Benq bl2411pt
Rychly tn lanel
Na UT a Q3 len 19" crt

Osobne mam rychlejsie reakcie, ak vidim na mensej ploche viac. Teda 19" crt je pre mna najlepsia volba.
Ak vsak pouzivas PC na hry aj pracu, urcite by som volil rychlejsi IPS ako to eizo.
a pozeral si na tom 576i tv vysielanie vsakmp3turbo napísal:>> Raz som si polozil na stol tusim je to 36" TV a pozeral som na to z pol metra ... to bolo hrozne.
samozrejme, a co si cakal ? Fabiu 1.2htp s maximalnou rychlostou 300km/h ? Z polmetra kukat 36ku je trosku nezdrave, nemas ten dojem ?
Nema OSD, ma iba tlacitko pre zapnutie/vypnutie, nastavenie podsvietenia (+/-) a prepinac zdrojov medzi DVI a DisplayPort. Podporuje iba 2 rozlisenia - 2560x1440 a 1280x720.Brandoo napísal:Fero, diky za info. Zaujimalo by ma ohladom tej modifikacii signalu, co to vlastne znamena a ci je dobre ze ho upravuje alebo nie.
Aj su, rozdiely robi elektronika, revizie panelov a povrch.Brandoo napísal:Ak vyrobcovia pouzivaju identicky panel a vyraba to LG, tak by tie monitory od roznych znaciek by mali byt velmi podobne. No v nastaveni a nakalibrovani sa mozu lisit.
Ked budu mat normalnu cenu. Urcite by si asi nekupoval 24" OLED monitor za 4-5 tisic euro, ze ?Brandoo napísal:(OLED panely kedy sa asi dostanu do PC monitorov ... ? telky uz su niektore s OLED tech.)