Keby som si hentaké hovado chcel doviezť z USA, lebo tu sa nepredáva, tak si ho musím dať homologizovať? A to sa ako prevádza? Čo to stojí? To mi nikdy nenapadlo takéto niečo...
landrower napísal:to je ten spravny typ vozitka co raz chcem mat ked budem velky a bohaty jak sa hovori
Áno, krásne je to auto, ale ja osobne radšej niečo takéto
Mate niekto skusenosti s E90 325i alebo 330i ?
Hlavne co sa tyka spolahlivosti. Vdaka.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
330i a 325i je v podstate ten istý motor , 325 je tiez 30 len je priskrtena.
Dost podareny motor, na diaľku sa da spravit zaujímavá spotreba aj napriek 254 ps
Jazdim 80% v meste, ale o spotrebu mi nejde, zaujima ma spolahlivost motora.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Keby som si hentaké hovado chcel doviezť z USA, lebo tu sa nepredáva, tak si ho musím dať homologizovať? A to sa ako prevádza? Čo to stojí? To mi nikdy nenapadlo takéto niečo...)
Do detailu ti o tom povedat neviem, ale na internete najdes kopec prikladov.
Tiez som pred dakym casom snival o tom, ze si necham doviezt noveho mustanga z US, lebo to stoji 20 000 dolarov.
Potom som sa pytal kamarata, ktory opravuje americke auta a vysvetlil mi co vsetko za tym este je a hned ma to preslo.
I ♥ MUSIC !
Bodykit jak keby to malo aspon 250 koni a je tam 1.6 102k, parada.
I ♥ MUSIC !
Ten Seat mi pripomina kamosovu story z tuning zrazu zo Svidnika. On to mal kus naopak... Nechceli ho zapisat ako pretekara lebo vraj nema tuningovane auto... Z vonku seriova Okta 1.8T s velikanskym turbom a 100kou rurou od turba az po zadny naraznik. Pri preradeni z toho slahali 2m plamene a presmykovalo kolesami v 4ke v lete na suchom rozohriatom asfalte