ano scarinko, typicky prejav nudzoveho rezimu je ze po vypnuti a znovunakopnuti motora sa strati a ide sa normalne - AZ DO MOMENTU KEDY ZNOVU NASTANE SITUACIA VYVOLAVAJUCA NUDZOVY REZIM
Bol si v nudzovom rezime, cica. Nech uz je pricina akakolvek.
Mozno si mal palivovy filter 100.000km a bol tak obaleny smolou ze uz bol nepriepustny, neviem a ani neriesim, len ti hovorim ako to s tym nudzakom byva. A ako to funguje s palivovym filtrom. A to co ti povedali v servise ze bola kravina, ked si aj mal zapchaty palivovy filter (co je teda pekna vizitka majitela, menit filtre az vtedy ked auto zdochyna a skacka po ceste) tak aj tak je kravina co ti povedali. Mali ti povedat "mate zapchaty filter" a nie "nejaky bordel"...
ale to je jedno.
Núdzový režim OII 1.9TDI
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Núdzový režim OII 1.9TDI
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
ok ja sa nehadam, v servise som nebol s tym ja osobne tak mam len to co mi povedali
auto sa kupovalo minuly rok v lete ako tri a pol rocne, robit to zacalo cca po pol roku (odhadom 110k km - neviem nakolku su prave)
auto sa kupovalo minuly rok v lete ako tri a pol rocne, robit to zacalo cca po pol roku (odhadom 110k km - neviem nakolku su prave)
Spoiler: ukázať
- Tom95
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2011, 20:54
Keď motor padne do núdzového režimu tak sa rozsvieti nejaká kontrolka? Lebo mne vtedy nesvieti nič ...
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
nie, nerozsvieti. Len strati vykon.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.