Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
aj wp7 to ma, vola sa to vNESLight a romky to nacitava zo skydrive
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Po aktualizovaní Lumie 520 na Amber cez FOTA išla vydrž baterie rapidne dole....niekto podobna skusenosť ?
Station: Dell Vostro 5470 - i5 4200U, nVidia GT740M, 4GB DDR3-1600, 500GB SATA 5400RPM...
Audio: KRK RoKit 5 G2 White, Lexicon Alpha, M-Audio Axiom 25 MKII, AKG K450, SoundMagic E10
Phone: Motorola Moto G 2nd 8GB - XT1068, Lollipop 5.0.2
Audio: KRK RoKit 5 G2 White, Lexicon Alpha, M-Audio Axiom 25 MKII, AKG K450, SoundMagic E10
Je ta 520 dobra? Lebo cena je skvela. Aj sa mi paci.
Inak aku hodnotu ma teraz HD7.. zhruba, neviete?
Kupoval som ju zhruba pred 2 mesiacmi za 148€, SK distribucia .... za tu cenu jeba telefon, občas chyba blesk aj keď moc nefotím, a tiež podsvietenie tlačidiel (ale v podstate použivam iba jedno, takže to tak neprekaža).
Pri surfovani citiť malo ramky, napr. na 9gagu preskrolujem zo 6 strán a explorer sa vypne sam od seba (s tym malo problem aj Desire S čo som mal).
Vcelku prekvapi vydrž baterie, pred aktualizaciou na Amber som telefon použival v pohode zhruba 1 a pol dňa, niekedy 2 (Wifi, MP3, Maily, FB), aleto bolo an Wifine, pri 3G datach neviem.
Inač po aktualizacii ide vydrž trocha dole, ale našiel som na nete zopar dobrych trikov, kde čo povypínať a je to lepšie - http://www.nokia.com/us-en/support/faq/ ... c=FA136400
Pri surfovani citiť malo ramky, napr. na 9gagu preskrolujem zo 6 strán a explorer sa vypne sam od seba (s tym malo problem aj Desire S čo som mal).
Vcelku prekvapi vydrž baterie, pred aktualizaciou na Amber som telefon použival v pohode zhruba 1 a pol dňa, niekedy 2 (Wifi, MP3, Maily, FB), aleto bolo an Wifine, pri 3G datach neviem.
Inač po aktualizacii ide vydrž trocha dole, ale našiel som na nete zopar dobrych trikov, kde čo povypínať a je to lepšie - http://www.nokia.com/us-en/support/faq/ ... c=FA136400
Station: Dell Vostro 5470 - i5 4200U, nVidia GT740M, 4GB DDR3-1600, 500GB SATA 5400RPM...
- sweet
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
- cca 100€, aspon ja som ho predal za tuto cenulacikaboss napísal:Je ta 520 dobra? Lebo cena je skvela. Aj sa mi paci.
- idem do Lumie 920 (aj ked stale este rozmyslam trosicka nad androidom ale to je mozno tak 5% zo 100)
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
Android neodporúčam, za cenu lumie 920 dnes nelagujúci android ťažko zoženieš
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
z mojej skusenosti je casom z kazdeho androidu lagujuci bordel ..a nepomohlo ani 2GB RAM a 4 jadra
moja přítulka chcela android, ked uz je ta ITacka nech ma.
Ale kazdy ma povinnu appku ten app killer, lebo memory management to nejak postrada a zerie to neskutocne baterku.
Naco? Co ma take android co WP nedokaze? Akurat menej aplikacii, kt. kazdym dnom pribudaju.
Ja som si radsej vybral cestu jednoduchsieho ovladania a funkcnosti.
Za ten cas co mam WP, tak si spominam, ze mi zrmzol az raz, co som ho musel natvrdo vypnut.
S druhym, androidom sa to neoplati pocitat. Je to tam celkom bezne.
Ale kazdy ma povinnu appku ten app killer, lebo memory management to nejak postrada a zerie to neskutocne baterku.
Naco? Co ma take android co WP nedokaze? Akurat menej aplikacii, kt. kazdym dnom pribudaju.
Ja som si radsej vybral cestu jednoduchsieho ovladania a funkcnosti.
Za ten cas co mam WP, tak si spominam, ze mi zrmzol az raz, co som ho musel natvrdo vypnut.
S druhym, androidom sa to neoplati pocitat. Je to tam celkom bezne.
- sweet
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
- v rychlosti a mrznuti mi to je jasne, doteraz som mal HTC HD7 a vypol sa mi len raz(mal som ho skoro rok)
- skor mi ide o tie appky ale ked si to tak spatne zoberem ked som mal predtym android tak som ich tak ci tak nevyuzival
- dnes som sa uz rozhodol na 100% ze idem do Lumie
- skor mi ide o tie appky ale ked si to tak spatne zoberem ked som mal predtym android tak som ich tak ci tak nevyuzival
- dnes som sa uz rozhodol na 100% ze idem do Lumie
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
Jedine čo ma štve, že na wp nieje žiaden poriadny offline slovník, inak mi appky nechýbajú (až tak)
Kupovať si smartfón a používať ho offline je už z princípu zlé zmýšlanie...
.
nie kazdemu sa chce platit datovy roaming
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
smartfone bez mobilneho netu je len tehla
Nejde o to, že by som nemal net, len v učebni je slabý signál a lepší by bol offline slovník, ktorých má android až až
s aplikaciami je to ako s mysami.. objavy sa jedna a nakoti sa ich miliony..
Kym sa neobjavi jeden poriadny offline slovnik, tak sa neobjavia ani ostatne. Ja to vidim takto.
a ked nejaky je, tak bez moznosti vyskusania http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 834ccab8f1
ja mam bing a mne sa paci. mam micro datovy tarif, lebo fakt ten smartfon je bez netu mrtvy.
Kym sa neobjavi jeden poriadny offline slovnik, tak sa neobjavia ani ostatne. Ja to vidim takto.
a ked nejaky je, tak bez moznosti vyskusania http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 834ccab8f1
ja mam bing a mne sa paci. mam micro datovy tarif, lebo fakt ten smartfon je bez netu mrtvy.