ak už sa tu rozbehol taký offtopic tak pridám aj ja (veď čo by som to bol za spamera ze?

)
mal som doma SS P-660 a pocitovo (ruka na zdroji zvnútra skrine) mi pri hraní prišiel o dosť chladnejší ako Superflower GK. A aj viem prečo. Pri hraní sa mu zapínal ventilátor, kdežto pri SuperFloweri sa ešte ani nezapol odkedy ho mám. To, či je takýto princíp fungovania dobrý, lepší ako ten, na ktorom funguje Seasonic to objektívne neviem posúdiť a možno to preverí čas. Stále si myslím, že aby sa fan rozbehol až pri 70°C je už trochu prehnané... ale tak hádam vedia čo robia. Chcem povedať len, že mne sa princíp fungovania p-660 pozdáva viacej. Vetrák v ňom bol aj tak nepočuteľný a že sa pri hraní roztočil ma nijak neobťažovalo. Čo sa týka účinnosti a zvlnenia je to viacmenej to isté. Oba sú špičky.
Na tom Seasonicu ma obťažovala iná vec, o ktorej tu a všade na internete bolo popísane hodne. Je smutné, že Seasonic si aj pri zdrojoch od 140e vyššie nevie dať rady s pískaním a bzučaním cievok. Síce bolo to počuť iba pod stolom pri skrinke, ale bál som sa aby sa to časom nezhoršovalo. Keďže mám Seasonic rád musel som vyskúšať (nemohol by som sa pozrieť do zrkadla keby som ho nevyskúšal

), ale nevyšlo to

a teda dal som na odporúčanie Gaba a ostatných dobrých ľudí na tomto fóre. Možno nabudúce Seasonic.