Foto zlodeja auta
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Foto zlodeja auta
kdesi som videl alarm s 1-5kg flasami slzneho plynu, co moze byt celkom zaujimave
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Len tam je riziko ze si to odnesiem sam
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
foto/video dokaz ako taky je velmi diskutabilna vec pri dokazovani spachania skutku.
Videokamera certifikovaná PZ SR?? Neverím, čo čítam... To čo je toto za Banánistan, Ficoland?? A to, čo si písal, že ho nasnímala kamera a bolo ho detailne vidieť a len povedal, že to nie je a nič nemohli s tým spraviť?? WTF??
Slovakia Banana Policy Anarchy FICOLAND Republic (SBPAFR) - takto by sa mala volať naša krajina
Slovakia Banana Policy Anarchy FICOLAND Republic (SBPAFR) - takto by sa mala volať naša krajina
-
- Pokročilý používateľ
takze asi tak
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> foto/video dokaz ako taky je velmi diskutabilna vec pri dokazovani spachania skutku.
takze tu mame cerstvu kauzu s tymi policajtami tá v Košicoh ktori tam porobili poriadky s tymi čmuhami - dokaz nepripustny na sude lebo nebol ziskany legalnou cestou. Koniec debaty.
Akykolvek fotku alebo video z tvojho auta budes mat, akokolvek kvalitnu (chcem si to predstavit v tej sialenej tme o tretej v noci), sud ti ju neuzna. Ani keby bolo v 4K rozliseni.
takze tu mame cerstvu kauzu s tymi policajtami tá v Košicoh ktori tam porobili poriadky s tymi čmuhami - dokaz nepripustny na sude lebo nebol ziskany legalnou cestou. Koniec debaty.
Akykolvek fotku alebo video z tvojho auta budes mat, akokolvek kvalitnu (chcem si to predstavit v tej sialenej tme o tretej v noci), sud ti ju neuzna. Ani keby bolo v 4K rozliseni.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Vsak toto to je to. Kdesi na nete si robili ludia srandu z toho, tupu, ze: zabije dotycny niekoho a aj dotycneho ktosi natoci, ale nebude to legalnou cestou. Sud preto zaznam neuzna dotycny aj ked je tam zachyteny a nebude mat nic proti dotycnemu a bude volny. Haluzzz... Toto sa moze stat len v babaistane na Slovensku.
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
pokial viem, tak to môže poslúžiť na súde ako dokazovanie viny, no záleží to na samotnom sudcovi či zváži relevantnosť danej snímky-záznamu. Takže oficiálne sa to ako dôkaz neberie, ale môže to pomôcť ak má sudca trocha súdnosti a neberie to ako rutinu.quicky napísal:foto/video dokaz ako taky je velmi diskutabilna vec pri dokazovani spachania skutku.
Spoiler: ukázať
To ano. Ale ak je sudca orientovany spravym smerom a je naklonenu na tu spravnu stranu (dikriminujuch "spoluobcanov") tak v tom pripade ochotne odmietne dokaz a potresta policajtov, ktori si hadam tentoraz ako jedini z mala pripadov robili svoju ulohu podla ustavy a zakonov kde nebrali do uvahy, ze ista skupina ludi je tu nad zakonom, to su ti tzv. "diskriminovani" spoluobcania.
-
- Pokročilý používateľ
bohuzial presne koli tomuto je slovenska justicia na p... bud dokaz mas alebo ho nemas
ja som odjakziva za angloamericky porotny sud...kde realne su obcania, ktori maju trosku ine postavenie ako sudca, ktori viac menej len dozera na dodrziavanie zakonnosti procesu. nehovoriac o tom,ze by som tam rad prednasal svoje reci
p.s. hlavne je spravodlivejsi:)
ja som odjakziva za angloamericky porotny sud...kde realne su obcania, ktori maju trosku ine postavenie ako sudca, ktori viac menej len dozera na dodrziavanie zakonnosti procesu. nehovoriac o tom,ze by som tam rad prednasal svoje reci
p.s. hlavne je spravodlivejsi:)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> bohuzial presne koli tomuto je slovenska justicia na p... bud dokaz mas alebo ho nemas
jezisi cital si co bolo nad tebou napisane ? AJ KED HO MAS, MOZES SI HO STRCIT lebo nebol ziskany povolenym / pripustnym sposobom.
Ked si budes robit akekolvek video v svojom zaparkovanom aute a to streamovat cez wifinu do okna a auto ti ukradnu, mozes najst zlodeja na ulici a akurat mu tak dat jednu do huby (len pozor aby ta niekto nevidel). Pretoze ked ho za vlasy donesies na sud aj s videom, tak obhajoba necha tvoj "dokaz" vyradit ako ziskany nelegalnou cestou a preto nepripustny v sudnom konani.
Si este moc mlady a na ziadnom sude si nebol.
jezisi cital si co bolo nad tebou napisane ? AJ KED HO MAS, MOZES SI HO STRCIT lebo nebol ziskany povolenym / pripustnym sposobom.
Ked si budes robit akekolvek video v svojom zaparkovanom aute a to streamovat cez wifinu do okna a auto ti ukradnu, mozes najst zlodeja na ulici a akurat mu tak dat jednu do huby (len pozor aby ta niekto nevidel). Pretoze ked ho za vlasy donesies na sud aj s videom, tak obhajoba necha tvoj "dokaz" vyradit ako ziskany nelegalnou cestou a preto nepripustny v sudnom konani.
Si este moc mlady a na ziadnom sude si nebol.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
dobre nebol som
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
nechem tu byt za trola ale Quicky nevidel sud
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Pokročilý používateľ
to je uplne jedno si myslim nepochopil prispevok moj