Okrem natacania svetiel mi noazaj nema co odist + samozrejme som zabudol termostat len lubi sa posrat.
Ale mas recht opravis to na kolene kamos to zvladol za 4 hodky + aj tlmice si sam vymenil zadne.
Mna serie jedne vec, naco mi je automat, ktory vydrzi 300 tis, ja mam auto ktore ma viac, aj tak som nemusel vysolit za vymenu ani repas a ni nic, cize pridana hodnota je na mojej strane.
Snake:
Ako sa to vezme, ja mam uzasny komfort jazdenia aj s manualom, jednoducho je to uzasne ako to krasne plava a nechyba mi automat. Dokonca mam dojem, ze mam auto lepsie pod kontrolou. Pozi si videa posratych automotov ako to dopadlo.
Suhlasim, ze kazdy si predstavuje komfort inak. Ako vidno hore vecsina ludi ma manual.
Preco potom DSG ma 1 servis po 30 tis ?
To landrower
vies ked od vyrobi je poku**** kabelaz na aute a "uzasny autorizak na to nevie prist" popripade kvoli posratemu teplomeru v spetnom zrkadle ideme menit cele zrkadlo mi je to na plac. Ano nechcem nove auto nakolko je tam strasne vela kur**** a nozaj ma nebavi riest taketo veci, ake riesia moji kamosi , ktory si kupili dost drahe auta na to aby sa nesrali a nestali stale v servise, sice s hlupostami ale aj tak
Inak opravil som ten teplomer s kamosom za cca 1 E odysiel senzor za 0.65 + 0.35 odpor = nasraty chlapik v autoservise na nezaplatenie
Ta kabelaz to bola patalia, rozobrali sme 1/2 interieru + nasli sme dalsie nefunkcne kable, ktore nam skratovali central (pozdravujem Hilka v dubravke) ako des a hruza. Nechapem ako to vobec mohlo prejst vystupnou kontrolou. Este stastie ze kamos ma aspon garaz nefukalo nam dnu. Jednoducho som kvalitou sklamany. Este jedna skusenost auto za 1,6 mil skovenskych drahy medak a zhrdzaveli dvere vodica. V autorizaku mupovedali, ze nedostatocne ochranil auto pre solou z cesty ?!? tiez som toto nepochopil. Auto samozrejme hned po 1 roku predal. Tolko k teme drahe auto a nemecka kvalita ktoru tak ospevoval.
Jednoducho som sa sklamal v kvalite akychkolvek novych aut, ktore sa robia v europe.
Setria lebo je kriza sam sompracoval pre supdodavatela palivovych nadrzi a viem ako automobilky setria a viem, ze automat sa da vyrobit tak, aby vydrzal tolko kolko motor ak nie viac, ale vyrobca setri + musi znizovat vahu auta.
Preto nechcem new auta ani zadara (ak by som neake ziskal predam ho a dotiahnem to svoje do dokonalosti nech mi dlllho sluzi).
Prave z tohoto som sklamany.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)