ORANGE DSL - skúsenosti, rady atď.
Re: ORANGE DSL - skúsenosti, rady atď.
Tak zhruba od 26.10. moznost premigrovat na VDSL. Dajte vediet potom.
Spoiler: ukázať
ešte zatiaľ o tých rýchlostiach nepísali...
neviem ako Vám, ale mne už dali dokopy tie rýchlosti... už to fakčí ako predtým konečne
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
Tak sa zda, že už to aj mne vyriešili, dnes mi rano volali, s tým, že je to už ok a zda sa že skutočne je:
hej aj mne to povedali... ale včera okolo 20.00 zas mi to brzdilo...
Cez deň by to bolo v poriadku, ale večer od 19:30 do 22.00 hod. a v nedeľu tak to je bieda . Žiadna zmena..
Už som aj skúšal viacej IP adries. Pri niektorých IP- čkách je to celkom dobré, ale pri niektorých je to strašne pomalé..
Ale zas , aby som si doplatil pevnú IP adresu, tak to nech si ORANGE vymaže z hlavy..
Už som aj skúšal viacej IP adries. Pri niektorých IP- čkách je to celkom dobré, ale pri niektorých je to strašne pomalé..
Ale zas , aby som si doplatil pevnú IP adresu, tak to nech si ORANGE vymaže z hlavy..
supportsat.cz - CZ a SK fórum pro fandy satelitního příjmu. CZ and SK forum for fans of satellite tv and satellite boxes.
Fasa tak do 5dni mam VDSL2 prechadzam s turba 3 na turbo2 20Mbit za 16.50eur mesacne a routrom za 19.90eur da sa celkom...
Načase , Telekom niečo robil. Mňa sa to netyká no.
Kurnik , chlapi poradte už neviem ako na nich
A predstavte si čo už stvárajú, cca 3 deň mám obmedzené sťahovanie z privátnaho hostingu, kde si archivujem záznamy z bezpečnostných kamier.. To už je fakt des !!
A predstavte si čo už stvárajú, cca 3 deň mám obmedzené sťahovanie z privátnaho hostingu, kde si archivujem záznamy z bezpečnostných kamier.. To už je fakt des !!
supportsat.cz - CZ a SK fórum pro fandy satelitního příjmu. CZ and SK forum for fans of satellite tv and satellite boxes.
Dedina medzi Trebišovom a Kráľovským Chlmcom ..
ps: 5 mesiacov to išlo tak dobre, raz mali cca 3 hod výpadok a odvtedy je to tak. Nie a nie to vrátiť do pôvodného stavu..
ps: 5 mesiacov to išlo tak dobre, raz mali cca 3 hod výpadok a odvtedy je to tak. Nie a nie to vrátiť do pôvodného stavu..
ci tam nie je problem s linkou
ako rychlost nemas ani 70%.. takze volat... ja by som to hlasil ako poruchu
mozno to chce aj resetovat port
ako rychlost nemas ani 70%.. takze volat... ja by som to hlasil ako poruchu
mozno to chce aj resetovat port
Od 22:05 mám takýto stav.
Teda, ako je to možné, že každý deň od 19:30hod do 22:00 hod a v nedeľu mám až také enormné zníženie DW.
Riešim to už pol roka a nikto s tým nie je ochotný niečo urobiť..
Môže to byť ako dôvod na zrušenie zmluvy o poskytovaní služieb Inter. pripojenia ??
Teda, ako je to možné, že každý deň od 19:30hod do 22:00 hod a v nedeľu mám až také enormné zníženie DW.
Riešim to už pol roka a nikto s tým nie je ochotný niečo urobiť..
Môže to byť ako dôvod na zrušenie zmluvy o poskytovaní služieb Inter. pripojenia ??