LG Nexus 5
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: LG Nexus 5
Pri pohlade na moj HTC One by som si dovolil nesuhlasit s tym tvrdenim o novej urovni dizajnu v ramci Androidov .
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ale úprimne...u androidu je dizajnových kúskov toľko, že ich spočítam pomaly na jednej ruke...povedal by som, že nejaká jedno, možno dve sonyčka, one od htc, nexus 5, note 3 (samsung nemá pekný dizajn ani v high-ende, no note 3 dostáva svoju tvár) a pár ďalších...
no keď tak teraz nad tým premýšľam, viac než tých 89% sú gíče, ktoré nie sú hodné roku 2013...
no keď tak teraz nad tým premýšľam, viac než tých 89% sú gíče, ktoré nie sú hodné roku 2013...
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
jka musim povedat ,ze G2 je super:) takisto je S4 plastak a oblubeny je az moc...
a po 16hod pouzivania + 8 hod standby mam 60perc baterky ,co je fakt ako bomba,bez konkurencie:)
a po 16hod pouzivania + 8 hod standby mam 60perc baterky ,co je fakt ako bomba,bez konkurencie:)
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
mno neviem si predsatvit to 16hodinove pouzivanie behom 24hodin, ale je dobre ze si so zariadenim spokojny
neviem ci ma zmysel tu rozpravat o nejakom dizajne pri zariadeniach nizssich tried, tam sa hlavne tlaci cena a aby to nevrzalo v rukach
pri tom dizajne v highende je prave samsung podla mojho na chvoste, a N5 nie je tiez dizajnovym posunom, skor posunom vzad vzhladom na N4
htc one, sony Z/Z1 a N4 maju podla mojho pri andoride viac co ponuknut po dizajnovej stranke
neviem ci ma zmysel tu rozpravat o nejakom dizajne pri zariadeniach nizssich tried, tam sa hlavne tlaci cena a aby to nevrzalo v rukach
pri tom dizajne v highende je prave samsung podla mojho na chvoste, a N5 nie je tiez dizajnovym posunom, skor posunom vzad vzhladom na N4
htc one, sony Z/Z1 a N4 maju podla mojho pri andoride viac co ponuknut po dizajnovej stranke
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
Za seba mozem povedat len jedno, ze Nexus 5 je po takmer vsetkych strankach horsim telefonom ako skutocna valjkova lod od LG, G2. Jedine ten Android 4.4 KitKat moze byt vyhodou, ale aj to nie pre kazdeho, lebo cisty andorid nema ziadne nadstavby a vymakane funkcie, ktore ma LG G2. Tie tlacitka vzadu su uzasna inovacia, ktora mne velmi vyhovuje a za druhe odomykanie obrazovky ako aj zamykanie len poklepanim na displej je tiez prudko navykove. Telefon netreba ani do ruk chytat, dalej moznosti nastavenia notifikacnej led su uplne vymakane a fotak Nexusu 5 sa nedotahuje na G2. Mozem pokracovat bateriou, ktora je neporovnatelne lepsia v G2, aj vydrz je jedna z najlepsich zo vsetkych dnes dostupnych telefonov. Mohol by som pokracovat, ale na to su recenzie a mne bolo jasne co kupit za podobnu cenu, navyse 32GB variantu. Na koniec aby to nevyznelo a nebolo pochopene zle, tak Nexus 5 je super telefon a v rovnakej lige ako G2 aj preto je cest, ked sa mozu oba porovnavat.
-
- Pokročilý používateľ
z toho bol internet cca 1,5hod na wifi:) kvantum sms+ hovorov... vsade deklaruju pomaly 2 dnovu vydrz a za seba poviem,ze tomu aj verim... je to vyborny telefon a hlavne quick remote! ked na diskoteke mozes vypnut alebo ovladat telefon je to minimalne zabava a doma som uz ovladace vymenil ( tv+setopbox+domace kino) vsetko cez mob... pre mna to je fakt spicka mobil,som max spokojny a nelutujem ani ,ze som nekupil nexus 5(jedine ten pogumovany povrch ma lakal)
-
- Moderátor
Porovnanie fotiek a videa Lumia 920 vs Nexus 5 : http://allaboutwindowsphone.com/feature ... mera_s.php
-
- Moderátor
No ale novsi clanok .
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
vysvetli mi niekto na co su dobre tieto porovnania fotakov v mobiloch? na normalne fotenie to neni a na take obycajne staci akykolvek telefon z vyssej triedy... pripada mi to akoby sa porovnavalo ktory exkrement ma viacej detailov
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ak niekto rieši aj ako vyzerá jeho tehlička vo vrecôčku, tak nad G2 sa len zasmejú
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Pokročilý používateľ
tak to si vychytal:) G2 teda zdaleka neni jeden z tych ozrutnych tabletofonov,tehliciek typu nokia... povedal by som,ze vdaka dizajnu je velmi velmi friendly vzhladom na to ako je nabity vecami.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Tí čo máte G2, ako ste sa spriatelili s power buttonom na zadnej strane?