Xbox 360 alebo PS3?
Xbox 360 alebo PS3?
Zdravim.
Chcel by som sa poradit ohladom kupy hernej konzoly. Co som doteraz cital a pozeral tak je dost boj o to ci Xbox 360 alebo PS3, chapem kazde ma svoje pro a proti, tak by som sa chcel s vami poradit.
Rozpocet mam do 200E, co som zatial pozeral tak by nemal byt problem zohnat ani jednu z nich. Skor ma zaujima ktoru a aku verziu, teda u Xbox asi s flashom, a aj RGH (chapem to spravne ze s tym nebudem moct hrat online ale zas mozem z HDD pustat hry?). Pripadne ak PS3 tak naco si davat pozor a pod.
Chcem to hlavne kvoli NHL 14, ktore pre PC uz nerobia, a tak celkovo sa rozvalit na gauci a pustit na telke a tak
(zatial sa mi paci viac Xbox)
Vdaka vopred za rady.
Chcel by som sa poradit ohladom kupy hernej konzoly. Co som doteraz cital a pozeral tak je dost boj o to ci Xbox 360 alebo PS3, chapem kazde ma svoje pro a proti, tak by som sa chcel s vami poradit.
Rozpocet mam do 200E, co som zatial pozeral tak by nemal byt problem zohnat ani jednu z nich. Skor ma zaujima ktoru a aku verziu, teda u Xbox asi s flashom, a aj RGH (chapem to spravne ze s tym nebudem moct hrat online ale zas mozem z HDD pustat hry?). Pripadne ak PS3 tak naco si davat pozor a pod.
Chcem to hlavne kvoli NHL 14, ktore pre PC uz nerobia, a tak celkovo sa rozvalit na gauci a pustit na telke a tak
(zatial sa mi paci viac Xbox)
Vdaka vopred za rady.
Re: Xbox 360 alebo PS3?
Ja by som bral tiez Xbox, jedine ze by si chcel silo mocou hrat nejaky exkluzivny titul pre PS3.
a ohladom toho RGH mi vie niekto poradit? je to teda tak ze potom nemozem hrat online? resp preferovali by ste s alebo bez RGH?
a budes si za online platit 5€ mesacne ?
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
ak chces hrat to NHL online ber PS 3...a ako bonus to mas aj ako bluray prehravac.
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4
aha takze online kaslat vystacim si pvp proti kamosom a tak
takze asi to vychadza na Xbox 360 s flashom a RGH...bluray absolutne nepotrebujem
a oplati sa priplatit za Slim verziu? resp aky je medzi nimi rozdiel?
takze asi to vychadza na Xbox 360 s flashom a RGH...bluray absolutne nepotrebujem
a oplati sa priplatit za Slim verziu? resp aky je medzi nimi rozdiel?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Nedávno som riešil kúpu Xboxu. Staré verzie mali tuším problém s prehrievaním. Slim by mali mať tento problém vyriešený.
A okrem toho tam nie je ziadny (vykonovy, graficky) rozdiel?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
pokiaľ viem, tak nie.
- Tonci20
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Okt, 2007, 08:00
kup si slimko...je kompaktnejsie,nemej sa hreje,tusim je aj tichsie, ma spraveny priamy vstup na kinect atd...
k RGH...stratis zaruku,nemozes hrat online, hry si nahras na disk a spustas priamo z neho...
ak kupi skonzolu bez rgh rataj 80-100€ za RGH plus 50€ za disk (teda ak kupis bez disku alebo nemas doma)
to ti potom mozem svoj predat rovno bo uz som si objednal PS4
k RGH...stratis zaruku,nemozes hrat online, hry si nahras na disk a spustas priamo z neho...
ak kupi skonzolu bez rgh rataj 80-100€ za RGH plus 50€ za disk (teda ak kupis bez disku alebo nemas doma)
to ti potom mozem svoj predat rovno bo uz som si objednal PS4
Mama doma obe PS3 aj XBOX no PS3 je podla mna lepsia volba nepotrebujes nic nanom pajkvat
rovnako ide pustat bez potreby DVD samozrejme vravime o legalnych kopiach
Podstatne tichsia hlavne verzia slim super slim je strasna nedas nanu CWM
XBOX jedina vyhoda kinekt ak mas male deti inac nevidim microsoft exclusiv titel hry su dost first-person shooter, nenadchli ma u PS3 Uncharted 3( Suhlasim ze najlepsia hra aku kedy vyrobili ) a God of War ma berie viac
rovnako ide pustat bez potreby DVD samozrejme vravime o legalnych kopiach
Podstatne tichsia hlavne verzia slim super slim je strasna nedas nanu CWM
XBOX jedina vyhoda kinekt ak mas male deti inac nevidim microsoft exclusiv titel hry su dost first-person shooter, nenadchli ma u PS3 Uncharted 3( Suhlasim ze najlepsia hra aku kedy vyrobili ) a God of War ma berie viac
Spoiler: ukázať
A v PS3 to ako funguje ked nechcem hrat len original hry? je tam tiez flash alebo nieco podobne?
Myslim že tam sa da dať čip a vlastne ideš už iba stiahnuť hru - na USB/HDD a ideš ... ak si neaktulizoval, minule mi to robil jeden chalan čo sa do toho stara ale tak ti poviem .. PS3 a Xbox proste už je to staré (aspoň graficky pre mňa + rozlišenie ) ..
Mam PS3 no a mam kamarata s Xboxom a tak ti poviem že častejšie chodime k nemu hrať Xbox takže bral by som Xbox
Mam PS3 no a mam kamarata s Xboxom a tak ti poviem že častejšie chodime k nemu hrať Xbox takže bral by som Xbox
hej tiez ma to stale viac taha k XBoxu
a este taka mozno blba otazka, ked kupim xbox s RGH a niekedy v buducnu by som chcel zahrat online, da sa to spravit?
a este taka mozno blba otazka, ked kupim xbox s RGH a niekedy v buducnu by som chcel zahrat online, da sa to spravit?
- Tonci20
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Okt, 2007, 08:00
tak ked to tam mechanicky napajkuje ta sa to da zrejme aj odobrat ale urcite za to bude dakto chciet a spon 50€