Radio do Fabie HTP

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
Používateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Radio do Fabie HTP

Príspevok od používateľa Papek »

Potreboval by som poradit, ako dorobit radio do Fabie HTP, ktora pravdepodobne nema ani len natahanu kabelaz. Po vybrati stredoveho panela som to tam cele popozeral, ale ziadnu volnu kabelaz som tam nenasiel, takze predpokladam, ze to tam ani nie je. Do dveri som sa nedostal, lebo som zrovna nemal poruke torxove nastavce, ale vo dverach nie su repro a ani pri pohlade z boku som tam nikde nenasiel schovane kable ku reprakom.

Mate niekto skusenosti s dorabanim radia do takehoto niecoho? Pripadne poradit, co a kde kupit, aby to bolo plug n play? Je to Fabia I, 1,2 HTP.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
lepermessiah
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41

Re: Radio do Fabie HTP

Príspevok od používateľa lepermessiah »

no ak nemas v stredovom paneli iso konektor pre zapojenie radia, tak to nijako p&p nebude :/

co potrebujes k radiu je v podstate v prvom +12V, GND, ACC, niektore radia potrebuju aj ACC pichnut pre podsvietenie (ale skor nie), ak ma podporu pre zvysovanie hlasitosti podla rychlosti, tak aj rychlostny signal mozes dotiahnut (ten najdes v zvazku pre budiky) a samozrejme antena, najskor nebudes mat ziadnu, tak si kup len nejaku internu so zosilovacom a mas vybavene (casto ma lepsi prijem ako tie integrovane v sklach a pruty na streche)
..a potom v druhom iso napichane kable pre predne, pripadne zadne repro

s multimetrom to bude hracka napojit, potrebne kable najdes pod volantom, pripadne poistkova skrina (hlavne ACC sa tazsie hlada)
[NAS]: Synology DS920+ / 12GB RAM / 4x IronWolf ST6000VN001 R.6 / 2x GigaByte GSM2NE3512GNTD + 2.5G ethernet
[Laptop]: Lenovo Legion 5 Pro / 82JQ00C3CK | 5800H + 2x Samsung 970 EVO Plus 2TB + 64GB RAM
[Home]
[LCD]: Dell U4025QW
[Peripherals]: Topping DX3 Pro | Wavemaster Mx-3 | Superlux HD-662F | Logitech G815 + Kensington Slimblade Pro
[Work]
[LCD]: Dell U4320Q
[Peripherals]: Sabaj D2 | AKG K72 | Logitech G413 Silver + Kensington Slimblade
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

v tej 2din sachte uplne su po bokoch diery a tam bude pravdepodobne schovany/updanuty konektor.
Fabia bez ISO konektora neni, jedine , zeby ju niekto kliestami vystrihol....
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Kurnik ... no skusim este raz pozriet, ale fakt som si bol isty, ze tam nic nebolo. Este som pozeral aj vnutro sachty kamerou.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Tomasjerry »

Presne tak ako povedal Chris je to skladacka. Ak to niekto naschval neustrihol bude to tam nikde zapadnute. Co sa tyka kabelaze v dverach ta tam moze aj nemusi byt, zalezi kedy sa montovala (mesiac)
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
kmt
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 03. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa kmt »

no mne sa zda pani ze fabia 1 bola aj bez predpripravy na radio.jednu som uz robil.
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Buduci tyzden som dohodnuty s mechanikom, ze sa na to lepsie pozre, pripadne to rovno nejako nakablujeme.

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"