Trocha zacitujem:
No pomaly sa mi zdá, že sa napĺňa 3. odsek hymny SR a ľudia a občania tejto krajiny skutočne vstávajú a už to nie sú ľudia, ktorí tvrdo spali, tí čo mali klapky na očiach a boli ako ovce, čo volili tých istých pravo-ľavých politikov. Je čas, aby Slováci povstali, aby tu bola reálna demokracia a žiadne zvýhodňovanie, či iné diskriminujúce faktory. Nech žije matka Sláva! Ja som veľmi zvedavý na činy pána inžniera, magistra Mariána Kotlebu, taktiež nazývaný "extrémistom" a "rasistom". Vari nie je rasistické, aby mladá, 23 ročná cigánka, ktorá nikdy nerobila mala mesačný prídavok 924 eur??? Koľko ľudí robí za minimálnu mzdu (pozn. 327 eur) a sú dennodenne v robote 8 hodín. Mnohí za takou prácou i dochádzajú desiatky, či stovky kilometrov. Nie je toto diskriminujúce?? A aj to, že mladá rodina, ak chce bývať, musí si vziať pôžičku, nedostane to zadarmo, alebo za symbolické euro? A oni to na rozdiel od asociálov po 3-4 rokov nezničia.Nad Tatrou sa blýska,
hromy divo bijú.
Zastavme ich bratia,
veď sa oni stratia,
Slováci ožijú.
To Slovensko naše,
posiaľ tvrdo spalo.
Ale blesky hromu
vzbudzujú ho k tomu,
aby sa prebralo.
Už Slovensko vstáva,
putá si strháva.
Hej rodina milá,
hodina odbila,
žije matka Sláva!
Apropo, volil som Freša, u nás v BSK to bolo menšie zlo. V 1. kole som samozrejme volil pána Oskara Dobrovodského. Ak by som mal pohyb niekde v BBSK, tak by bolo jasné, že by som v oboch kolách volil pána Kotlebu.
‡ Na stráž ‡