Minibike (MotoGang)
jak rozpadnuty? ti tam vypadla ta zararka, co to drzi pohromade? alebo ako? daj foto pls-TAMY- napísal:Cez ICQ poriesime.. J si to uhanam tou 70tkou po rovnej ceste, a zrazu hukoot jak svina,, zastavim a vsimnem si, ze mam rozpadnuty koniec vyfuku..
Cize povodne hucanie sa z 5 nasobilo
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Cize sry za kvalitu, lepsie fotak po ruke neni..
Tento zadny koniec sa rozpadol
Najkrajsie su aj dieri v samotnom vyfuku, cize aj to sa zazvarat bude musiet.. Najprv ako odmastit samotny vyfuk, hm,,
Nahodou, co sa pouziva ako tlmiaca latka? kedze ta povodna bola dajako, no, rozpadnuta na marne kusky..
Tento zadny koniec sa rozpadol
Najkrajsie su aj dieri v samotnom vyfuku, cize aj to sa zazvarat bude musiet.. Najprv ako odmastit samotny vyfuk, hm,,
Nahodou, co sa pouziva ako tlmiaca latka? kedze ta povodna bola dajako, no, rozpadnuta na marne kusky..
china sa nezapre.. tam je stale co opravovat..
ja som mal problem ze mi obcas dusilo motor, a dnes zacal strajkovat ze som sa ani rozbehnut nevedel. :8O: tak som to rozobral (sranda ze cely bike rozoberes v priebehu par minut ) a problem bol ze mi cez filter nasavalo ten cierny bordel z vyfuku. a upchalo to karbac. vycistil som , a teraz opat bezi ako hodinky.
ja som mal problem ze mi obcas dusilo motor, a dnes zacal strajkovat ze som sa ani rozbehnut nevedel. :8O: tak som to rozobral (sranda ze cely bike rozoberes v priebehu par minut ) a problem bol ze mi cez filter nasavalo ten cierny bordel z vyfuku. a upchalo to karbac. vycistil som , a teraz opat bezi ako hodinky.
-
- Používateľ
Kedy dame jazdu ludia? mozme ist okolo letiska, popri drahe,, to je cca 10 km cesta Tam ja chodievam vo velkom,, no, kym ide strojovna
Este sa s nou musim vyhrat, vyfuk zajtra pozvarat, primontovat a hlavne minut liter benzinu ktory ma v sebe pomer 1:25 a konecne tam dat 1:40..
Lebo ani to nedymi, ale najhorsi je ten olej
Si redstavte, co mam tie dieri vo vyfuku, tak tadial vytekal olej,, zadny blatnik, retaz, kapotaz, koleso, motor, vsetko zfrkane mam
Este sa s nou musim vyhrat, vyfuk zajtra pozvarat, primontovat a hlavne minut liter benzinu ktory ma v sebe pomer 1:25 a konecne tam dat 1:40..
Lebo ani to nedymi, ale najhorsi je ten olej
Si redstavte, co mam tie dieri vo vyfuku, tak tadial vytekal olej,, zadny blatnik, retaz, kapotaz, koleso, motor, vsetko zfrkane mam
tie diery tam neboli, vsak? inak co som cital o cisteni vyfuukov tak naliat benzin a zapalit secko to pekne vyhori (bacga je to adrenalinovy sport) alebo hydroxid sodny- NaOH, kupit perlickovy, nasypat do vyfuku, vyfuk zacpat a naliat vriacu vodu- bacha prudka reakcia. .. a zabudol som dodat ze musis mat ten vyfuk odmoontovany ,a ten NaOH reaguje s hlinikom,, takze bacha, ale cist i perfektne (zevraj ) . . .-TAMY- napísal: Lebo ani to nedymi, ale najhorsi je ten olej
a ze na vypalovanie je lepsia nafta , nevyparuje sa tolko 8)
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
-
- Používateľ
No, boli tam original Presne su tam, kde je vyfuk upevneny o kostru,, to odpadlo a vyfuk sa triasol ako blazon.. A t som so vsimol az nedavne, cize tych 300 az 500KM s odtrhnutym vyfukom najazdil :roll: :roll:
Na ten bajk sa ti pozrem neskor, idem cez GPRS a to ozaj rychlo nejde
Ja planujem vyfuk nechat este tak, necistit, kedze ten benzin musim minut a az potom precistim vsetko..
Na ten bajk sa ti pozrem neskor, idem cez GPRS a to ozaj rychlo nejde
Ja planujem vyfuk nechat este tak, necistit, kedze ten benzin musim minut a az potom precistim vsetko..