Alza.sk
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Re: Alza.sk
posledna skusenost s reklamackou zakladnej dosky na firmu pozitivna, do mesiaca to bolo vybavene a vystaveny dobropis, hotovost vratili na pobocke bez problemov.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Bud stastny. Ja stale neviem zabudnut na pripad, ked mi dosku vratili s tym, ze je zatecena vodou. Zevraj sa odlepila S/N nalepka vzadu (od tepla), tak to teda muselo byt vytopene podla ich reklamacneho technika
Spoiler: ukázať
- DiwaSwina
- Používateľ
?? no pockaj, a tebe to neskumali pri preberani dosky?? mne to chlapik obzeral-prezeral-skumal, dal do toho ich prijimacieho protokolu poznamku ze vraj "jemne zaprasene", neverim ze by "zatecenu" dosku vobec zobrali na reklamaciu
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
"Jemne zaprasene" to maju snad predvyplnene vo formulari pre reklamaciu dosky. Mna osobne pochvalili za ze som pri reklamacii mal na doske aj krytku CPU socketu . Mne osobne este ziadnu reklamaciu nezamietli, a to som ich mal v alze relativne dost (6).
- icefire
- Pokročilý používateľ
Hej, ako su zle, tak su aj dobre skusenosti. Napriklad som kupoval Full-HD PC monitor teraz a nefungovalo jedno dotykove tlacidlo od novoty. Tak som im to tam teda zaniesol a dali dobropis. Samozrejme, ze si to nevsimli. Lepsie ale, ako cakat 30 dni na reklamaciu noveho produktu. Tu dosku im ale neodpustim (normalne sa totiz s doskami sprchujem).
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
sa mi zda ze to sme tu uz riesili davnejsie, alebo v inom vlakne...icefire napísal:. Napriklad som kupoval Full-HD PC monitor teraz a nefungovalo jedno dotykove tlacidlo od novoty. Tak som im to tam teda zaniesol a dali dobropis. Samozrejme, ze si to nevsimli. Lepsie ale, ako cakat 30 dni na reklamaciu noveho produktu..
mna zaujima - modelova situacia, kupim tlaciaren napr, po rozbaleni doma zistim, ze ma zatlacene tlacitko na zapinanie dovnutra a je nefunkcna..
otazka: co mam robit: 1 .vratit ju bez udania dovodu /aj ked je uz nefunkcna/ 2 . reklamovat?
sa mi zda ze mi tu vela ludi pisalo ze to nemam riesit a vratit bez udania dovodu, ale to je vlastne blbost, a ked na to predajca pride, kludne mi to zatrhne s tym ze som ju poskodil.
a este otazka: co hovori zakon, kupim tlacku, na druhy den ju donesiem so zatlacenym tlacitkom a chcem reklamovat - mam narok po ukonceni reklamacie na vratenie do 7dni? ano viem ze reklamacia novej veci je blbost, ale dajme tomu ze je to kupene vo velmi dobrej akcii a chcem ju..
Podla mna je dost neseriozne doma zistit ze je dana vec poskodena z vyroby, a predajcovi to nepovedat.. ono je sice pravda ze zakon je na mojej strane, kedzemam narok na vratenie do 7dni, no vsimam si ze vela obchodov to ma osetrene, ze z cely odcita nejake percenta ak bude tovar pouzivany a pod... ale to uz odbocujem... prvotna je otazka co robit ak je tovar fyzicky poskodeny po vybaleni.
chciet vymenu? vratit do 7dni? reklamovat?
ako sa na to pozera zakon? samozrejme ked vylucime ludi ci budu schvalne nicit novy tovar
raz som bol v alze, kde bol typek reklamovat drahu telku za par tisic € co kupil den dozadu, a typek mu tam dristal iba ze reklamacia, a ze vyrobca mu vrati oeniaze /co je somarina.... tymto by ho odbil a po reklamacii by utrel usta alebo stanovisko ze pocet pixelov je v norme/ - vobec nespomenul ze sa to da vratit, proste klasicke vyhybave spravanie
- icefire
- Pokročilý používateľ
V mojom pripade dostali naspat karmu. Samozrejme - mozes to vratit, maju tam technikov, co tovar dokladne preveruju (za to su plateni) a mali by tieto veci zistit. Spatne ti ziadne peniaze uctovat nebudu.
Toho typka si si mal zavolat a poradit mu ohladom tej TV. Naspat mu ju zobrat musia, vsak mrtve pixle su v norme
Toho typka si si mal zavolat a poradit mu ohladom tej TV. Naspat mu ju zobrat musia, vsak mrtve pixle su v norme
- DiwaSwina
- Používateľ
este to tak rozbalit priamo na predajni a obhliadnut?? v istom eshope pri osobnom odbere mi to sam predajca povedal nech si to radsej rozbalim a skontrolujem pripadne poskodenia(funkcnost subwoofera odskusam tazko ale ak si dobre pamatam mali tam aj zasuvku)
- felipe25
- Pokročilý používateľ
tha sorry, ale je x veci, ktore rozbalovat na predajni isto nebudem, hlavne tie vacsie....
a ono, som to myslel skor vseobecne, dajme tomu ze mi pride balik, a vec bude fyzicky poskodena.. ak ju vvratim do 7dni, nemozu povedat ze som to urobil ja a nevratit mi 100%? isto mozu...
a ono, som to myslel skor vseobecne, dajme tomu ze mi pride balik, a vec bude fyzicky poskodena.. ak ju vvratim do 7dni, nemozu povedat ze som to urobil ja a nevratit mi 100%? isto mozu...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Preto si treba vyberať aj obchody, v ktorých nakupuješ.
Inak to všade Alza funguje len ako výdajňa tovaru ?
Inak to všade Alza funguje len ako výdajňa tovaru ?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
myslim ze okrem blavy....ma alza len vydajne
mall.sk je na tom podobne..
mall.sk je na tom podobne..
Ja mam na Alzu asi stastie. Dnes som pred jedenastou doobeda objednaval tovar, ktory by mal byt po 17. na pobocke v BA. Mali ma upozornit SMSkou a po tovar si mozem prist az po 2. potvrdzujucej SMS. Samozrejme SMSka ziadna, ani len prva ... len o siedmej vecer dosiel email, ze moj tovar pristal na pobocke.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
vcera okolo 5pm som bol na pobocke v KE reklamovat tovar
tajne som dufal ze to nebudu natahovat 30 dni a snad to stihnu do vianoc
ked mi vsak dnes o 2pm prisiel email, ze reklamacia vyriesena vymenou a pripravena na predajni, tak som myslel ze troluju a neveril som tomu
no skusil som prist na predajnu a skutocne tak bolo
toto som necakal ani v tom najdivokejsom sne
klobuk dole pred nimi
tajne som dufal ze to nebudu natahovat 30 dni a snad to stihnu do vianoc
ked mi vsak dnes o 2pm prisiel email, ze reklamacia vyriesena vymenou a pripravena na predajni, tak som myslel ze troluju a neveril som tomu
no skusil som prist na predajnu a skutocne tak bolo
toto som necakal ani v tom najdivokejsom sne
klobuk dole pred nimi
...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
mne natahovali 28dni ...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345