Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Ja som vytiahol zimne pneu z pivnice, dve maju 2,2 baru a dve su uplne prazdne
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
bezna vec ,ze klesnu ,aj ked uplne prazdne neviem...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ked su uplne prazdne tak je zle pneu / disk.
znamemu toto sa stavalo preto ze mal tak hrdzave plechace ze gumy nedosadli spravne
(tak som mu za symbolicku sumu predal disky co mne ostali z felicie nech ma pokoj )
znamemu toto sa stavalo preto ze mal tak hrdzave plechace ze gumy nedosadli spravne
(tak som mu za symbolicku sumu predal disky co mne ostali z felicie nech ma pokoj )
Steam: michalsveto
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
ventil... treba vymenit cely komplet na disku... tiez som menil teraz dva...Papek napísal:Ja som vytiahol zimne pneu z pivnice, dve maju 2,2 baru a dve su uplne prazdne
pneuservisak mi povedal, ze teraz ich robia fajne shitne, aby to dlho nevydrzalo tesnit.... tie staré že vyzdrazili hodne prezuti, no tieto nové sračky aby si furt menil pri prezuvani....
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
to iste sa stalo teraz aj mne
nove pneu nahodene na stare disky pred mesiacom, vcera jedno uplne 0 bar, ostatne 2.3
okolo ventilu to prepustalo, tak som musel riesit u kamosa, dedina v sobotu poobede...
tiez mi hovoril, ze to uz treba menit pravidelne
nove pneu nahodene na stare disky pred mesiacom, vcera jedno uplne 0 bar, ostatne 2.3
okolo ventilu to prepustalo, tak som musel riesit u kamosa, dedina v sobotu poobede...
tiez mi hovoril, ze to uz treba menit pravidelne
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Chlapi mal by som ist na Stk a Ek len sa obavam co povie moja "nakusnuta" dvojhmota tomu ich zbesilemu vytacaniu na max otacky? Co myslite?
A k tomu tahacu... Lava paka je menic mala/velka - dozadu mala,dopredu velka , stredna tusim sest prevodov som naratal a prava redukcia ,normal a ak sa nemylim spiatocka.
Cez leto som si odskusal 24 prevodov dopredu a 24 dozadu a je to sranda teda
A k tomu tahacu... Lava paka je menic mala/velka - dozadu mala,dopredu velka , stredna tusim sest prevodov som naratal a prava redukcia ,normal a ak sa nemylim spiatocka.
Cez leto som si odskusal 24 prevodov dopredu a 24 dozadu a je to sranda teda
neexistuje niekde STK kde to robia na valcoch a nie na neutrali?
Aky by to malo vyznam? Na ek nerobia nic, co by bolo mimo pracovneho rozsahu motora. Ak ma nahovno dvojhmotu, tak sa mu moze rovnako lahko rozsypat aj v beznej premavke pri rozbiehani.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
ja som sa dobre zasmial na stk so subaru.... skoro cela hala ohluchla aj ludia vonku
ja som mal idealne odnoty na EK... Ujo zapichol sondu medzi vyfuk a obruc a potom chvalil ze velmi dobre hodnoty, velmi dobre
-
- Pokročilý používateľ
napodobne neni nad sikovnych ujov na sk ek ))
jaaaaj tak by si na den zobral subaru a isiel sa vyblaznit minulu zimu to bola bomba aaaach
jaaaaj tak by si na den zobral subaru a isiel sa vyblaznit minulu zimu to bola bomba aaaach
- landrower
- Pokročilý používateľ
drzim sa taktiky predat auto kym treba na STK
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
To aky pohlavny organ vymyslel, ze stred na kolese kde sa dava krytka moze mat rozne rozmery ?
Som si objednal bmw stredove krytky (bol iba jeden univerzlany rozmer), dnes prisli kolesa a krytky nesedia. J.bem na to.
Som si objednal bmw stredove krytky (bol iba jeden univerzlany rozmer), dnes prisli kolesa a krytky nesedia. J.bem na to.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- landrower
- Pokročilý používateľ
jaaaj, pan objavil ameriku (tiez som chcel original krytky opel, ale potom som toto zistil tak som sa na to vyprdol )
btw., k novemu teleofnu mam free sygic na rok, som zvedavy ci to aspon za nieco bude stat
btw., k novemu teleofnu mam free sygic na rok, som zvedavy ci to aspon za nieco bude stat
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Pochvalim sa: moje prve auto - Opel Vectra B 2.0 DTi
https://n9usyw.dm1.livefilestore.com/y2 ... jpg?psid=1
https://n9usyw.dm2301.livefilestore.com ... jpg?psid=1
https://n9usyw.dm1.livefilestore.com/y2 ... jpg?psid=1
https://n9usyw.dm2301.livefilestore.com ... jpg?psid=1