Rusenie v reproduktorov (pocut PC, disk, mys, ...)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Re: Rusenie v reproduktorov (pocut PC, disk, mys, ...)
v elektronkovych sa pouziva preto vystupne trafo lebo anodove napatie je pri 2xEL34 aj 800V no a nedaj si to do repraku ale moze sa pouzit aj OTL pri elektornkovych .. nemusi len trafo ... a spinany zdroj ? hej je to debilina ... pokial si to nevyrobis sam ked si to vyrobis sam tak mas istotu a vies kde a co
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Miromax a smiem sa ta opýtať kde si to jadro dal? Predpokladám že asi na napájanie do siete alebo na výstup zo zvukovky? Keďže mne to začalo robiť keď som pc len prehodil zo starej nekvalitnej skrinky do high end skrinky.. plus som do okruhu vodného chladenia zapojil ešte aj grafiku ktorá bola v starej skrinke chladena vzduchom... nie je to priamo zvuk mišky hdd a pod ale zvuk pc ako takého, raz to hučí menej a čím viac sa pc záťaži tým hučí v repro viac...dosť nepríjemné
Naposledy upravil/-a gabrik8 v Ut 05. Nov, 2013, 14:32, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
Tak znova viem že by som mal editovať príspevok ale dávam nový úmyselne, aby sa táto téma oživila/ zviditeľnila. Môj problém sa trošku zhoršil už som si všimol že to rušenie sa mení pri pohybe myšou, takže ten pohyb počujem, plus iné príznaky popísané v tejto téme skôr sa tiež prejavujú a najviac ma zaskočil hdd ten niekedy keď sa roztočí tak počujem "krásne" ako si číta dáta v reproduktoroch. Už mi to dosť lezie na nervy keďže som skrinku robil aby bola čo najtichšia (všetko voda a ventilátory zredukovane pod 550rpm), teraz aby sa človek bal zapnúť reproduktory lebo aj keď mam volume v pc na min tak repraky si pekne hučia
Spoiler: ukázať