Pure Wings 2 je skôr, z môjho pohľadu, výborný kompromis smerom k cene, a určite nie sú tie "obyčajné rifle" ložiská nejaké katastrofálne, alebo také niečo...
Pure Wings 2 sú pomerne nové, tak je ťažké nájsť nejaké vierohodné recenzie (na ofic. stránke len maličký screen z recenzie z nemeckého časopisu), na za tú cenu rozhodne nesklamú (odpad to určite nie je ).
Samozrejme dať za 2 high end fany 50 éčok už nie je práve najrozumnejšie, tak aj tie 2 noisblockery za 30 budú určite kvalitné fany do tej Air 540.
Case , Cpu chladič a zdroj
Re: Case , Cpu chladič a zdroj
Spoiler: ukázať
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Určite som nechcel povedať, že BQ sú "odpad", len ak si mám vybrať medzi NB za 15 € a týmito BQ za 11-12, tak určite radšej NB.
Ja len aby nevznikol dojem, že je to porovnateľný fan so SilentWings 2 povedzme, čo určite nie je.
Ja len aby nevznikol dojem, že je to porovnateľný fan so SilentWings 2 povedzme, čo určite nie je.
Tak to áno, v takom prípade asi skôr ten noiseblocker.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Aj keď na druhej strane ak je spokojný s tými stock Corsairmi, tak PureWings2 by mu určite nevadili.
To už len tak OT trochu.
To už len tak OT trochu.
- weber-bb
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 31. Máj, 2010, 20:01
áno na počudovanie sú po zregulovaní aj original Corsair Quiet edition AF140
fany tiché čo som nečakal ( žiadny hluk od ložísk ) takže rozmýšlam aj nad tým že iba prikupim dalšie 2 . A zdroj som preto kupil ten CM nakoniec lebo v tom shope čo som kupoval mali obidva zaruku 24 mesiacov a kedže možno v buducnosti budem mat možno aj 2 gpu tak som zvolil vykonnejší zdroj , nakolko som si prečital aj zopar recenzii na tieto zdroje a v žiadnej nedopadol zle
fany tiché čo som nečakal ( žiadny hluk od ložísk ) takže rozmýšlam aj nad tým že iba prikupim dalšie 2 . A zdroj som preto kupil ten CM nakoniec lebo v tom shope čo som kupoval mali obidva zaruku 24 mesiacov a kedže možno v buducnosti budem mat možno aj 2 gpu tak som zvolil vykonnejší zdroj , nakolko som si prečital aj zopar recenzii na tieto zdroje a v žiadnej nedopadol zle
PC: CPU:Intel i7 950Chladič CPU: phanteks ph-tc14pe MB: Gigabyte X58A-UD3RHDD: WD Caviar Blue 1tb GPU: Asus 7970 Top RAM:Corsair 3x2gb 1600mhz CASE:
corsair air 540 ZDROJ :
Cooler Master V700
Phone: Samsung Galaxy S5 white
corsair air 540 ZDROJ :
Cooler Master V700
Phone: Samsung Galaxy S5 white