Pohodlné slúchadlá
Pohodlné slúchadlá
Zdravím,
rád by som sa opýtal, či nemá niekto skúsenosti s nejakými pohodlnými slúchadlami (tzn. že ma z nich po pár hodinách nezačnú bolieť uši, resp. celá hlava, a najlepšie by bolo až by boli pohodlné aj pri ležaní ).
O zvuk mi nejde, nie som nejaký zvukový fajnšmejker a nerozoznám dobré od horších, takže uprednostním lacnejšiu variantu. Ibaže by bol medzi zvukom extrémny rozdiel, tak som ochotný si samozrejme priplatiť .
Cenová relácia je do 20€.
Ďakujem,
Mammut
rád by som sa opýtal, či nemá niekto skúsenosti s nejakými pohodlnými slúchadlami (tzn. že ma z nich po pár hodinách nezačnú bolieť uši, resp. celá hlava, a najlepšie by bolo až by boli pohodlné aj pri ležaní ).
O zvuk mi nejde, nie som nejaký zvukový fajnšmejker a nerozoznám dobré od horších, takže uprednostním lacnejšiu variantu. Ibaže by bol medzi zvukom extrémny rozdiel, tak som ochotný si samozrejme priplatiť .
Cenová relácia je do 20€.
Ďakujem,
Mammut
Re: Pohodlné slúchadlá
Chod do nay-ka alebo inych podobnych centier a poskusaj,popocuvaj ktore ako hraju to budes mat najlepsie-kazdy ma ine usi,inu hlavu
Spoiler: ukázať
http://www.alza.sk/koss-the-plug-d109678.htm#popis
tie IEM som raz mal a páčili sa mi
Čo hovoríte na niečo také ? Značka myslím, že dobrá a cena takisto "ľudová" ...
tie IEM som raz mal a páčili sa mi
Čo hovoríte na niečo také ? Značka myslím, že dobrá a cena takisto "ľudová" ...
Tie kossy mam, som s nimi spokojny. Najprv som sa bal ze sa mi ten kabel roztrhne kazdu chvilu lebo je fakt tenky, ale uz drzia tak 2 roky. Dost izoluju zvuk a naozaj nic ine okrem hudby v nich pocut nebudes.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
hlava bolí skôr z bassovej muziky
ja pridávam pozitívny ohlas ku:
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 9#p1082269
(neraz som mal problém s tým, že mi slúchadlá nesedeli - padali - väčšinou to vyriešil najmenší štuplík, no niekedy proste nepomohlo nič)
ja pridávam pozitívny ohlas ku:
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 9#p1082269
(neraz som mal problém s tým, že mi slúchadlá nesedeli - padali - väčšinou to vyriešil najmenší štuplík, no niekedy proste nepomohlo nič)
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Tak nakoniec som si objednal tie Kossy z alzy. Pohodlné síce boli no ten zvuk je naozaj nie veľmi dobrý. Veľmi zvýraznené basy, stredy nikde a výšky sú také o ničom. Celkový dojem mám ako keby iba duneli ... Škoda od značky KOSS som čakal niečo viac. Navyše mi hneď na druhý deň odišlo pravé slúchatko. Takže ich posielam rovno na reklamáciu v pondelok.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
alebo sa na to vykašli, zabaľ ich (ak sa neponičil obal) a vráť ich ako v rámci 7 dní
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Jasné . Asi to tak urobím a hneď si aj objednám čosi iné. Možno pôjdem do tých čo odporúčaš ty. Každopádne teraz som v práci, tak sa po iných porozhliadnem keď budem mať viac času.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
a tie Jays-a-jays čo som mal niekedy, ti nesedeli? alebo si neskúšal ? Ja som bol s nimi veľmi spokojný, bohužial sa mi ich podarilo zničiť... inak boli to Jays a Jays two. Tuším ich predával Zwaro v bazari fungel nové...