Kde kupujete gumy on-line?
Re: Kde kupujete gumy on-line?
sef nakupuje v azpneu a spokojnost
na takmer vsetkych firemnych autach mame zimne barumky
treba prisposobit jazdu gume ale da sa s tym jazdit
na adinovy (mercedes W123) som mal minulu zimu nejake aziske gumy a je este len to prave peklo
na takmer vsetkych firemnych autach mame zimne barumky
treba prisposobit jazdu gume ale da sa s tym jazdit
na adinovy (mercedes W123) som mal minulu zimu nejake aziske gumy a je este len to prave peklo
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Presne. Mám Matadorky nejaké a za sucha nemôžem jediné zlé slovo povedať, auto neodlepím ani keď sa neviem ako snažím...Chris napísal:barum/matador, na suchu vsetko ok, ale ako nahle zacne prsat...
Stačí ale trošku vody a s mojím 1045kg autom sa do kopca bez prešmyku prakticky nepohnem....
Zaradím dvojku, dupnem na to a už len kukám ako letia budíky hore a ja nič....
Stršné...
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
netreba dupat, co viac ti povedat. Este mi povedz ze micheliny alebo ine gumy ti zazracne neklzu...a este k tomu do kopca, kedy sa ti pri pohynani predok odlahci este viac...fyziku ste brali na skole?
Teraz som absolvoval 400km cestu tam a nazad po mokrych cestach az k Margecanom a smyk som nezazil a to bolo aj listie napadane a pod.
Teraz som absolvoval 400km cestu tam a nazad po mokrych cestach az k Margecanom a smyk som nezazil a to bolo aj listie napadane a pod.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
matador/barum na benze dochodcovske jazdenie su v pohode.
Ale ja som mal s tym take skusenosti, ze ak naprsi, tak to nedrzi, kopec krat som siel cez prednu napravu smykom pri vyjazdoch z obchvatu a pod. Na aute som ich nechal len kvoli tomu, ze tam boli. Po prezuti na michelliny som vedel normalne chodit , bez blikajuceho ASR. Cize ak ma niekto slabe auto a chodi plynulo a predpisovo, tak mu stacit asi budu. Len ja uz s nimi isto riskovat nebudem.
Ale ja som mal s tym take skusenosti, ze ak naprsi, tak to nedrzi, kopec krat som siel cez prednu napravu smykom pri vyjazdoch z obchvatu a pod. Na aute som ich nechal len kvoli tomu, ze tam boli. Po prezuti na michelliny som vedel normalne chodit , bez blikajuceho ASR. Cize ak ma niekto slabe auto a chodi plynulo a predpisovo, tak mu stacit asi budu. Len ja uz s nimi isto riskovat nebudem.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Ja sa tiež do nich neodvážim už, Barumy neboli schopné vyjsť posratý posnežený kopeček...
Nikdy nikdy nikdy viac.
Nikdy nikdy nikdy viac.
.
- shiro
- Pokročilý používateľ
zase dochodcovsky nejazdim tiez
bezne okolo stovky mimo mesto a k 60 v meste. Akurat nemam auto co taha jak raketa. Ale smyk dostanes aj ked ides prirychlo, nielen pri zaberani.
Pre porovnanie, na firemnom 1.6HDI 80kW s krutakom 240nm sme mali celu zimu Klebery HP2 (podobny lacak ako barum) a neklzalo a vsade sme s tym vysli
bezne okolo stovky mimo mesto a k 60 v meste. Akurat nemam auto co taha jak raketa. Ale smyk dostanes aj ked ides prirychlo, nielen pri zaberani.
Pre porovnanie, na firemnom 1.6HDI 80kW s krutakom 240nm sme mali celu zimu Klebery HP2 (podobny lacak ako barum) a neklzalo a vsade sme s tym vysli
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
tiez nejazdim zrovna pomaly a matadory co som kupil na jar su uplne v pohode, zatial ma nikde nesmyklo ani na mokrej ceste, podla ludi co s nimi chodim obcas v aute som blazon, samovrah, pretekar a podobne nadavky. Zimne mam tusim barumy alebo tiez matadory teraz neviem a problem som nemal co to auto vlastnim co su uz teraz dve zimy. ABS ASR a ine trojpismenkove veci tiez nemam a ani nepotrebujem
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
Niekedy treba (obiehanie, vjazd na diaľnicu/rýchlostnú cestu, ...)shiro napísal:netreba dupat, co viac ti povedat.
Ale iste, brali. Ak som to spomenul, asi som mal dôvod. Je to benziňák, ak sa rozbieham bez plynu, čo trvá asi 13 hodín a som rozklepaný ako rezeň - oukej, neprešmyknem, to je fakt... ...Pri rozbehu už pri minimálnom zošliapnutí plynu prešmyk... Hociaká mokrá zákruta? Cítim a počujem, že nedržím... ...jednoducho za mokra na ne nadávam, sú otrasné...shiro napísal:Este mi povedz ze micheliny alebo ine gumy ti zazracne neklzu...a este k tomu do kopca, kedy sa ti pri pohynani predok odlahci este viac...fyziku ste brali na skole?
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
netreba dupat, to mi pripada ako hlaska, nejazdi ked je mokro
myslim si, ze je lepsie priplatit ako kupovat tieto, napr. spominane klebery boli lepsie
myslim si, ze je lepsie priplatit ako kupovat tieto, napr. spominane klebery boli lepsie
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Taktiež môžem povedať že klebery sú lepšie oproti matadorkam. Na starom fiate 1,6 86kw mi matadory v daždi tiež lietali. Zato kleber celkom držali. ..teraz na novom aute by som ani jedny spomínané gumy nedal. Momentálne mam obute Michelin pilot a pomali premýšľam čo obuť na ďalšiu sezónu. Auto mám Hodna Civic 8g 1,8 i-vtec a 17"disky, otázka by bola oplatí sa kupovať letné pneu v zime? Myslím či náhodou niesu v zime akcie na letné pneumatiky, keďže do toho veľmi nevidím. Kupoval som ešte len jeden krát pneumatiky, keďže zväčša mi vydržali tie čo boli na aute pri kúpe a potom šlo auto preč, až teraz mám auto na trocha dlhšie obdobie a budem potrebovať nové pneu a s akého esholu mi odporúčate nákup?
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
gabrik nemas pocit, ze tato tema je prave o tom, kde kupit gumy ?
- shiro
- Pokročilý používateľ
jasne, a vtedy preklzujes hej? To co mas, Lambo?undertaker007 napísal:Niekedy treba (obiehanie, vjazd na diaľnicu/rýchlostnú cestu, ...)
Opat, mas Lambo? Minimalne zosliapnes plyn a klzes? Normalny benzinak toto nedokaze, jedine tak na lade. Sak minimalne zosliapnutie plynu = minimalny vykon a motor zadusis. Podla toho co pises by som smykal tiez s mojim ubohym 120nm krutakom a smykalo by kazde auto.undertaker007 napísal: Ale iste, brali. Ak som to spomenul, asi som mal dôvod. Je to benziňák, ak sa rozbieham bez plynu, čo trvá asi 13 hodín a som rozklepaný ako rezeň - oukej, neprešmyknem, to je fakt... ...Pri rozbehu už pri minimálnom zošliapnutí plynu prešmyk... Hociaká mokrá zákruta? Cítim a počujem, že nedržím... ...jednoducho za mokra na ne nadávam, sú otrasné...
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Lepermessiah: ano je o tom kde, ale padlo tu viacero tipov. Tak istota sa pýtam keďže zatiaľ za pytanie nebijú či? Ale ak som sa nemal/nemohol pýtať tak sa nepýtam
Ps: v podstate som do tejto témy zablúdil len náhodou z nudy v práci, totiž by ma asi vôbec nenapadlo že na PC fóre sa môžem opýtať na pneumatiky...
Ps: v podstate som do tejto témy zablúdil len náhodou z nudy v práci, totiž by ma asi vôbec nenapadlo že na PC fóre sa môžem opýtať na pneumatiky...
-
- Používateľ
shiro napísal:To co mas, Lambo?
Nie, nemám, ani by som nechcel. Ak neveríš, kľudne prídi, rád ťa preveziem za mokra tadiaľto - chodím tadiaľ dosť často a za mokra na tie gumy skrátka nadávať musím, lebo ma tu zakaždým prešmykne...shiro napísal:Opat, mas Lambo?
- shiro
- Pokročilý používateľ
ak tam mate ten taky blby hladucky asfalt, tak uz vies preco ta smyka. U nas v meste mame dve take miesta.
Inac som proste nikdy nezazil aby na benzine pri malom pridani daco dakde smykalo...vystriedal som uz niekolko aut s X roznymi gumami, lepsimi aj horsimi.
Inac som proste nikdy nezazil aby na benzine pri malom pridani daco dakde smykalo...vystriedal som uz niekolko aut s X roznymi gumami, lepsimi aj horsimi.
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB