Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
to si zvyknes, 6 dni sa tu riesi vec X a Y, a potom 3 dni kto by ake auto chcel mat
.
Hmm tak to ja by som teraz chcel mat nieco ako peugeot boxter, renault master, sprinter, a pod.
a este by som to chcel vediet soferovat nakolko potrebujem vypratat pozemok
a este by som to chcel vediet soferovat nakolko potrebujem vypratat pozemok
Spoiler: ukázať
Pan Hadministrator to tu ma prekuknute vo vlastnej teme
tie dodavky sa soferuju ako uplne bezne osobne auta akurat je to kus dlhsie a do zadu vidis len cez zrkadla...
tie dodavky sa soferuju ako uplne bezne osobne auta akurat je to kus dlhsie a do zadu vidis len cez zrkadla...
Soferuju sa uplne v pohode, akurat treba mysliet na to, ze je to kapanek sirsie ako osobne auto a ak je to dlha verzia, tak davat pozor aj na zadok pri odbacani. Vyhlad dozadu je podla mna uplne super, lebo to ma obrovske zrkadla, ktore su viac odstavaju ako na osobnom aute.A vyhlad z kabiny na nezaplatenie. V osobaku musim brzdit pre kazdou krizovatkou, na dodavke vidiet na metre dopredu, ci nieco nejde.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
a presne z tohto dovodu mam rad auta typu carens, zafira... vidis daleko dopredu
Steam: michalsveto
kratkozrakost sa da riesit dioptrickymi okuliarmi
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Chalani ako je to s prepisom vramci okresu ?
Ked to predavajuci odhlasi a da mi odhlaseny technicak, ja pojdem nasledne prihlasit auto na seba, tak musim aj auto pristavit ku kontrole, aj ked znacky ostavaju ? Vdaka.
Ked to predavajuci odhlasi a da mi odhlaseny technicak, ja pojdem nasledne prihlasit auto na seba, tak musim aj auto pristavit ku kontrole, aj ked znacky ostavaju ? Vdaka.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
áno, VIN sa kontroluje aj pri prepise v rámci okresu, keď značky zostávajú (2× vlastná skúsenosť)
- Wizik
- VIP
A este pred kontrolou auta musim mat vypisanu tu ich A3 so vsetkymi odajmi o aute, alebo to staci vypisat po kontrole ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Na prepis nie je A3...
Na prepis je taký malý papier (A5), kde je len pár údajov o tebe a ešte menej o aute a policajt overujúci VIN tam hodí svoj podpis, následne policajt na inšpektoráte za prepážkou svoj podpis a odchádzaš o 33€ ľahší a ťažší o papierový techničák. Plastová kartička ti príde o niekoľko dní...
\\edit:
Aha, tak pardon, nie je to A5.
Žiadosť je >>TU<< a viac info >>TU<<.
\\edit2:
Ja som z toho sprostý. Ja som zatiaľ prihlasoval (prepisoval v rámci okresu) 2 motorové vozidlá a ani raz som sa nestretol s takýmto tlačivom. Tu mali policajti nastrihané len A5 formuláre, ktoré boli akoby doslova len polovica z tamtoho vyššie linknutého a vypisoval som iba seba (nie pôvodného majiteľa)
\\edit3:
Tak, čosi som vygooglil. >>TOTO<< už mi je veľmi podobné, akurát že na prvej strane hornú polovicu som nevypisoval - stačilo to, že je to v techničáku, kde bola opečiatkovaná odhláška pôvodného majiteľa a prihláška na mňa.
Tú A3 čo si spomínal ty - to tlačivo sa používa výlučne pri prihlasovaní NOVÉHO motorového vozidla. Pri prihlasovaní/odhlasovaní/prehlasovaní ojazdeného sú to už len tieto primitívne takmer nič nehovoriace tlačivá...
Na prepis je taký malý papier (A5), kde je len pár údajov o tebe a ešte menej o aute a policajt overujúci VIN tam hodí svoj podpis, následne policajt na inšpektoráte za prepážkou svoj podpis a odchádzaš o 33€ ľahší a ťažší o papierový techničák. Plastová kartička ti príde o niekoľko dní...
\\edit:
Aha, tak pardon, nie je to A5.
Žiadosť je >>TU<< a viac info >>TU<<.
\\edit2:
Ja som z toho sprostý. Ja som zatiaľ prihlasoval (prepisoval v rámci okresu) 2 motorové vozidlá a ani raz som sa nestretol s takýmto tlačivom. Tu mali policajti nastrihané len A5 formuláre, ktoré boli akoby doslova len polovica z tamtoho vyššie linknutého a vypisoval som iba seba (nie pôvodného majiteľa)
\\edit3:
Tak, čosi som vygooglil. >>TOTO<< už mi je veľmi podobné, akurát že na prvej strane hornú polovicu som nevypisoval - stačilo to, že je to v techničáku, kde bola opečiatkovaná odhláška pôvodného majiteľa a prihláška na mňa.
Tú A3 čo si spomínal ty - to tlačivo sa používa výlučne pri prihlasovaní NOVÉHO motorového vozidla. Pri prihlasovaní/odhlasovaní/prehlasovaní ojazdeného sú to už len tieto primitívne takmer nič nehovoriace tlačivá...
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
pri prepise v ramci okresu, ak je to co len trochu mozne, chodte spolu povodny aj novy vlastnik a mate pokoj
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Čo si kúpil?
- Wizik
- VIP
Ja som z toho tiez debil, preto sa pytam.
To tlacivo co sa da stiahnut na minv je dake divne, lebo aj povodny aj buduci majitel tam maju napisane ze vyplnaju odhlasenie a nie odhlasenie a nasledne prihlasenie.
Typek co mi predava auto, tak sa mu moc nechce na policiu, najradsej by mi len dal odhlaseny technicak a nech si zvysok vybavim.
Inak kupujem 318i, ziadna slava, ale az na xenony ma vsetko co chcem a hlavne ok spotreba. Buduci rok chcem riesit byvanie a kazde usetrene euro mi je teraz dobre.
To tlacivo co sa da stiahnut na minv je dake divne, lebo aj povodny aj buduci majitel tam maju napisane ze vyplnaju odhlasenie a nie odhlasenie a nasledne prihlasenie.
Typek co mi predava auto, tak sa mu moc nechce na policiu, najradsej by mi len dal odhlaseny technicak a nech si zvysok vybavim.
Inak kupujem 318i, ziadna slava, ale az na xenony ma vsetko co chcem a hlavne ok spotreba. Buduci rok chcem riesit byvanie a kazde usetrene euro mi je teraz dobre.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !