Ktore je poda vas najhorsie miesto ?
premna je najhorsie mieto kazde velkomesto... ci BA, ci Praha, ci akekolvek, nechcel by som byvat v ziadnom z nich... ALE, najracej by som byval nejakej malej modernej dedinke (nie ako na kopanicach alebo nejakych lazoch) a musela by byt niekde pri vecsom meste (nie velkomeste) alebo nejakej modernej casti kde su same rodinne domky. Bol by tam klud a mal by som "vsade blizko" a nie ako v nejkych zadymenych mestach...
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
nemyslel si nahodou Dolne Hony? a to, ze v petrzke si kupi byt len uplny ignorant, je davno zname...bmw_case napísal: pozri si statistiky a potom pot... S drogami je to najhorsie na strednom slovensku, pak vychod a az nakonec zapad. Bol si nekedy v 5trzalke?! P*** vis a trepes somariny... keby si vedel tak najhorsie su v ramci BA dlhe diely a ne petrzalka. Ta ma len zle meno.
a ak mozes, pastni sem, prosim, tie statistiky z ktorych si cerpal...
- bmw_case
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 09. Jan, 2006, 02:00
http://www.infodrogy.sk/ tam najdes setko..
inac ok Dolne hony su kapanek o idom..
V ba je najviac drogovo zavislich ale najdes tam aj to ze zavisli/pocet obyvatelov v regione je na tom najhorsie stred.. A btw zalezi ci povazujes za zavisleho nekoho kto je zavisli len na trave...
inac ok Dolne hony su kapanek o idom..
V ba je najviac drogovo zavislich ale najdes tam aj to ze zavisli/pocet obyvatelov v regione je na tom najhorsie stred.. A btw zalezi ci povazujes za zavisleho nekoho kto je zavisli len na trave...
PC1: TOSHIBA QOSMIO F50 10M (8400,4gbDDR2,9600GT 512MB DDR3,500GB,15,4",1440x900)
PC2:CPU: Core2Duo E6750 / Gemini II+2*120mm fan / MB: Gigabyte P35 DS4 / RAM: 2x1024MB Geil Ultra 800Mhz CL4 / GPU:NVIDIA QUADRO FX1500 /
HDD: WD 500GB AAKS / Mechanika: LG GSA-H30N,SATA / Audio: GEMINi sound woofer 7.1 / Case: Gigabyte Aurora3D / Zdroj: Enermax Infinity 720W
Repro:Logitech Z-5500 digital / Logitech MX Revolution / Logitech MOMO racing / Logitech Alto / Logitech LX7
PC2:CPU: Core2Duo E6750 / Gemini II+2*120mm fan / MB: Gigabyte P35 DS4 / RAM: 2x1024MB Geil Ultra 800Mhz CL4 / GPU:NVIDIA QUADRO FX1500 /
HDD: WD 500GB AAKS / Mechanika: LG GSA-H30N,SATA / Audio: GEMINi sound woofer 7.1 / Case: Gigabyte Aurora3D / Zdroj: Enermax Infinity 720W
Repro:Logitech Z-5500 digital / Logitech MX Revolution / Logitech MOMO racing / Logitech Alto / Logitech LX7
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
kaslem na to, tento thread nie je o tomto...podla mna strielasod boku...daj konkretny zdroj tvojich vedomosti...pripadne to posli ss..,
- Rusty
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Myslim si, ze otazka, ktoru sme si mali polozit je : ktore je podla nas nejlepsie miesto. Pre mna je to urcite Cierna voda, kde som sme sa prestahovali pred 2 rokmi. Blava je po ruke (dokonca sem chodi aj bratislavske MHD - bus 53) Na druhej strane cesty, ako mame dom je chranena krajinna oblast, cize tu mame cerstvy vzduch (a ten les je chraneny, takze vystavba nebude pokracovat na druhej strane cesty ). Mam tu net a studeneho kozla v chladnicke, co mi chyba ?
Naposledy upravil/-a Rusty v Ne 25. Jún, 2006, 19:04, upravené celkom 1 krát.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
ja byvam v druzstevnej pri hornade, cobi kamenom dohodil od kosic 10km. narodil som sa tu, vyrastol som tu a asi tu budem aj nadalej zit. vcelku pohoda zivot len jedna vec ma sere, popred okno sa mi denne presere asi 100 tatroviek a 50 kamionov, oni totiz v lese doluju il a vozia ho na stanicu, ale to je uz moj problem to si ich nejak raz poriesim. net mam, len akurat mi jeden z tych kamionov raz odstrelil telefonny stlp cize dsl islo do muky. inac sa nemam na co stazovat
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Ta co sa mi stalo neuveri asi nik, v Utorok som si rezervoval telefonom cestovny listok z Prahy do Sniny (son sa tesil ze pozriem kocku a skocim vybavit veci do banky) listok bol an Stvrtok vecer a spiatocny bol na Sobotu vecer, dotrepem sa 800km z Hamburgu do Prahy a ten curak v Prahe v autobuse mi povie ze ma nema na zozname a ma nevezme, chyba nastala nevedno kde, som myslel ze ma porazy take daco sa moze stat len v Prahe (a este ked som nadruhy den reklamoval objednavku listkov v agenture mi povedali ze rezervacia bola v poriadku a ze ja som sa nedostavil a listky prepadli)
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
- bmw_case
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 09. Jan, 2006, 02:00
Aha. Ved to je nas stary znamy ASTAR SERAN!!! Sila s tebou.. Milujte sa a majte sa radi..fiijo napísal:to SurrendeR:
s tymi velkomestami suhlasim a cistou nahodou, Stara Tura rulezzzz, aky je ten internet maly.....
pohoda..
PC1: TOSHIBA QOSMIO F50 10M (8400,4gbDDR2,9600GT 512MB DDR3,500GB,15,4",1440x900)