Čaute,
dnes ma napadlo že by som časom mohol vymeniť moju ATA 5.25 mechaniku za externú. Ušetrím tým miesto v bedni a škaredé ATA káble a budem mať vždy po ruke aj externú napalovačku čo sa občas zíde.
Mňa len zaujíma či sa vyrovná externá napalovačka tak do 30€ klasickým interným, netreba tam žiadny lightscribe len aby to vedelo čítať a napáliť DVDčka.
A zaujímalo by ma či by potom nebol absolútny problém v prípade ked by som chcel bootovať z CD/DVD cez USB mechaniku.
Externá napalovačka
Re: Externá napalovačka
nenapada ma jediny dovod preco to robit, ak mas daku normalnu bednu s 3x 5.25ext poziciami tak tym usetris miesto kde ajtak nic ine nedas, a hore v rohu to neovplyvnuje ani prietok vzduchu. ten pata kabel prietok trosku ovplyvnit moze, ale to je tak max dovod na kupu sata mechaniky za polovicnu cenu a myslim ze sa dali zohnat aj oflexovane pata kable ktore by az tak nezavadzali..
a riesit to koli tomu aby si to obcas pripojil k dacomu bez mechaniky tiez nema zmysel ked si dokazes pripravit bootovaci usb kluc na vsetko mozne ovela rychlejsie so vsestrannejsim pouzitim
a riesit to koli tomu aby si to obcas pripojil k dacomu bez mechaniky tiez nema zmysel ked si dokazes pripravit bootovaci usb kluc na vsetko mozne ovela rychlejsie so vsestrannejsim pouzitim