Nebol by som si taky isty ze Michalko pouziva v PC sajrajt, vie o tom viac ako ty takze neryp. Vistu som sice osobne nikde nepouzival, ale neviem co ti vadi na osmicke. Mne to slo tiez uplne v pohode a svizne neohliaduc na to ze vsetky benchmarky tam maju mensie skore.Asnod napísal:
Ano, pan Michalko sa ozval. Sw expert ktory pouziva v PC sajrajt. Pomalsi os ako Vista neexistuje a ak sa bavime o dostupnom HW na svoju dobu, co bol dalsi fail kedze vtedy mali pc tak 1-2gb ram a procesoroch ktore nezvladali ani ten clock gadget, potom niekto place ze mu pc nejde ako ma ze? Zabudol som ze Nv je najlepsia a nikdy s nou neboli ziadne problemy.
Preco by malo nieco BF4 vytrhavat z biedy ked v ziadnej nieje ? Vsetci dobre vieme ze issue high cpu usage ma DICE ako prioritu a coskore vyda patch, ked nie v bete tak vo full to bude urcite v norme a potom zmyzne aj stuttering. Preco si hru stiahnut ? Je to najlepsia MP FPS hra aku poznam, taku zabavu a destrukciu na bojisku ti ziadna FPS hra neponukne. To co si zapotil s tou rovinou ? Chces povedat ze BF3 sa hralo v 1 rovine ? Ved v BF3 si mohol liest do barjakych budov po schodoch az hore, s tym rozdielom ze si nemal vytah. Vidim to tak ze si ziadny diel z BF serie v zivote nehral, teraz si stiahol BF4 a robis zo seba kritika. Prepadak to nieje ani z HW stranky az na ten stuttering. Staci nahodit win 8 a mat obstojnu zostavu a zahras si to krasne plynulo. To ze ti to bude dalej blbnut je chyba tvojho zeleza takze akekolvek narazky na hru v tomto smere su nemiestne. Pochop ze BF je hra ktora vzdy svojim prichodom prinesie jedno z najkrajsich vizualnych prevedeni a bezkonkurencnou destrukciou, vid. ked vyslo BC2, BF3 ... BF4. Tak snad necakas ze to rozbehne kazdy typek s nejakym srotom a potom budu vsade vyplakavat ze mu to seka a vynu bude zhadzovat na hru ... Smola, ked sa chces hrat musis platit. A nemysli si ze ked pride Mantle ze to zrazu pojde kazdemu kto ma AMD cpu a kartu nejak zazracne lepsie. K tej optimalizacii, staci ked dotycny ma 3570K/FX8XXX, 8GB RAM, GTX660/7870 a vyssie + WIN8 (pokial nevyriesia problem na sedmicke) a hra ide pekne. Akorat co sa ludia stazuju ze nv ma momentalne v bete vacsie fps dropy ako amd. Vies co, koniec koncou ani sa necudujem ze tu pises take bludy ked nevies ako sa meni pohlad vo vrtulniku a ako sa z neho striela to len potrvrdilo to ze si nikdy ziadne BF nehral a 4ku ides krivo obvinovat.Asnod napísal: Jedine co moze vytrhnut BF4 z biedy je mantle, momentalne je to asi vacsi prepadak ako na svoju dobu AC 3 na ktory som sa po vsetkych seriach co dovtedy vysli tesil avsak 3 som uz nedohral. Vie mi niekto vymenovat aspon 3 veci na BF4 preco sa tu hru oplati vobec stiahnut? jedine + co mi pride bolo rozbehanie tych vytahov, ze sa hra neodohrava len v 1 rovine ale chcelo by to ovela viac, popripade mozno ten vacsi dmg bulletov ze tam nebehaju immortal typkovia, niekedy staci jedna dve rany, clovek si musi davat viac pozo