LG L9 II vs. Samsung Ativ S vs nieco do 250€
Re: LG L9 II vs. Samsung Ativ S
Ta L820 je lepsia kvoli tomu, ze ma aj LTE siet... Za mna L820 a foti lepsie nez tie dva. Radio samozrejme od GDR2 ma aj L920..
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
juj..k teme pls 

Tak ATIV S nie, z jednoducheho dovodu, slaba podpora.. Cize ak zmenis TOPIC, tak Lumia 820/920 alebo L9 II.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
myslis malo aplikacii na wp8 ? ja potrebujem ebook reader, a baterku..a dake hry obcas..nic viac..ide mi o vydrz a vykon hlavne..a jemnost displeju..tieto dva su HD
nie, myslim celkovu podporu Samsungu k WP8..
Proste Lumie maju daleko viac funkcii - blokovanie hovorov, glance (zatial iba hodiny, v dalsom update za 2 mesiace aj zmeskane udalosti, SMS atd.), dalej ma pribudnut notifikacna dioda ala windows key, taktiez profily farieb(tepla-studena-normalna + sytost farby), full navigacia sveta v cene + moznost presunu na kartu, odomknutie dvojklikom, zapnutie glance cez proximity sensor( to znamena, ze ked vytiahnem z vrecka Lumiu 820+ tak sa mi rozsvieti a zapne Glance, stlmenie otocenim displaya, ... + exkluzivne applikacie...
HD display neries, fakt to na L820 nevidno. Nema pentile maticu, narozdiel od ATIV S, aj ked HD display. L820 je dostatocne jemny display cez 200ppi.
Proste Lumie maju daleko viac funkcii - blokovanie hovorov, glance (zatial iba hodiny, v dalsom update za 2 mesiace aj zmeskane udalosti, SMS atd.), dalej ma pribudnut notifikacna dioda ala windows key, taktiez profily farieb(tepla-studena-normalna + sytost farby), full navigacia sveta v cene + moznost presunu na kartu, odomknutie dvojklikom, zapnutie glance cez proximity sensor( to znamena, ze ked vytiahnem z vrecka Lumiu 820+ tak sa mi rozsvieti a zapne Glance, stlmenie otocenim displaya, ... + exkluzivne applikacie...
HD display neries, fakt to na L820 nevidno. Nema pentile maticu, narozdiel od ATIV S, aj ked HD display. L820 je dostatocne jemny display cez 200ppi.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ako vravim,budem tam mat ebook reader..operu mini a baterku..hry..pisat sms to snad vie a volat tiez..plus mp3 a radio..nic viac netreba..cize este raz..nokia je tazka a ma nizsiu vydrz
Opera Mini stale nie je na WP8... a stale je ''developing''. Internet Explorer ma Data Sense na znizenie dat, resp. sa pouziva UC Browser alebo Nokia Xpress Browser.
Nokia ma nizsiu vydrz to ano..
Kazdopadne ja by som vzal Lumiu(co aj mam
)
Vahu si chod overit do obchodu a ak kupujes cez net, tak mas 7-dnovu lehotu.
Proste ako vravim.. ATIV S nie
.. Tam je vyhoda len ta baterka a vaha, ale vahu ako argument proti kupe by som nebral, mozno tak u zeny
.. Telefon ma dobre padnut do ruky a mas ho aj citit..
Nokia ma nizsiu vydrz to ano..
Kazdopadne ja by som vzal Lumiu(co aj mam

Vahu si chod overit do obchodu a ak kupujes cez net, tak mas 7-dnovu lehotu.
Proste ako vravim.. ATIV S nie

- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
z recky na 820ku
Displej s jedinou výhradou
Prednej strane zariadenia dominuje 4,3-palcový displej ClearBlack IPS s rozlíšením teda 800 x 480 pixelov. Displej je na hranách mierne zaoblený, čo uľahčuje navigáciu systémom. Hustota zobrazenia je na úrovni 217 ppi, čo predstavuje slabší priemer. Vďaka celkovej štylizácii operačného systému Windows Phone 8 tento fakt nepredstavuje zásadnejší problém pri pohybe v menu zariadenia či systémových aplikáciách. Drobné nedostatky sú ale badateľné pri prezeraní webu či textu a fotografií.
vies,ja na fone hlavne citam a surfujem..takze by som nerad kupil blbost..mam nokiu 5530 a ta ma 253 DPI..nebudem predsa kupovat nieco co ma horsi displej
Displej s jedinou výhradou
Prednej strane zariadenia dominuje 4,3-palcový displej ClearBlack IPS s rozlíšením teda 800 x 480 pixelov. Displej je na hranách mierne zaoblený, čo uľahčuje navigáciu systémom. Hustota zobrazenia je na úrovni 217 ppi, čo predstavuje slabší priemer. Vďaka celkovej štylizácii operačného systému Windows Phone 8 tento fakt nepredstavuje zásadnejší problém pri pohybe v menu zariadenia či systémových aplikáciách. Drobné nedostatky sú ale badateľné pri prezeraní webu či textu a fotografií.
vies,ja na fone hlavne citam a surfujem..takze by som nerad kupil blbost..mam nokiu 5530 a ta ma 253 DPI..nebudem predsa kupovat nieco co ma horsi displej
Nechcem ti tarat, ale L820 ma Amoled bez pentile matice.. A na Samsungoch ATIV S vidno tu maticu.
Myslis, ze by som ti rozpraval o somarinach?
Vravim vyskusaj a neolutujes !...
Resp. napis mi stranku a odfotim ti ako to vyzera ci ako chces vidiet to ppi? To je iba marketing..
Myslis, ze by som ti rozpraval o somarinach?
Vravim vyskusaj a neolutujes !...
Resp. napis mi stranku a odfotim ti ako to vyzera ci ako chces vidiet to ppi? To je iba marketing..
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
cim mensie dpi,tym vidno viac raster..aliasing atd..pokukam po shopoch teda..ja nie som pre ativ..rozhodujem sa este stym lg
ale ktovie kedy ten bude a kolko bude stat
to neodfotis..ja tvoje pixeli pomocou mojich pixelov tazko uvidim
iba ak by som to zvacsil

to neodfotis..ja tvoje pixeli pomocou mojich pixelov tazko uvidim

- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Re: LG L9 II vs. Samsung Ativ S vs nieco do 250€
furt nerozhodnuty
zvysil som cenu na 250€ tolko stoji L9 II..ale zistujem ze za tu cenu mozem mat aj 4jadro uz..asi nie je mozne vybrat nieco co bude ok

zvysil som cenu na 250€ tolko stoji L9 II..ale zistujem ze za tu cenu mozem mat aj 4jadro uz..asi nie je mozne vybrat nieco co bude ok

- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
l9 2 este do BB nedorazil..teda na heureke ho nevidim nikde..ale v utorok pojdem omrknut ostatok
hlavne je aby to malo dobry displej a dobru ap.citacku knih..tych som na androide videl dost..ak taka nie je na wp8 tak tento os pada z vyberu
hlavne je aby to malo dobry displej a dobru ap.citacku knih..tych som na androide videl dost..ak taka nie je na wp8 tak tento os pada z vyberu
napr.
http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... ignin=true
a zdarma.. viac som neskumal ale su
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... er/ereader
http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... ignin=true
a zdarma.. viac som neskumal ale su
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... er/ereader
a co tak napr. nieco take
http://www.alza.sk/gigabyte-gsmart-sier ... 470140.htm
uz ho mam nieco cez dva tyzdne, absolutna spokojnost. Ma svoje chyby, ale pri tejto cene, je to fajn
http://www.alza.sk/gigabyte-gsmart-sier ... 470140.htm
uz ho mam nieco cez dva tyzdne, absolutna spokojnost. Ma svoje chyby, ale pri tejto cene, je to fajn
PC1: i5-4570 - coolink corator DS --- ASUS H87-PLUS --- Kingston HyperX Genesis, 1600Mhz, 2x4GB ---SSD crucial M4 128GB --- Seagate Barracuda 7200.12 - 1TB --- WD My Book - 2TB --- MSI gtx 750ti, 2GB --- Samsung syncmaster P2470 --- Fractal Design Define R4 (2x fractal, 3x noctua) --- Seasonic SSR-550RM 550W 80+ Gold --- A4tech X7, A4tech BLOODY V4 --- Zalman ZM-K400G --- kurzweil ks-40a, Creative X-Fi Surround 5.1 PRO
PC2: Intel Pentium G3420 - GELID Tranquillo + noctua --- MSI B85-G43 --- Kingston 4GB DDR3 1600MHz CL9 HyperX blu Edition --- Crucial M500 120GB 7mm --- samsung 250gb --- Western Digital Red 2000GB --- Corsair 330R Carbide Series --- Seasonic S12II-520 --- ASUS GTX650 TI-2GD5
PC2: Intel Pentium G3420 - GELID Tranquillo + noctua --- MSI B85-G43 --- Kingston 4GB DDR3 1600MHz CL9 HyperX blu Edition --- Crucial M500 120GB 7mm --- samsung 250gb --- Western Digital Red 2000GB --- Corsair 330R Carbide Series --- Seasonic S12II-520 --- ASUS GTX650 TI-2GD5