Všeobecná diskusia
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Re: Všeobecná diskusia
Hmm, na tablete (android) mi to zobrazi vam nie?
Tak dnes som uz prezul ako ste natom so stieracmi ? Kupujete nejake znackove, alebo nieco lacne, lebo moje stoja uz za prd a rozhodujem sa ci sa mi oplati priplatit, alebo kupit za par supov
Tak dnes som uz prezul ako ste natom so stieracmi ? Kupujete nejake znackove, alebo nieco lacne, lebo moje stoja uz za prd a rozhodujem sa ci sa mi oplati priplatit, alebo kupit za par supov
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
chlapy, ako je na tom TSI 63kW? este furt sa kazia? su spolahlive uz? alebo 77kW? tdi uz nechcem kvoli tym dpf ci ako sa volaju tie filtre
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
mne sa osvedcili Tesco stierace, nie te uplne lacnejsie, ale tie po 6e.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ja kupujem kaufland stierace po 2eura.
Endy napísal:Hmm, na tablete (android) mi to zobrazi vam nie?
ja skusim teraz tieto
BOSCH Retro Aerotwin...28e
Spoiler: ukázať
za tu cenu uz budu aj original stierace.hawkeye napísal:Endy napísal:Hmm, na tablete (android) mi to zobrazi vam nie?
ja skusim teraz tieto
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
A to stierače meníte tak často, aby malo zmysel riešiť ich cenu?
Ja mám svoje takmer presne 1.5 roka a boli k nim pribalené aj náhradné gumičky. Za toho 1.5 roka som nemal potrebu ani len tú gumičku ešte vymeniť, nie že celý stierač.
A stáli ma 3kusy dokopy niečo cez 25€.
Značka to je... ...hmm... ...idem nájsť krabičky... ...HEYNER
\\edit:
P.S.: kolegyňa kúpila novučičký Swift s 1.2motorom. Bez turba, 69kW, jazdí to nádherne, ťahá krásne, proste také fajnové mestské vozítko a žerie jej to teraz momentálne 6.0/100km (podľa tankovaní, palubák ukazuje dajaké blbosti), najazdených zatiaľ <2000km. Bol som milo prekvapený z toho autíčka, by som normálne aj jedno bral A pri takom výkone/spotrebe/jednoduchosti ozaj nechápem potrebu dieslov v osobákoch. Nič proti nikomu - toť iba môj uhol pohľadu
Ja mám svoje takmer presne 1.5 roka a boli k nim pribalené aj náhradné gumičky. Za toho 1.5 roka som nemal potrebu ani len tú gumičku ešte vymeniť, nie že celý stierač.
A stáli ma 3kusy dokopy niečo cez 25€.
Značka to je... ...hmm... ...idem nájsť krabičky... ...HEYNER
\\edit:
P.S.: kolegyňa kúpila novučičký Swift s 1.2motorom. Bez turba, 69kW, jazdí to nádherne, ťahá krásne, proste také fajnové mestské vozítko a žerie jej to teraz momentálne 6.0/100km (podľa tankovaní, palubák ukazuje dajaké blbosti), najazdených zatiaľ <2000km. Bol som milo prekvapený z toho autíčka, by som normálne aj jedno bral A pri takom výkone/spotrebe/jednoduchosti ozaj nechápem potrebu dieslov v osobákoch. Nič proti nikomu - toť iba môj uhol pohľadu
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
sú super, môžem potvrdiťkmt napísal:ja kupujem kaufland stierace po 2eura.
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Prave o to ide, ze vo vecsine pripadov tie original stierace vyraba prave Bosch.kmt napísal:za tu cenu uz budu aj original stierace.
Inac ja som tiez kupoval Bosh, ale v mojom priade nemam moc na vyber kedze su to origo pre moje auto a taky system uchytenia nema ziadne ine.
Takze univerzalne nehrozia, a u inych vyrobcov som uz hladal alternativy ale bohuzial nic.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
neni mozne ze mas iny system uchytenia ktory by sa nedal kupit od ineho vyrobcu, skus kaufland stierace ze dve eura
ja kupujem prve co chytim ktore su tie aero ci flat ci jak sa to vola, tesco ale boli zatial najlepsie
zadny takisto, prvy co chytim, ale toje to plastove zacvakavacie uchytenie cize musim kupovat vecsinou v autodieloch, kazdopadne mal som cinu za 2€ a valeo za 8€ a bolo to identicke (okrem kvality opracovania toho plastoveho tela, ten lacnejsi mal jak keby neopracovane hrany po odliati)
inak uz aj ja mam prezute, uz klesaju teploty a snezenie je len otazkou casu
ja kupujem prve co chytim ktore su tie aero ci flat ci jak sa to vola, tesco ale boli zatial najlepsie
zadny takisto, prvy co chytim, ale toje to plastove zacvakavacie uchytenie cize musim kupovat vecsinou v autodieloch, kazdopadne mal som cinu za 2€ a valeo za 8€ a bolo to identicke (okrem kvality opracovania toho plastoveho tela, ten lacnejsi mal jak keby neopracovane hrany po odliati)
inak uz aj ja mam prezute, uz klesaju teploty a snezenie je len otazkou casu
Steam: michalsveto
Na prezúvanie tradične kaslem. Kým nenasype, tak neriešim ako sa poznam.
Stierače sa mi osvedcili nejaké "nemecké" z auto prima. Cenovo do 20€. Pôvodne som chcel objednať drahšie Championky, ale prehovorili ma na mieste na tieto a funguju už vyše dvoch rokov.
Stierače sa mi osvedcili nejaké "nemecké" z auto prima. Cenovo do 20€. Pôvodne som chcel objednať drahšie Championky, ale prehovorili ma na mieste na tieto a funguju už vyše dvoch rokov.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
nebudes lutovathawkeye napísal: ja skusim teraz tieto
no som na ne zvedavy...origo (asi bosch) predtym vydrzali skoro 3r... podla ADAC + este niekto su Aerotwin momentalne najlepsie na trhu
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Boze, vediet tak ze ake stierace kupit tak nedam v peugeote za stierace 22€
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
dolezitejsie ako samotny stierac je ako viem nastavit ich chod podla mna, na astre najpomalsie je raz za 5s a potom dalsei je ze to uz stale beha, chyna tam medzistupen...
Steam: michalsveto