neveim kde som sa pytal....ale
mam tu dvd koncert.
chem si ho napalit na audiocd ale chem kazdu track osobitne
finta je v tom ze mi sice poradili soft ja som ho sice zbuchal na mp3 ale je to teraz cela zvukova stopa.
ak ju chem delit musim ju pocuvat a sekat presne v miestach ....je to moc dlhe kedze ptrebuejm tak prerobit viac dvdkoncertov.
poradili my sony forge ale ten akosi dvd nenacitava...
chcel by som soft ktory mi nacita dvd a k tomu vyselektuje tracky tak ak ked to grabnem aby som mal uz hotove stopy a nie jednu suvislu mp3.
alebo ak vie niekto taky soft ketory napriek tomu ze je grabnuta cela mp vyselektuje stopy-tracky aj s celej mp3
dik
zvukve stopy-delenie z dvd
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Nebolo by jednoduchsie teraz tu celu mp3 stopu nakuskovat v hociakom Editore na jednotlive skladby?
Ak je ten koncert suvisly, ziaden program nevyselektuje jednotlive skladby. Nevedel by presne urcit kde zacina a kde konci kazda skladba. Ine je to pri DVD , kde su uz jednotlive skladby vyselektovane.
Takze asi len ten editor v ktorom krasne uvidis zaciatok aj koniec kazdej skladby a uz ich len jednotlivo ulozis. Vyborny je nato napr. Cool Edit Pro, ktory spracuje aj audio z DVD. Nie je vsak free
Ak je ten koncert suvisly, ziaden program nevyselektuje jednotlive skladby. Nevedel by presne urcit kde zacina a kde konci kazda skladba. Ine je to pri DVD , kde su uz jednotlive skladby vyselektovane.
Takze asi len ten editor v ktorom krasne uvidis zaciatok aj koniec kazdej skladby a uz ich len jednotlivo ulozis. Vyborny je nato napr. Cool Edit Pro, ktory spracuje aj audio z DVD. Nie je vsak free
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00