chlapi skusenosti su?
davno som autom nebol....
tankovanie na ukrajine Pre a Proti
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
tankovanie na ukrajine Pre a Proti
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: tankovanie na ukrajine Pre a Proti
Neviem ako teraz, ale cca pred 4-5 rokmi som tam tankovaval, ked som chodieval do Trebisova a Uzhorodsky trh bol este v trende
Benzin vyzeral byt lepsi, usudzujem podla toho, ze auto uplne ozilo a na celu nadrz som nabehal o dost viacej km, ako na slovenskom benzine.
Dnes tazko povedat, ved vyskusaj
P.S: najlepsie bolo to, ako mi tie hovada tankovali do feldy. Hodil na zem asi 30cm vysoky hranol, na ktory som mal nacuvat kolesom a do nadrze mi natankoval tolko, ze az po Zvolen mi rucicka stale ukazovala full
Benzin vyzeral byt lepsi, usudzujem podla toho, ze auto uplne ozilo a na celu nadrz som nabehal o dost viacej km, ako na slovenskom benzine.
Dnes tazko povedat, ved vyskusaj
P.S: najlepsie bolo to, ako mi tie hovada tankovali do feldy. Hodil na zem asi 30cm vysoky hranol, na ktory som mal nacuvat kolesom a do nadrze mi natankoval tolko, ze az po Zvolen mi rucicka stale ukazovala full
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Tie hranoly tam stale su normalne si na neho nabehnes .
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
to preto lebo nemaju povinne primiesavanie 7% biozlozky ako u nasKyselinka napísal: Benzin vyzeral byt lepsi, usudzujem podla toho, ze auto uplne ozilo a na celu nadrz som nabehal o dost viacej km, ako na slovenskom benzine.
Spoiler: ukázať