xbox one
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2008, 15:09
xbox one
Ahoj,
vedeli by ste mi poradit odkial kupit xbox one s dostupnostou 22. novembra? Pravedpodobne prichadza do uvahy nejaky rakusky eshop, ktory posiela aj na slovensko.
Za tipy vopred dakujem
// Mam moznost posielat aj na UK adresu. Uvazoval som nad amazonom, len netusim kde zistit ci mi to dodaju do vianoc. Pisu, ze posielaju hned 22. novembra. Garantuju niekde, ze budu mat dost kusov pre vybavenie vsetkych predobjednavok?
vedeli by ste mi poradit odkial kupit xbox one s dostupnostou 22. novembra? Pravedpodobne prichadza do uvahy nejaky rakusky eshop, ktory posiela aj na slovensko.
Za tipy vopred dakujem
// Mam moznost posielat aj na UK adresu. Uvazoval som nad amazonom, len netusim kde zistit ci mi to dodaju do vianoc. Pisu, ze posielaju hned 22. novembra. Garantuju niekde, ze budu mat dost kusov pre vybavenie vsetkych predobjednavok?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: xbox one
progamingshop je overený, či ty si zo zahraničia ?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Používateľ
No mne ide o to, ze pravdepodobne v SK eshopoch konzolu do vianoc nezozeniem. Preto som chcel skusit najst zahranicnu alternativu.
Keby sa nedajboze nieco stalo tak to chces posielat na RMA niekde do Rakuska ? Podla mna si pockaj tu dobu a kup to normalne tu ...
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
To som tiez zvazoval, no na druhej strane nikde som nenasiel ani zmienku o datume uvedenia na SK trh. Niektore slovenske al. ceske obchody uvadzaju az koniec februara.
PS4 ma byt v decembri na trhu. X1 neviem, ale odhadujem ze to bude tiez niekedy pred vianocami.
No len aby si to zbytočne nekúpil a nepôjdu ti kvôli lokalite sťahovať hry z xbox live. TO sa môže úplne pokojne stať. čiže odporúčam počkať alebo ak nevydržíš do Vianoc, kúp si ps4.
-
- Používateľ
Cital som ze lokalitu nijak neobmedzuju.
Nie som nedockavy, len by som ju rad niekomu kupil ako darcek
Nie som nedockavy, len by som ju rad niekomu kupil ako darcek
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Vytlač obrázok a daj pod stromček so slovami, že Ježiško zablúdil a máš po probléme
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Alebo mu ju predobjednaj na sk shope a ked bude dostupna tak ju bude mat.
-
- Používateľ
Nakoniec som ju predobjednal na progamingshope. Ostava mi len dufat, ze do Vianoc je doma. Tymto je tema uzavreta a dakujem za vase prispevky.
prajem pekny den
prajem pekny den
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ale veď ja som to tak myslel, proste predobjednať a ak by to neprišlo, tak môj plán Človek sa isto poteší...
Ved aj povodny xbox je obmedzeny lokalitou tak one bude takmer urcite tiez