Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
je aplikacia,co nejak upozorni na zmeskany hovor,sms,spravu z chatu atd ? napr pipne raz za 15 minut apod
(bavim sa o telefone bez notifikacnej ledky)
Mne sa zda, ze telefon pipa viac krat, ked si nevsimnem spravu. Resp. som si vsimol, ze mi telefon pipne viac krat ale pritom mam len jednu zmeskanu SMS.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Vola sa to lockscreen, bude aj notifikacne centrum, takze nic nezmeskas.Mučo Mačo napísal:je aplikacia,co nejak upozorni na zmeskany hovor,sms,spravu z chatu atd ? napr pipne raz za 15 minut apod
.
update na mapy vonku , na nokii 25 MB, na HTC 14, neviem preco
.
Aj ja som mal update na slovensko tusim 15 mb
ked tam nedaju podporu live konta, tak je to stale nepouzitelne..
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
neviem ci si narazal na konto alebo na skype/live spojenie
Live konto musis mat nastavene, kedze bez neho ani market nejde, cize tipujem, ze ti ide o to skype/live spojenie a to funguje, ved priamo na prihlasovacej obrazovke mas prihlasit sa Microsoft uctom a hotovo
mna skor na skype serie to, ze ked ho zavriem necha ma online/away a ludia mi potom vyvolavaju a kedze ho mam zatvoreny a vypnute notifikacie, tak si len najdem neprijate hovory
Live konto musis mat nastavene, kedze bez neho ani market nejde, cize tipujem, ze ti ide o to skype/live spojenie a to funguje, ved priamo na prihlasovacej obrazovke mas prihlasit sa Microsoft uctom a hotovo
mna skor na skype serie to, ze ked ho zavriem necha ma online/away a ludia mi potom vyvolavaju a kedze ho mam zatvoreny a vypnute notifikacie, tak si len najdem neprijate hovory
asi mysli to, ze ked si nainstalujes SKYPE tak ho mas aj medzi ''ludmi''... atd..
Ale integrovany v systeme este nie je, to bude asi od 8.1.
Ale integrovany v systeme este nie je, to bude asi od 8.1.
no a to prave nevidim. Dufam, ze update opat nie je len pre WP8 a na 7.8 sa zase vys*ali...lepermessiah napísal:ved priamo na prihlasovacej obrazovke mas prihlasit sa Microsoft uctom a hotovo
dost smutne.. zmieril som sa, ze nebudu nove appky, ale ze uz doslova ziaden update nedostanem som si nemyslel.
cize update 7.8 bol len na zalepenie oci. Mam hlupy smartfon, co uz.
cize update 7.8 bol len na zalepenie oci. Mam hlupy smartfon, co uz.