Donedavna mala este mBank 1vyber free, ok uz nema, ale isto nebudem dotovat darmozracov z tatrabanky.. premna banka, ktora nieje schopna zadarmo poskytnut vedenie bezneho uctu premna nieje banka... ved len to ze kazdy pracujuci minie takmer 100-200€ mesacne kartami im okamzite dava zarobit, nehovoriac je otom, ze je plno ludi, co na beznom ucte drzia par tisic eurMirdis napísal:Pises tu, ako keby bolo na vyber dalsich 10 bank, kde nie su ziadne poplatky. Poradil si zuno, kde je vyber spoplatneny, to je fakt bezplatna banka. No daj tych tvojich "plno" Bank.
mbanka pri splneni smiesnych podmienok dava az 2% urok na emaxe plus,
a ten vyber moze byt su aj v zune free /1x mesacne z tatry../ alebo staci v zune minut 200€ kartami /kreditna+debetka/ a clovek ma vybery v tatre FREE!!/sice len nad 50€ ale kto vybera 10€??/ a ucet Plus zadarmo....
to je podmienka, nie ze v tatre pri zaplateni 10platieb mam smiesnu zlavu 50%, no, asi sa z nej osalim
kto ma viac ako 26r, nestuduje a nepracuje, ma fakt smolu, banku kde si moze vybrat viac ako 1x mesacne nenajde zadarmo... hold, 200e kartou snad dnes zaplati kazdy pracujuci nie... a ma ucet plus free:?