Presne toto ma žere už 2-3 týždne, nonstop prehra a najhoršie je že vačšina z nich je v pomere 3:15 a podobne vysledky...HellAngel napísal:ja sa na to asi fakt vykaslem.
v poslednej dobe 9/10 hier hram proti + 2 tier. TO sa neda
World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Spoiler: ukázať
nvm, mne winrate stale stupa. Vlastne vsetky staty..
Mozno vdaka tym noobom.
Mozno vdaka tym noobom.
EXP si, kvôli medaily "snajper", dostal ako keby si vyhral
s pozdravom, crux.
Nejde o EXP alebo štatistiky (aj tak som len priemerný hráč), ide o to, že hra ma väčšinu času bavila, teraz ma skôr väčšinu času iba serie.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nj budto mas vacsinu hracov v teame total nobov, co je umna ten castejsi pripad, alebo hras proti noobom. Fakt dobra hra je obcasne, kedy su teamy vyrovnane a je to nervak az dokonca. + ten match making .lacikaboss napísal:nvm, mne winrate stale stupa. Vlastne vsetky staty..
Mozno vdaka tym noobom.
inac nepridu vam britske HT a TD trichu OP ? super pancier a perfektne dela
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
jedine co v tom matchi utrpelo bol asi len winrate.Jurij757 napísal:Nejde o EXP alebo štatistiky (aj tak som len priemerný hráč), ide o to, že hra ma väčšinu času bavila, teraz ma skôr väčšinu času iba serie.
Staty sa pocitaju z dmg, naspotovania a pod. Cize tie dostanes fajn aj pri prehre.
OP? nvm.. uz som sa naucil do nich strielat a ked to cinknem 2x za sebou, tak loadujem goldy, aby som sa s nim zbytocne nezdrzal.
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
A potom si low, lebo akonáhle dva krát neprestrelíš tank, tak tam drbneš GOLD. Treba sa to naučiť.
Ja som to uz prestal hrat pred pol rokom... sem tam mam chut si to znova zapnut, ale nedonutim sa to ani nainstalovat.
Cez vikend som bol s ocom a videl som ako dal s E50M 9K dmg a prehrali.. nervy mal jak..
Cez vikend som bol s ocom a videl som ako dal s E50M 9K dmg a prehrali.. nervy mal jak..
PC1: 2500K@4,5GHz/passive NOCTUA NH-D14 | 8GB | GIGABYTE 7850@1090/5700 2GB | 128GB SSD/1TB/NAS DS212j 2x1TB | ASUS P8P67-M PRO | Corsair HX 520 | Cooltek U3 | 22" Dell 2209WA
PC2: 2120@3,5GHz/active Gelid Tranquillo | 8GB | ASUS 6850 2GB | 1TB | ASUS P8Z77-V LX | Corsair VX 450 | Thermaltake Soprano | 23" LG Flatron IPS231
PC3: 8400@3,16GHz/DELL OPTIPLEX 755 SFF | 6GB | GTX 750 incoming ? | 64GB SSD | 17" Dell
PC2: 2120@3,5GHz/active Gelid Tranquillo | 8GB | ASUS 6850 2GB | 1TB | ASUS P8Z77-V LX | Corsair VX 450 | Thermaltake Soprano | 23" LG Flatron IPS231
PC3: 8400@3,16GHz/DELL OPTIPLEX 755 SFF | 6GB | GTX 750 incoming ? | 64GB SSD | 17" Dell
Su iste dni, ked neprechadza a neprechadza alebo lieta kam chce. Ci je to uz RNG, zla konstalacia planet alebo moja rozladenost, tak to proste nejde. Zas tych goldov nevozim vela, ale aspon ti stupne fear factor a nerozbehnu sa na teba jak na strelenu lan.trojan4x4 napísal:A potom si low, lebo akonáhle dva krát neprestrelíš tank, tak tam drbneš GOLD. Treba sa to naučiť.
- trojan4x4
- Používateľ
To je taký fear factor keď strielaš Goldami... Ale tak je to každého vec čím striela takže som ticho
no hej mozes byt.. Ked to hra ponuka nie je to naskodu a niekedy to vies vdaka tomu otocit na svoju stranu.
A neni to ziaden WG vymysel, lebo aj v reale mali tanky wolframove podkaliberne strely.
Mna skor unavuju ti neomylni hraci. Ked si myslis, ze kazdy match vysypem svoji 10 goldov, tak zabudni. Az tak som to nemyslel.
Aktivne som ich zacal pouzivat az u T-54. Mam to presnejsie delo a u niektorych tankov je celkom problem s penetraciou.
A neni to ziaden WG vymysel, lebo aj v reale mali tanky wolframove podkaliberne strely.
Mna skor unavuju ti neomylni hraci. Ked si myslis, ze kazdy match vysypem svoji 10 goldov, tak zabudni. Az tak som to nemyslel.
Aktivne som ich zacal pouzivat az u T-54. Mam to presnejsie delo a u niektorych tankov je celkom problem s penetraciou.
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
presne ako vacsina ludi,zvlast ked je teraz dostupny mod kde vidis cim do teba sije tak to pekne vidno,kym strielaju goldamy do mna tak budem aj ja do nich,vyjdem s ST-I a len to tak hori na mne..trojan4x4 napísal:A potom si low, lebo akonáhle dva krát neprestrelíš tank, tak tam drbneš GOLD. Treba sa to naučiť.
mne budu vrtat vezu spredu a ja sa budem hrat na rytiera?
Jak sa vola ten mod, že viem čim po mne pália ?
AMD Ryzen R9 7950X3D PBO, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6200MHz CL30 White RGB, ASUS TUF RTX 4070Ti GAMING OC 12GB GDDR6X @3/23,5Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB + Samsung 860 EVO 250GB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 32" Samsung LE32B551 RED, Nintendo Switch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak bol to dobry tah od WG s gold municou. Teraz sikazda lamka nakupi GOLD municiu, lebo aj iny ju pouyivaju. Hraci s zlostia, WG si masti vrecka.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- trojan4x4
- Používateľ
To nieje mod, v hre je to zakomponovane od isteho updatu. Pri klasickej municii je diera po projektile velka, pri goldovke je to ako keby ta bodol ihlou. A pri zasahu to doslova zahorí velkym plamenom.Vlko napísal:Jak sa vola ten mod, že viem čim po mne pália ?