome jedine, ze by sa orange spamatal pretoze teraz platim viac ale ide to fakt 100% ako ma nepada nekolise ryhlost vzdy proste 100%
Po viazanosti asi ani orange nedavam ale ostavam pri telekome jedine, ze by sa orange spamatal pretoze teraz platim viac ale ide to fakt 100% ako ma nepada nekolise ryhlost vzdy proste 100%
ale na vine je aj tak telekom, oni maju kable, oni si diktuju ceny. Ked ma dakto nizsiu cenu ako vlastnik, tak ide to na ukor jeho marze a kvality sluzieb.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Uplne presne si to vystihol. Oni maju sice 2-2,5x vyššiu cenu, ale garantovanu rýchlosť. Orange ma polovičné aj nižšie ceny ale rýchlosť a stabilita nie je garantovaná...newmi napísal:ale na vine je aj tak telekom, oni maju kable, oni si diktuju ceny. Ked ma dakto nizsiu cenu ako vlastnik, tak ide to na ukor jeho marze a kvality sluzieb.
Spoiler: ukázať
sem-tam horsie pingy.. cca 80-90ms pri hrani, ale da sa to prezit a nestazujem sa
iny problem nemam nastastie
Lebo pracujes pre orange je vemi obdivuhodne ako ich tu obhajujes vzdy a vychvalujes az kus prehnane... realita je vsak inaCageJ napísal:sem-tam horsie pingy.. cca 80-90ms pri hrani, ale da sa to prezit a nestazujem sa
lol, nepracujem
Operatora mam T-mobile/Telekom a pevnu mame tiez Telekom. S Orangeom okrem netu nemam nic. Jedine, ze Telekom sa nesnazi u mna nic, lebo mame od nich pevnu. Ja som zase mal predtym sakra problem s Telekom..
Operatora mam T-mobile/Telekom a pevnu mame tiez Telekom. S Orangeom okrem netu nemam nic. Jedine, ze Telekom sa nesnazi u mna nic, lebo mame od nich pevnu. Ja som zase mal predtym sakra problem s Telekom..
Potom preco si tu vypisoval aby ti kazdy poslal profil linky ked ma problem, ze posunies dalej? to nebude len tak...
na inom fore sa to riesilo globalne.. priamo moderatorovi sa to posuvalo a oni to riesili s Orangeom za uzivatelov.. vysledok viem ale vas to nepotesi... Telekom s tym nebude nic robit..
Ja to vidim tak but si dat telekom a platit draho ale nemat problem alebo usetrit a platit menej ale mat aj mensiu kvalitu ina moznost nieje jedine indivudualna stastie...
Aj keby, tak čo? Pomôže to jemu v niečom? Či tebe? On je zodpovedný za to? Či ty? Či ISP?boy1155 napísal:Lebo pracujes pre orange je vemi obdivuhodne ako ich tu obhajujes vzdy a vychvalujes az kus prehnane... realita je vsak ina
To jakože ja budem zamestnanec UPS tak nikto mi nikdy nedodrbe balík? Či ho budú v skladoch prevážať na vankúšikoch?
Nie kamoš, takto to naozaj nefunguje...
.
Tak som si to včera večer nahlasil na ako poruchu, sam som zvedavý čo s tým poriešia... Potom dám vedieť.
CageJ napísal:na inom fore sa to riesilo globalne.. priamo moderatorovi sa to posuvalo a oni to riesili s Orangeom za uzivatelov.. vysledok viem ale vas to nepotesi... Telekom s tym nebude nic robit..
vieš mi dať potom adresu toho fóra? chcem si to prečítať
To by som si prečítal tiež, mohol by si to poslať cez Pm ??
supportsat.cz - CZ a SK fórum pro fandy satelitního příjmu. CZ and SK forum for fans of satellite tv and satellite boxes.
sledujte http://www.zive.sk/
V priebehu par dni by tam mal byt nejaky clanok.
napr. hned tu posledny text
http://mobilmania.azet.sk/clanky/orange ... fault.aspx
V priebehu par dni by tam mal byt nejaky clanok.
napr. hned tu posledny text
http://mobilmania.azet.sk/clanky/orange ... fault.aspx