Zatial nič výkonennejšie neexistuje... Pracuje sa na Asic/Scrypt mašinách ale to podľa mňa tieto meny potopí, nemaju oproti BTC potom žiadnu výhodu....
Kdekto uz oznamil srypt asic alebo fpga, ale vela z tych oznameni mozu byt podvody. V tomto biznise su bezne predobjednavky v sumach tisicoch eur, vyzbieraju prachy a zmiznu s nimi ako gafor. Jedina firma, ktora uz cosi za sebou ma a ktora vraj chysta scrypt asic je KNCminer. A napriklad bitcoin FPGA pri rovnakej spotrebe davali 10 krat vacsi vykon ako GPU. Srypt je omnoho zlozitejsi, potrebuje vela pamati sha256 v podstate ziadnu. Tak som velmi zvedavy, okolko tie FPGA budu vyhodnejsie ako GPU, moznoze ovela nie.
pipo137, pred rokom stal BTC 8$. Keby niekto vtedy povedal, ze do roka bitcoin dosiahne hranicu 800$ asi by ho povazovali za blazna. 100 nasobok za jeden rok. A ziaden nejaky vyrazny viditelny impulz pre BTC nebol. Skor naopak, v aprili lahli vsetky BTC burzy a nedalo sa s BTC normalne obchodovat. Tri roky pre dalsi 100 nasobok je este mozno velmi pesimisticky odhad. Mozno sa niekde da najst, cislo, ze aky je obrat vsetkych platieb uskutocnenych na internete. Teraz si predstav, ze bitcoin prerazi a dajme tomu len 20% tych platieb bude prebiehat v bitcoinoch. Kolko bude kurz BTC, ako par milionov BTC bude musiet obsluzit 20 percent celeho internetu?