Ze netreba verit vsetkemu co najdes na nete )CageJ napísal:Co je ta sipka hore, ak mozes zverejnit?
Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
.
problem s gmail uctom
ked mi pride email a ja dam reply a normalne odpisem, tak sa mi v konverzacii nezobrazi mnou pisana odpoved. ostavaju tam len dorucene emaily
a ked si to pozrem priamo v gmaile cez browser, tak tam mam, ze bol ten email odoslany 2 krat, pricom prijemcovi prisiel len 1 krat. ten druhy email, co je videt len v gmaile je v quoted text
co sa s tym da robit? wp7.8
ked mi pride email a ja dam reply a normalne odpisem, tak sa mi v konverzacii nezobrazi mnou pisana odpoved. ostavaju tam len dorucene emaily
a ked si to pozrem priamo v gmaile cez browser, tak tam mam, ze bol ten email odoslany 2 krat, pricom prijemcovi prisiel len 1 krat. ten druhy email, co je videt len v gmaile je v quoted text
co sa s tym da robit? wp7.8
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
daj si synchronizovat aj kalendar (hoci prazdny), prepne sa ti synchronizacia z IMAP/SMTP na exchange a tym to vyriesis ..
Spoiler: ukázať
predpokladam, ze mas na mysli google kalendar na webe a ze si tam musim zaregistrovat mobil do sluzby google kalendar? alebo? v telefone, som ziadnu moznost sync kalendaru nenasiel
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
no tak ja mam WP8, neviem ci je to na 7.8 ine, ale u mna v mail settings mam sync settings a tam je content to sync (email, contacts, calendar)
ak to tam nemas, tak skus manualne vytvorit exchange konto s pomocou m.google.com
ak to tam nemas, tak skus manualne vytvorit exchange konto s pomocou m.google.com
tak take nic nemam bohuzial.
konto- Google mail -> settings -> sync settings -> Content to sync: email, contacts, calendar...
HD7 -> WP 7.8
HD7 -> WP 7.8
Musi si to pridat ako Exchange, tj konto nanovo, a server m.google.com. Alebo prejst na Outlook.com
.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
ja som to riesil nedavno a nemusel som prerabat konto, preplo sa to samo (gmail pouzivam na bordel, outlook na serioznejsie veci )
na omnii W nemam v tej sync zlozke na vyber co chcem syncovat.
nejakym zazrakom uz vidim aj svoje emaily v konverzacii
to m.google.com vyriesi to, ze mi to tam hadze 2 krat?
nejakym zazrakom uz vidim aj svoje emaily v konverzacii
to m.google.com vyriesi to, ze mi to tam hadze 2 krat?
Neviem či to vyrieši, Google je bordel, prejdi na Outlook kde máš normálny EAS protokol a nemáš prob
.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
ano vyriesi, lebo je to problem "how it works" = smtp odosle 1x ale hned sa syncne imap a kedze gmail threaduje konverzaciu tak uz to mas 2x .. a EAS to poriesi, lebo nema imap
napr. aj takto sa s tym da vybabrat http://forums.wpcentral.com/windows-pho ... gmail.html
napr. aj takto sa s tym da vybabrat http://forums.wpcentral.com/windows-pho ... gmail.html
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Ale bacha ked to das ako exchange, bude ti (teda sspon mne a par dalsim ludom z netu) posielat nezrozumitelne email... Vacsinou bude na zaciatku cca 6 riadkou nejakeho kodu zacinajuceho na MIME a niekde v tom kode bude rozkuskovana tvoja sprava... Preto som presiel na lutlook.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Akú používate youtube aplikáciu? Mne sa najviac ľúbi metrotube