Všeobecná diskusia
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
Tempus sa nedohodol s BMW, nechcu im obnovit licenciu... ostatni funguju normalne, najblizsie mas v ZilineHellAngel napísal:co to stvaraju s tym BMW? pozatvarane pobocky
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
hmm. niekedy si vravim ake by to bolo, ak by som mal bohateho otecka
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Quicky: kúpiť klasiku veterána muscle car
Čo máte proti americkým autám?
Čo máte proti americkým autám?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ano,lenze asi nevies kolko stoji taka renovacia veterana nehovoriac o tom,ze techniku do neho nenapraces:)
2 killsw: ja viem ake by to bolo, proste super
2 killsw: ja viem ake by to bolo, proste super
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
jaaj, muscle beats import every time
(aspon je v tych autach miesto na sedenie obvykle )
(aspon je v tych autach miesto na sedenie obvykle )
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
A da sa v tom ist rovno, pripade bokom
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
mna by zaujimalo kolko z Vas sa vozilo na muscle cars... napozerane filmy, youtube videa a clanky sa nepocitaju
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Quicky: viem presne , preto vravím, že cca 1/10 ceny z toho auta, je jasné, že tá cena sa kus pohybuje a záleží, za akú cenu si zoženieš auto.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
auto mozno zozenes za 5-10tis eur,ale aby vyzeralo aspon ako tak a jazdilo schopne,minimalne dalsich 50tis mozes ratat ale samozrejme ten pocit,ze to spravis "sam"...
tak pochybujem,ze sa tu niekto vozil na origo muscle cars tj 1970 rv a pod. - vratane mna
tak pochybujem,ze sa tu niekto vozil na origo muscle cars tj 1970 rv a pod. - vratane mna
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
50k si podľa mňa povedal vela... Ale aj keby, tak stále to mas menej ako 250k
Sice som sa neviezol, ale vsetky stare muscle cars, co som videl boli vergle pred rozpadnutim. A to doslova, idealne s igelitom namiesto niektoreho skla, pripadne pozliepane z roznych farebnych plechov. Aj ked toto platilo hadam pre vsetky starsie auta vratane japoncov. Ale musim uznat, ze zvuk to malo dobry a kukal som jak puk, ked okolo mna prehrmotal stary Buick (aka Sabre z GTA).quicky napísal:tak pochybujem,ze sa tu niekto vozil na origo muscle cars tj 1970 rv a pod. - vratane mna
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Na "muscle car" som sa sice nevozil, ale mal som tu "cest" sediet v niekolkych made in USA autach a mal som niekolko made in USA veci a nehnevaj sa ale kvalitou su horsi ako Cinania. Ak sledujes Family Guy-a tak vies ze nie som sam kto si to mysli. Ano, su niekolky vyrobcovia ktory vyrabaju kvalitne veci - nehadzem vsetkych do jedneho vreca, ale automobilovy priemysel US je tak 20 rokov za europskym a takych 30 za japoncami...
Co sa tyka chodenia rovno alebo bokom - staci ak si pozries napravy na tych autach a vies ze sa s tym do zakruty chodit (rychlo) proste neda. Prirataj k tomu 3x taku hmotnost ako cokolvek porovnatelne z Europy alebo Japonska a mas to uplne jasne.
Co sa tyka zvuku - Ano suhlasim tie motory zneju dobre. Zas na druhej strane - ukaz mi velkoobjemovy v8 motor ktory neznie dobre...
Apropo motory - s takym objemom a spotrebou ti europske alebo japonske motory vyprodukuju dvojnasobok vykonu a pri tom s tak rychlo ani nerozpadnu.
Jedina vec ktora je nepopieratelna je pekny dizajn - aj to len v hrstke pripadov.
Vynimku v mojich ociach po kazdej stranke (spolahlivost neviem) tvori len Corvette ale aj to len posledna generacia.
EDIT: apropo - Shelby Cobra....
Co sa tyka chodenia rovno alebo bokom - staci ak si pozries napravy na tych autach a vies ze sa s tym do zakruty chodit (rychlo) proste neda. Prirataj k tomu 3x taku hmotnost ako cokolvek porovnatelne z Europy alebo Japonska a mas to uplne jasne.
Co sa tyka zvuku - Ano suhlasim tie motory zneju dobre. Zas na druhej strane - ukaz mi velkoobjemovy v8 motor ktory neznie dobre...
Apropo motory - s takym objemom a spotrebou ti europske alebo japonske motory vyprodukuju dvojnasobok vykonu a pri tom s tak rychlo ani nerozpadnu.
Jedina vec ktora je nepopieratelna je pekny dizajn - aj to len v hrstke pripadov.
Vynimku v mojich ociach po kazdej stranke (spolahlivost neviem) tvori len Corvette ale aj to len posledna generacia.
EDIT: apropo - Shelby Cobra....
Americke auta mas drahe a lacne. Tak isto ako mas v europe Audi, VW a Skodovku, tak mas v US Ford a Lincoln alebo GMC, Buick, Chevrolet. Bohuzial, u nas sa najlacnejsi Charger s "najmensim" 3,6l motorom predaval ako luxusna kara a este k tomu za trochu ine peniaze ako v US. A pritom to okrem vacsieho motora nemalo nic extra.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.