T-Com DSL - info, novinky,...
Re: T-Com DSL - info, novinky,...
Od 16.9. na webe, appka na dostupnost. Uvidim ale neverim .
A moznost premigrovat na VDSL. Dajte vediet potom, ked premigrujete.
A moznost premigrovat na VDSL. Dajte vediet potom, ked premigrujete.
Spoiler: ukázať
Zdravim,
Potreboval by som radu ohladom prechodu na nizsi profil kedze som v zahranici a domov chodim iba na 2-3 tyzdne doma pouzivaju internet len rodicia, mam slovanet a je este viazany do decembra 2014.
Po zvazeni profilu aky mam zavedeny program MAXI 20 Mbps a realne rychlosti sa nikdy nepriblizili ani 12 Mbps (11.40 Mbps +-) som sa rozhodol prejst na nizsi profil a to program MINI 5 Mbps, budem nieco platit? alebo musim uzavriet novu zmluvu? alebo ako to bude nevyznam sa velmi v tom, vdaka.
Potreboval by som radu ohladom prechodu na nizsi profil kedze som v zahranici a domov chodim iba na 2-3 tyzdne doma pouzivaju internet len rodicia, mam slovanet a je este viazany do decembra 2014.
Po zvazeni profilu aky mam zavedeny program MAXI 20 Mbps a realne rychlosti sa nikdy nepriblizili ani 12 Mbps (11.40 Mbps +-) som sa rozhodol prejst na nizsi profil a to program MINI 5 Mbps, budem nieco platit? alebo musim uzavriet novu zmluvu? alebo ako to bude nevyznam sa velmi v tom, vdaka.
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Dostupnosť VDSL sa už dá overiť. Na webe Telekomu
Mne to nejako nefunguje .
Mne to nejako nefunguje .
A pripojenie mas stale aDSL? ci uz VDSL ? ..
Bud rad, mne to uvadza 10/Magio TV a o 250m dalej VDSL ..
Bud rad, mne to uvadza 10/Magio TV a o 250m dalej VDSL ..
- GASPi
- Používateľ
Doma som este nepozeral, skusim vecer, ak nezabudnem.
Len som pisal, ze na Telekom stranke, co sa tyka dostupnosti, mi nic neukazuje (ziadnu sluzbu).
Len som pisal, ze na Telekom stranke, co sa tyka dostupnosti, mi nic neukazuje (ziadnu sluzbu).
- GASPi
- Používateľ
Zevraj az od 15.10. budu vybavovat poziadavky ohladom VDSL.
Inak som sa pytal na pokrytie u nas, no zial len vedlajsia ulica (aspon v tomto stadiu).
Inak som sa pytal na pokrytie u nas, no zial len vedlajsia ulica (aspon v tomto stadiu).
Caute, máme internet DSL Turbo 2 od Telecomu. Končí nám viazanosť. V poslednej dobe dosť sťahujem filmy vo FHD a čítal som, že má telecom FUP na 120GB.
Pozerám spotrebu a minulý mesiac to bolo okolo 150GB a tento mesiac je to uz 240GB. Ziadne spomalenie sa nekoná. Teda už od toho upustili, alebo si to nevšimly?
Ide o to, že končí zmluva a Orange nemá fup a je aj lacnejší, takže by sme prešli tam, ak by mal telecom zavádzať FUP.
Pozerám spotrebu a minulý mesiac to bolo okolo 150GB a tento mesiac je to uz 240GB. Ziadne spomalenie sa nekoná. Teda už od toho upustili, alebo si to nevšimly?
Ide o to, že končí zmluva a Orange nemá fup a je aj lacnejší, takže by sme prešli tam, ak by mal telecom zavádzať FUP.
FUP zavadzal vtedy bud neustale sa opakujucim pripadom alebo novsim zakaznikom...
Naposledy upravil/-a CageJ v Pi 27. Sep, 2013, 15:18, upravené celkom 1 krát.
To, že orange nezavádza FUP je iba z časti pravdou . Mám poznatky, že obmedzuje rýchlosť sťahovania z niektorých filehostingov .
supportsat.cz - CZ a SK fórum pro fandy satelitního příjmu. CZ and SK forum for fans of satellite tv and satellite boxes.
To neviem potvrdit, ktore napr.? Posli mi PMku, nech vyskusam.
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
vedel by mi niekto prosim potvrdit niekto z Tcomu, ci existuje nejake FUP alebo warning na optickom pripojeni?
nieco ako ked UPC zakaznik stiahne viac ako 1TB mesacne, tak dojde domov nejaky list
ze ci nieco take robi Tcom na OPTICKOM pripojeni pripadne znizuje rychlost
a este jedna otazka
pouziva Tcom nejake cachovacie servery pre casto stahovany obsah? (ktory sa nasledne taha z ich servrov a nezerie zahranicnu knektivitu)
zaujima ma, ci napr po 10TB za mesiac (legalneho trafficu) by k niecomu pristupili alebo by im to nevadilo
nieco ako ked UPC zakaznik stiahne viac ako 1TB mesacne, tak dojde domov nejaky list
ze ci nieco take robi Tcom na OPTICKOM pripojeni pripadne znizuje rychlost
a este jedna otazka
pouziva Tcom nejake cachovacie servery pre casto stahovany obsah? (ktory sa nasledne taha z ich servrov a nezerie zahranicnu knektivitu)
zaujima ma, ci napr po 10TB za mesiac (legalneho trafficu) by k niecomu pristupili alebo by im to nevadilo
...
myslim, ze pri optike Telekom neuplatnuje FUP (aspon som to niekde cital)