Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- stevo_k1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Aug, 2013, 11:29
Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)
historicke maximum dosiahnute:
http://www.zive.sk/digitalna-mena-bitco ... fault.aspx
ebay vraj oznamil, ze uvazuje o akceptovani bitcoinu. Ak ho zacne akceptovat, z bitcoinu sa stane opak zimbabwianskeho dolara
http://www.zive.sk/digitalna-mena-bitco ... fault.aspx
ebay vraj oznamil, ze uvazuje o akceptovani bitcoinu. Ak ho zacne akceptovat, z bitcoinu sa stane opak zimbabwianskeho dolara
- djkakadu
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Ak otom čo i len bude ebay uvažovať...
taaak idem hore hore hore hore...
Dnes na MT.Gox high kurz: $321.51736 whaaaat
Ráno som menil 1BTC za $279 ale na Bitstamp
taaak idem hore hore hore hore...
Dnes na MT.Gox high kurz: $321.51736 whaaaat
Ráno som menil 1BTC za $279 ale na Bitstamp
djk@k@du ! oNLy All
- halflifeman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 01. Feb, 2007, 08:00
ja som menil zvycajne cez zmenarenbitcoin.sk ale prestala fungovat pred par tyzdnami, cez aku stranku odporucate menit? nemam rad cakat dlho a trpnut ci zamena prejde...
chcem teraz vyskusat bitcash.cz, nemate s nimi skusenost ?
chcem teraz vyskusat bitcash.cz, nemate s nimi skusenost ?
PC: HP Z620 Workstation CPU: Intel Xeon E5 1620 4C 3.6GHz 10MB cache RAM: 32GB DDR3-1600MHz VGA: nVidia Titan Xp 12GB HDD: 2x 1TB RAID MON: 24" HP ZR2440W
- stevo_k1
- Nový používateľ
kurz rastie rychlejsie ako som odhadoval, ale odhad zaujmu medii mi nejak nevysiel
Asi zareaguju az pri 500$ alebo 300€, to sa uz snad bitcoin dostane aj do ne-IT spravodajstva.
Inac, kebyze chcem kupovat, teraz by som nekupoval. Uz davno nebol masivnejsi vypredaj na burze, pockal by som si na nejaky vypredaj radove v desiatkach tisic BTC na mtgox. Aj ked kurz stale stupa ale dno takeho vypredaju bude podla mna nizsie ako terajsi kurz 330$, kupovat treba kratko po takom vypredaji
Asi zareaguju az pri 500$ alebo 300€, to sa uz snad bitcoin dostane aj do ne-IT spravodajstva.
Inac, kebyze chcem kupovat, teraz by som nekupoval. Uz davno nebol masivnejsi vypredaj na burze, pockal by som si na nejaky vypredaj radove v desiatkach tisic BTC na mtgox. Aj ked kurz stale stupa ale dno takeho vypredaju bude podla mna nizsie ako terajsi kurz 330$, kupovat treba kratko po takom vypredaji
Na colnici pytaju doklad o zaplateni a vyske sumy. Ja som objednaval 22.2.2013 4,5gh/s jalapeno (170e s postovnym), prislo mi 2.10.2013 5gh/s, spolu s danou na colnici ma to vyslo dokopy na 200e. Za to co mi natazil som tento tyzden kupil z bazosu za 0.7btc (160e) dalsie jalapeno ale uz flashnute na 8.5 gh/s. Pri aktualnej obtiaznosti a kurze by spolu mali priniest okolo 100e mesacne. Osobne by som uz priamo od vyrobcu nekupoval, radsej z bazosu alebo ebay z europy, hlavne kvoli tym opletackam s colnikmi.stevo_k1 napísal:nevies nahodou, ci od neho pytali colnici nejaky doklad o zaplateni alebo fakturu?halflifeman napísal:jeden znamy asi pred pol rokom objednal a teraz mu prislo BFL Jalapeno s vykonom 7Gh/s, cele ho to vyslo na cca 250€
- stevo_k1
- Nový používateľ
uz viem, chceli odo mna doklad o zaplateni, lenze ja som platil bitcoinmi, takze som mal problem. Musel som si vypytat od butterflylabs.com fakturu.
- halflifeman
- Používateľ
uz zasa funguje zmenarenbitcoin.sk (teda vcera vecer isla, dnes uz zasa ze nekupuju BTC, nevadi, zatial nemenim) pockam este na vyvoj kurzu a uvidim
PC: HP Z620 Workstation CPU: Intel Xeon E5 1620 4C 3.6GHz 10MB cache RAM: 32GB DDR3-1600MHz VGA: nVidia Titan Xp 12GB HDD: 2x 1TB RAID MON: 24" HP ZR2440W
- stevo_k1
- Nový používateľ
Dnes som robil zopar nakupov v slovenskych e-shopoch. Je to na porazenie s platenim, hlavne ked viem ake jednoduche (a lacne!) by to mohlo byt pre obchodnikov aj zakaznikov s bitcoinom.
Gabo, neuvazoval si ze by si bol s tichepc.sk prvy na Slovensku?
Da sa to aj tak, ze tovar mas naceneny v eurach, bicoiny od zakaznika zinkasuje tretia strana a tebe poslu uz eura. Cize tebe nevznikne ziadna starost s drzanim BTC a nemala by ani v uctovnictve a daniach, bitcoin je pouziy len ako platobny system
https://bitpay.com/
a takych firiem existuje viacero
Gabo, neuvazoval si ze by si bol s tichepc.sk prvy na Slovensku?
Da sa to aj tak, ze tovar mas naceneny v eurach, bicoiny od zakaznika zinkasuje tretia strana a tebe poslu uz eura. Cize tebe nevznikne ziadna starost s drzanim BTC a nemala by ani v uctovnictve a daniach, bitcoin je pouziy len ako platobny system
https://bitpay.com/
a takych firiem existuje viacero
Páni,
oplatilo by sa kúpiť toto: https://products.butterflylabs.com/home ... miner.html za 250€ z druhej ruky?
Podotýkam, že elektrinu mám zadarmo. Narážam na to, že je to ešte prvá generácia, tak neviem, či by sa niekedy investícia vrátila. Podľa http://www.coinish.com/ by sa vrátila, len či je ten ich odhad náročnosti aj reálny.
Za odpovede vopred ďakujem
oplatilo by sa kúpiť toto: https://products.butterflylabs.com/home ... miner.html za 250€ z druhej ruky?
Podotýkam, že elektrinu mám zadarmo. Narážam na to, že je to ešte prvá generácia, tak neviem, či by sa niekedy investícia vrátila. Podľa http://www.coinish.com/ by sa vrátila, len či je ten ich odhad náročnosti aj reálny.
Za odpovede vopred ďakujem
- halflifeman
- Používateľ
ja by som sa asi bal kupit, co ak to prestane fungovat ? bol to jeden z dovodov, preco som radsej kupil 20x usb block erupter s ekvivalentnym vykonom a v pripade poruchy mi maximalne odide jeden clanok, ten mozem lahko nahradit...
- stevo_k1
- Nový používateľ
ved to je viac, nez za kolko sa predava novy...
Vraj stál nový spolu s clom a dopravou 370$, takže preto taká cena. Viem, že je naň dožitovná záruka, ale čakať na reklmáciu by sa mi nechcelo.
- halflifeman
- Používateľ
veru novy nestal tolko, jeden znamy taky kupoval a vyslo ho to tak na 220€ aj s clom a to si este doplacal na vyssi vykon cca 8 Gh/s
Ďakujem za odpovede
- halflifeman
- Používateľ
pozeram, ze dobre som spravil, ked som nakoniec nemenil BTC za EUR na bitcash.cz, lebo vraj ich tusim vcera hackli
zamenil som cez zmenarenbitcoin.sk, vcera doobeda som tam poslal BTC a vecer som uz mal EUR
zamenil som cez zmenarenbitcoin.sk, vcera doobeda som tam poslal BTC a vecer som uz mal EUR