Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
Ako Androidak sem len nakuknem a poradim ohladne Facebook notifikacii:
- skus sa na telefone odhlasit
- chod na pc, na FB - nastavenia uctu - aplikacie a tam zmaz vsetky aplikacie, ktore su tam uvedene
- odhlasit z PC a prihlasit na mobile, skontrolovat ci mas zapnute notifikacie a vyskusat ci funguje
Toto funguje na androide, problem totiz nie je v mobilnej aplikacii, ale v samotnom FailBooku.
- chod na pc, na FB - nastavenia uctu - aplikacie a tam zmaz vsetky aplikacie, ktore su tam uvedene
- odhlasit z PC a prihlasit na mobile, skontrolovat ci mas zapnute notifikacie a vyskusat ci funguje
Toto funguje na androide, problem totiz nie je v mobilnej aplikacii, ale v samotnom FailBooku.
Spoiler: ukázať
Paradoxom je, ze mam viac ako min. Ramky, kedze mam tusim 768MB.CageJ napísal:co som kusok programoval, tak problem je castokrat v pamatovom obmedzeni atd...
Imho. Ne zeby sa to nedalo, len sa im nechce.
WP 7.x ma ine obmedzenia pamatove... nie je to tym, kolko mas tym RAM v telefone..
napr. teraz sa v GDR3 znova nieco navysovalo, tusim lock screen.. je tam limit 25MB pre 1GB WP8, kdezto pre WP7.x iba 10MB...
napr. teraz sa v GDR3 znova nieco navysovalo, tusim lock screen.. je tam limit 25MB pre 1GB WP8, kdezto pre WP7.x iba 10MB...
Viem ako si to myslel.
Nic to nemeni na tom, ze je to smutne.
Nic to nemeni na tom, ze je to smutne.
- 1500evri
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Jan, 2012, 23:25
Cavte, pocujte mam lumiu 620, chcem si kupit hudbu do telefonu ale vsade citam o xbox music, zevraj sa tam dostanem tak ze v hudba+videa presuniem obrazovku az na xbox music a tam kupim hudbu, ale wtf, ja tam ziadny xbox music nemam, uz sa s tym prplem hodinu a nic, ziadny music... Dokonca ked idem v nastaveniach do aplikacie a tam hudba+videa tak jefine nastavenie je tam ze navrhy... Ale na steanke microsoftu v podpore su obrazky ako to tam vizera a maju tm ovela viac nastaveni, co si o tom myslite ?
PC: Nič s čím sa oplatí chváliť... :-D Klavesnica: Razer Lycosa Myš: Razer Diamondback 3G
Podlozka: Razer Goliathus Sluchadla: SteelSeries Siberia V2 Volant: Logitech G25
Smartphone: Nokia Lumia 820 a k nej Logitech mini Boombox (dikec PC.sk ! )
LAN Párty nick / nick v hrách: MiRo
Podlozka: Razer Goliathus Sluchadla: SteelSeries Siberia V2 Volant: Logitech G25
Smartphone: Nokia Lumia 820 a k nej Logitech mini Boombox (dikec PC.sk ! )
LAN Párty nick / nick v hrách: MiRo
Hudbu by som riesil v Markete (obchod). Xbox music je iba kniznica, ktoru mas momentalne asi prazdnu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Hotovo. Ale nepomohlo :/ Jedine notifikacie, ktore mi funguju, su cez IM+ appku.Blackhawk napísal:Ako Androidak sem len nakuknem a poradim ohladne Facebook notifikacii:
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Sťahujte všetci disney hry, teraz sú zdarma (vačšina) http://www.wpcentral.com/disneys-season ... ertainment
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
vcera sa mi stala nemila vec,uz neviem ci pri hre asfalt som stlacil prilis silno..vnikla slabulinka prasklina skoro cez ceely dispelj..telefon norrmalne ide..dissplej je bez chyby,alen to nereaguje na dotyk...obcas sa displej pohne zahadnym sposobom..ale proste je nefunkcny..co myslite..telefon nema ziadny naznak padu alebo tak..co stym moze byt ?
ale preco nefibruju spodne tlacidla ? ono ked napriklad zpanem lockscreen..takto sa neda posunut hore..ale reaguje na dotyk tym ze trochu povyskoci,neviem ako som sa dostal na homepage raz..ale tam uz nereagovalo nic
hlavne ked v servise za to pytaj 109€ aj s materialom..sak to je novy telefon za to
ale preco nefibruju spodne tlacidla ? ono ked napriklad zpanem lockscreen..takto sa neda posunut hore..ale reaguje na dotyk tym ze trochu povyskoci,neviem ako som sa dostal na homepage raz..ale tam uz nereagovalo nic
hlavne ked v servise za to pytaj 109€ aj s materialom..sak to je novy telefon za to
noo podla mna ti staci z Ebay novy digitalizer.. za 20-30€ a vymenit doma...
cekni smartmaniu a prislusny topic na fore o Lumii 520... Tam ti poradia co s tym.
cekni smartmaniu a prislusny topic na fore o Lumii 520... Tam ti poradia co s tym.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
33€ stoji tu http://eshop.mobilpc.sk/obchod/action/p ... html..hard reset myslis nepomoze ? ved ten displej normlane funguje,typada to skor ako skrabanec ako puklina...mozno su len vadne nejake kontakty co idu od sklicka do mainboardu
priloz foto
a potom to reklamuj ta co.. proste toto sa nemoze stat normalne
a potom to reklamuj ta co.. proste toto sa nemoze stat normalne
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
inak kamosovi slohli wp8 fon,samozrejme simkartu vyhodili.. ten fon sa teda neda nijak lokolizovat,bloknut,zamazat.. ked tam uz je ina sim ?
ved ale lokalizačné a lock sluzby nemajú vôbec nič spoločné so SIM predsa.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nema vo fone lokazilacnu sluzbu zapnutu
ak tam da niekto novu sim..bude moc citat a dostavat jeho maily a spravy na fb ?
ak tam da niekto novu sim..bude moc citat a dostavat jeho maily a spravy na fb ?