Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
Myslel som si, ale aj tak dík.
Pravdepodobne ho vrátim a zoberem ho z mall.sk (áno dobre čítate znova zoberem zlé škaredé rovnaké HTC) len ma zaujíma či niekto neviete či tam bude SK distribúcia, pretože na stránke vôbec nepíšu...
Ale stále mi vŕta hlavou prečo by mi to malo dosrať fón
Pravdepodobne ho vrátim a zoberem ho z mall.sk (áno dobre čítate znova zoberem zlé škaredé rovnaké HTC) len ma zaujíma či niekto neviete či tam bude SK distribúcia, pretože na stránke vôbec nepíšu...
naštuduj si niečo o SecureBoot (UEFI) a zistíš. A kašli na 8X, mám ho, každým dňom je bližšie a bližšie k vyhodeniu z okna.
.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
mne na 8x zatial vsetko funguje klop klop(lepsie ako na hd7)
Naposledy upravil/-a 1adad1 v Ut 10. Sep, 2013, 18:29, upravené celkom 1 krát.
Tu nejde o to, ze HTC.. Ide o to, ze Nokia ma dalej viac featur... napr. Glance, double tap to unlock atd.. Tieto featury dovolim si tvrdit HTC nikdy nedostane... a kopu dalsich only Nokia vecish4d0wko napísal:Myslel som si, ale aj tak dík.
Spoiler: ukázať
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
No čo som sa z ním dnes hral tak bol lepší ako HTC Wildifre S Môj prvý Windows Phone, čiže by ma zaujímalo aké sú zápory a čo keď tak zobrať do tých 270€, kukal som napr po Samsungu Ativ S ale nechcem zase veľký display, tých 4.3 bolo také optimálne a aj to bol šok pretože som bo zvyknutý na WFS ktorý má smiešnych 3.2 palcov. Ale bol to dobrý fón, po tom čo som ho rootol, nahraj JB a zväčšil internal memory o 1gb.
Ja som z mojim HTC 8X spokojny,,, len keby viacej ta bateria vydrzala, inak nemam ziadne vyhrady.
Moje Fony: HTC HD7
HTC 8X
HTC 8X
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
povedal by som, ze po prechode z HTC HD7 na 8X bude spokojny kazdy, rovnako ako po prechode napr. z Galaxy Ace na Galaxy S ale po prechode z HTC HD7 na Nokia L920 ..to je proste o inom, osobne som lepsi telefon v ruke nedrzal a som rad, ze je to taka tazka placka
venujem sa opravam telefonov a mal som v ruke vsetky lumie, ale najviac my sadlo HTCecko,, momentalne iny WP telefon nechcem.
Moje Fony: HTC HD7
HTC 8X
HTC 8X
8x je po update (fix) uplne v pohode
myslíte že by baterke pomohla rekalibrácia ? niekde som čítal že uplne vybiť, a nabíjať dlhšie aj keď bude 100%
btw. kedy bude GDR2 dostupny pre lumia 820 ? neviete niekto bližšie povedať ?
btw. kedy bude GDR2 dostupny pre lumia 820 ? neviete niekto bližšie povedať ?
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
nove leaky+info
http://www.wpcentral.com/screenshots-wi ... ifications
http://www.wpcentral.com/new-leaked-scr ... teractions
Ta cortana je zaujimava, leak som uz videl pred par mesiacmi, takze aj na vylepsom speech sa pracuje, uvidime, ci bude vo WP8.1.
http://www.wpcentral.com/screenshots-wi ... ifications
http://www.wpcentral.com/new-leaked-scr ... teractions
Ta cortana je zaujimava, leak som uz videl pred par mesiacmi, takze aj na vylepsom speech sa pracuje, uvidime, ci bude vo WP8.1.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
hmm, tak to ja potom robim rekalibraciu raz tyzdenne, ked ho nestihnem nabit a cez noc necham na nabijacke (spanok 8 hodin, nabitie na 100% 5 hodin, cize 3h kalibrujem? )