Politicka debata
Re: Politicka debata
http://www.peticie.com/peticia_za_znien ... ika_koleno
peticia za mladeho chalana co dostal 8 rokov za to ze kopol v opilosti policajtku ... je na kazdom ci podpise
peticia za mladeho chalana co dostal 8 rokov za to ze kopol v opilosti policajtku ... je na kazdom ci podpise
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Podpisane, mail dufam ze som nemusel uvadzat svoj. Hodil som tam SomzazavretieFICA@spravodlivost.sk snad to nebude vadit. Chlapec dostal vacsi trest ako niektori retardi ktori niekoho zavrazdia.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
hlas musíš potvrdiť mailom
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Tak to skusim este raz no
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
ked nadrbany zautocis na policajta tak akoze este dakovne listy ti maju posielat alebo sam najvyssi vodca ti ma podakovat?
kazdy clovek robi chyby, ked je pod vplyvom o to horsie
no a kazdy by mal niest aj nasledky
kazdy clovek robi chyby, ked je pod vplyvom o to horsie
no a kazdy by mal niest aj nasledky
...
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
to je jasne. skor tu ide o tych 8 rokov. mne sa to ale nejak nezda. mozte postnut relevantny link k tomu?
edit: tak som co to pogooglil. a vravim lol. ze kopol policajtku. ten primitiv rozmontoval troch ludi a umyselne sposobil zranenie policajtke. zaroven citam, ze dostal trest v spodnej hranici. urcite nepodpisem. taketo primitivne individua by mali zhnit v base naveky.
edit: tak som co to pogooglil. a vravim lol. ze kopol policajtku. ten primitiv rozmontoval troch ludi a umyselne sposobil zranenie policajtke. zaroven citam, ze dostal trest v spodnej hranici. urcite nepodpisem. taketo primitivne individua by mali zhnit v base naveky.
googlil som aj ja a nikde nepise ze ich rozmontoval len ze sa strhla bitka oni dvaja on sam ... rly ? to musi byt borec na dvoch ... prisli policajti a ked mu chcela dat zenska puta ju skopal a zlozili ju az druhy fizli ... tak zas az tak neskresluj ... nezastavam sa ho len mi to pride neprimerane
Lepšie obišli aj iní hokejisti, Ladislava Ščurka odsúdil košický okresný súd za vraždu rozhodcu na osem rokov, štvorročný trest za usmrtenie spolujazdca pri jazde pod vplyvom alkoholu dostal útočník Marcel Hanzal.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
bud nebol len opity alebo to bol fakt mega dement ze skopal policajtku
ale to urcite skumali, bo by skoncil v blazninci
ale to urcite skumali, bo by skoncil v blazninci
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
podla mojich informacii ... nestrpel vykon policajtky, ktora mu davala puta/ho chcela spacifikovatSangala napísal:googlil som aj ja a nikde nepise ze ich rozmontoval len ze sa strhla bitka oni dvaja on sam ... rly ? to musi byt borec na dvoch ... prisli policajti a ked mu chcela dat zenska puta ju skopal a zlozili ju az druhy fizli ... tak zas az tak neskresluj ... nezastavam sa ho len mi to pride neprimeraneLepšie obišli aj iní hokejisti, Ladislava Ščurka odsúdil košický okresný súd za vraždu rozhodcu na osem rokov, štvorročný trest za usmrtenie spolujazdca pri jazde pod vplyvom alkoholu dostal útočník Marcel Hanzal.
ako lezal na zemi, a ona mu sla nasadit puta, tak chytil amok, skopol ju, dolamal clenok ... a potom ho "spacifikovali" dalsi policajti
takze to mame:
nestrpenie vykonu
utok na verejneho cinitela
vytrznictvo
a bohuzial bol pod vplyvom - co jest v tomto konkretnom pripade pritazujuca skutocnost
horna sadzba za to co vyviedol je 12 rokov ... je na dolnej sadzbe - 8 rokov
ked je ktosi trubka, a byva pod vplyvom agresivny, a ma dost sily na to, aby ublizil ... tak neh nepije
nehovorim, ze je alkoholik, ze to robi pravidelne ... ale bohuzial, stalo sa ... tak neh si nesie zodpovednost
lava, prava, lava, prava ...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Asi tak. Ma stastie ze sa pod vplyvom alkoholu nevlamal na zakladnu armady, to by asi skoncil s gulkou v hlave...
keby ju zabije, dostane 5
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
takze vidiet, ze to je ozaj debil
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
co vravite na Kotlebu ako zupana. Osobne som velmi zvedavy ako bude vykonavat tento post
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ak by bol zvoleny Manka, nespravilo by sa absolutne nic
zvolenim Kotlebu, akokolvek je to divne, sa moze kraju pomoct, on bude upozornovat na kradnutie poslancov, jemu kradnut nedovolia
tak ci tak, bud nieco spravi, alebo sa zdiskredituje, ale pochybujem, ze to bude horsie ako v pripade Manku
zvolenim Kotlebu, akokolvek je to divne, sa moze kraju pomoct, on bude upozornovat na kradnutie poslancov, jemu kradnut nedovolia
tak ci tak, bud nieco spravi, alebo sa zdiskredituje, ale pochybujem, ze to bude horsie ako v pripade Manku
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
moj nazor je, ze extremizmus nikdy veci nevyriesi, ale dokaze ich posunut inym smerom. Kraj ako taky nevydvihne, ale bude ukazovat prstom. Uvidime ci ho nakoniec kupia a stane sa len dalsou babkou. Pripadne vytiahnu na neho nejaku spinu alebo nieco na neho usiju.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)