Ahojte.
Ma tu niekto prakticke skusenosti s velkokapacitnymi (1 TB, 2 TB) 2,5" HDD od WD? Napr. novy 1 TB RED WD10JFCX urceny do NASov, pripadne 2 TB Green WD20NPVX. Hlavne ma zaujima hlucnost v porovnani s 3,5" Green HDD (WD20EARS, WD20EARX). Je to vhodne do HTPC ako ulozisko na filmy do mini-ITX zostavy (kde je system na SSD)? Alebo sa radsej tymto diskom vyhnut? Predpokladam, ze maju vacsi pocet platni, ako ich 3,5" "bratia".
2,5" velkokapacitne HDD - skusenosti
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: 2,5" velkokapacitne HDD - skusenosti
pocet platni neviem ale pochybujem - 2.5" su daleko nizsie ako 3.5" takze tam nemas fyzicky priestor na sedem platni
Mam doma 3TB 3.5" Redy, nepocujem ich. Absolutne, ziadne seeky, ziadne vrnenie. Pocitac pod stolom, sedim priamo nad nim cojaviem 50cm od neho mam nohu. Osobne by som 2.5" nebral z dovodu ze su daleko drahsie na jednotku kapacity cize 2TB 2.5" stoji daleko viac ako 2TB 3.5" rovnaky model, zase na druhu stranu ja mam tych diskov viac cize pre niekoho tento argument nemusi hrat ulohu - ked si kupis dva, tak to zase nie je az taky strasny rozdiel.
Mam doma 3TB 3.5" Redy, nepocujem ich. Absolutne, ziadne seeky, ziadne vrnenie. Pocitac pod stolom, sedim priamo nad nim cojaviem 50cm od neho mam nohu. Osobne by som 2.5" nebral z dovodu ze su daleko drahsie na jednotku kapacity cize 2TB 2.5" stoji daleko viac ako 2TB 3.5" rovnaky model, zase na druhu stranu ja mam tych diskov viac cize pre niekoho tento argument nemusi hrat ulohu - ked si kupis dva, tak to zase nie je az taky strasny rozdiel.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.