Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Všeobecná diskusia
ten filter maju vsetkz japonce od 2005. ak chces auto bez neho tak hladaj nieco mladsie ako 2005 rocnik. alebo si priprav na to cash
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Zimne, teraz?????? Naco? v BB je doba ladova ci co?mirjak napísal:Uz niekto prezul na zimne alebo som dnes prvy? (neratam tych, co neprezuli vobec) Zobral som na Yaris na skusku Conti TS850, je to relativne novy model, tak som zvedavy, ci to bude lepsie ako Michelin Alpin, tie sice mali 7mm, ale aj 7r. Velmi malo sa s nim jazdi, tak sup ich tam cim skor, nech neriesim ked bude naozaj treba.
Ja mam TS850 a su velmi velmi dobre. Na snehu drzia ako prikovane a na suchu sa tak velmi nederu. Ked som na konci zimy vyzuval tak zadne vyzerali ako nove - az na zaseknute kamienky, ktorych sme povyberali z kazdej gumy za hrst, a predne boli jemne "rozkvitnute" - rozumej tie jemne drazky boli vsetky pootvarane. Ked je ale teplo tak su ultra makke...
Osobne prezuvam na zimne az ked je v noci pod 7C a cez den pod 12C dlhsie ako 3dni v kuse. Zimne su na prd ked je teplo, nehovoriac o tom ze sa aj viac deru a skracuje sa im zivotnost.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
mna najviac prekvapili take polociny, nexxen winguard, dostal som to k astre, a su tiche, dobre drzia, nederu sa moc... (a to som s nimi jazdil hodnu chvilu po sezone )
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
tak bol som pozerat dalsiu fabiu 2 1.6 TDI CR v Banovciach a to som si vravel, ze tam nikdy nepojdem pozerat a po tomto, uz tam fakt nepojdem pozerat
http://auto.bazos.sk/inzerat/29048680/S ... 052010.php
auto fakt fajn, na elegance fakt divna vybava, bez alu, na plechoch , auto nalestene a z vnutra vytepovane, majitel mi dal merac hrubky laku a fakt to nebolo burane, par drobnosti ako chybali vzadu rohoze, v motorom priestore boli akoby nanosy piesku aelbo blata alebo cosi take aj ked bol motor vyvapkovany ( )
ako to by sa este dalo, ale to ze pri rozbiehani tam nieco zacalo klepkat hlavne pri 1700-2000ot, tak to bolo uz fakt divne a dal som ruky od toho prec
http://auto.bazos.sk/inzerat/29048680/S ... 052010.php
auto fakt fajn, na elegance fakt divna vybava, bez alu, na plechoch , auto nalestene a z vnutra vytepovane, majitel mi dal merac hrubky laku a fakt to nebolo burane, par drobnosti ako chybali vzadu rohoze, v motorom priestore boli akoby nanosy piesku aelbo blata alebo cosi take aj ked bol motor vyvapkovany ( )
ako to by sa este dalo, ale to ze pri rozbiehani tam nieco zacalo klepkat hlavne pri 1700-2000ot, tak to bolo uz fakt divne a dal som ruky od toho prec
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
ale ved to mohli byt aj burane pokial tam nedali tmel tak nic nezistis hentym merakom
- landrower
- Pokročilý používateľ
utopeneeeChris napísal:... v motorom priestore boli akoby nanosy piesku aelbo blata alebo cosi take aj ked bol motor vyvapkovany ( )...
- Chris
- Pokročilý používateľ
tak po overeni VIN v skodovke, servis to do 2012 ani nemalo (hlavne ze serviska vypisana), rozvody nemene, vybava neni elegance ale ambiente a menene celne sklo...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mega ludia klamu, spiny. skus znamych na fb popytat ci nepredavaju auta bo inac ta osere kazdy predavajuci a by som si zavolal tam kde dali peciatky do servisnej knizky
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- landrower
- Pokročilý používateľ
ale nerob z toho tragediu.
o tom je kupovanie jazdenky, dobre si ju preverit a ked sa nieco cloveku nezda ruky prec...
o tom je kupovanie jazdenky, dobre si ju preverit a ked sa nieco cloveku nezda ruky prec...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
ale treba to brať aj z druhej strany, strašne veľa špekulantov stretneš aj keď niečo predávaš...
Kamarat predaval nedavno auto ako nepojazdne, aj ked pojazdne bolo, len tam trebalo nieco drahe vymenit ci co . Chalan ho kupil a potom mu volal, ze presiel 300km a auto nejde
Kamarat predaval nedavno auto ako nepojazdne, aj ked pojazdne bolo, len tam trebalo nieco drahe vymenit ci co . Chalan ho kupil a potom mu volal, ze presiel 300km a auto nejde
- Chris
- Pokročilý používateľ
tak Auris
http://www.autobazar.sk/4723734/toyota- ... back-p-m5/
auris, rozhrkany, osuchana manzeta na pake pri 150k km !!!, predna kapota od kamienkov a zacala hrdzaviet, overoval som vin v toyote a bolo to firemne auto, meneny predny a zadny naraznik, v bazare presviedcali, ze to bol prvy majitel a podnikatelova zena jazdila, naraznike prestriekane, 1 svetlo vymenene, plasty hrkali, brzdy zhrdzavene a zosuchane a vravim, ze to tak na vymenu a on ze treba zbrusit a jazdit
http://www.autobazar.sk/4723734/toyota- ... back-p-m5/
auris, rozhrkany, osuchana manzeta na pake pri 150k km !!!, predna kapota od kamienkov a zacala hrdzaviet, overoval som vin v toyote a bolo to firemne auto, meneny predny a zadny naraznik, v bazare presviedcali, ze to bol prvy majitel a podnikatelova zena jazdila, naraznike prestriekane, 1 svetlo vymenene, plasty hrkali, brzdy zhrdzavene a zosuchane a vravim, ze to tak na vymenu a on ze treba zbrusit a jazdit
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
spravny pristup k BMW
http://automoto.cas.sk/clanok/192629/mu ... oje-bmw-m6
http://automoto.cas.sk/clanok/192629/mu ... oje-bmw-m6
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
ano BMW je to najhorsie na svete Japonec 4ever ! ci nejako podobne ?..?.?
BTW. ked pridem do peugeotu s VINkom a poviem im ze ho chcem kupit, overia mi ho co s nim robili ?
BTW. ked pridem do peugeotu s VINkom a poviem im ze ho chcem kupit, overia mi ho co s nim robili ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Chris
- Pokročilý používateľ
mne to v Toyote povedal cez telefon, inak je to za poplatok