Všeobecná diskusia
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
Ja som za EBC, pri upgrade brzd chcem ist do nich.
To chces iba kotuce alebo platnicky alebo komplet?
To chces iba kotuce alebo platnicky alebo komplet?
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ktore ecb? lacnejsie ecb sa krutia a do drahsich nebudes investovat...
ATE davaju ako prvovyrobu do hondy a tusim aj mazda
mozno by som skusil brembo sport
ATE davaju ako prvovyrobu do hondy a tusim aj mazda
mozno by som skusil brembo sport
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
krutia, wtf? mam ebc standard discs, kedze jazdim iba v beznej premavke + ebc yellowstuff a mam to hadam 5 rokov (+/- 50t km) bez problemov. Netusim, ako su zjazdene, ale zatial nepiskaju a netrasu. Ono vela krat zavisi od kombinacie - vseobecne nie je dobra kombinacia lacne kotuce + "pretekarske" platnicky.
Neviem ako felda, ale moj Civic ma v jednej parabole H4 aj parkovacky. Teplo od H4 nici parkovackove ledky a po par dnoch/tyzdnoch odidu vplyvom tepla z H4, neoplati sa to davat.STENLY napísal:áno, na felde je parkovačka T10, preto ma napadlo, že by sa to dalo pouzit miesto H4 stretávačky
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak som zistil jak to je s tymi mojimi hmlovkami, presne tak ako tusim papek pisal, zadne len so stretavackami, predne aj s parkovackami, s vypnutymi svetlami nic
Steam: michalsveto
chcem meniť komplet disky aj doštičky(tak do 3 mesiacov, keďže mi začali predné pískať pri 40km..a to mam len 30tis km) .. z EBC sa robia na lancera len standart disky a doštičky red stuff dopredu a green a yellow stuff dozadu..
ate mi na oktavke vydržali hodne malo
Brembo robí na lancera len doštičky
ate mi na oktavke vydržali hodne malo
Brembo robí na lancera len doštičky
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ja nemam ani 15tis km, mozno 20tis km a uz mi piskaju, a to som menil aj kotuce s brzdami tak nechapem ale panom v skodovke by som to hodil o hlavu.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Stevo:
To ze piskaju je normal na Skodovickach, otazne je, ci ich mas este OK. Ak su OK, tak je to normal. Ak by boli dole platnicky:
To co za blato si kupil ????
To ze piskaju je normal na Skodovickach, otazne je, ci ich mas este OK. Ak su OK, tak je to normal. Ak by boli dole platnicky:
To co za blato si kupil ????
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
hawkeye: pouzitim vsetkeho od EBC by to malo byt ok, problemove zvyknu byt kombinacie roznych vyrobcov. V tvojom pripade je skor otazne, ci su redstuffy vhodne na standard kotuce, kedze su keramicke. Za studena sa da predpokladat vyssia hlucnost, ale zato dlhsia zivotnost samotnych platniciek a budu menej prasit (cistejsie disky). Otazne je, ako sa keramicke platnicky prejavia na zivotnosti standard kotucov.
Inak sa mi nechce verit, ze by neboli na Lancera turbogroove disky - mne ich na Civic tiez podla katalogu neponuka (ani yellowstuff a redstuff platnicky), ale v katalogu sa daju najst podla oznacenia standard kotucov - rozdiel je len v nejakych zaciatocnych pismenach, inak rozmer aj hrubka sedia. Ako som pisal vyssie, jazdim na standard diskoch + yellowstuff a je to absolutne tiche, ani ked brzdim pri cuvani to nepipne. Pripadne daj presny model tvojho lancera a skusim ti pohladat, co vsetko ti na to pasne.
Na hondaclube sa tieto kombinacie dost riesili a napr. ferodo dosticky sa nemuseli s brembo max kotucami, lebo hrozne piskali a zbrusenie pomohlo iba na chvilku, pripadne krutili niektore ATE kotuce.
Inak sa mi nechce verit, ze by neboli na Lancera turbogroove disky - mne ich na Civic tiez podla katalogu neponuka (ani yellowstuff a redstuff platnicky), ale v katalogu sa daju najst podla oznacenia standard kotucov - rozdiel je len v nejakych zaciatocnych pismenach, inak rozmer aj hrubka sedia. Ako som pisal vyssie, jazdim na standard diskoch + yellowstuff a je to absolutne tiche, ani ked brzdim pri cuvani to nepipne. Pripadne daj presny model tvojho lancera a skusim ti pohladat, co vsetko ti na to pasne.
Na hondaclube sa tieto kombinacie dost riesili a napr. ferodo dosticky sa nemuseli s brembo max kotucami, lebo hrozne piskali a zbrusenie pomohlo iba na chvilku, pripadne krutili niektore ATE kotuce.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Keramicke dosticky + standar kotuce su v celku vpohodke pokial sa tam nedosten bordel (najhorsie staci aj sol) potom je nadmerne opotrebovanie kotucov iste, alebo dojde k poskodeniu platne. Strasne zalezi na mnozstve brzdenia a intenzite. Prilysne prehrievanie platni je neziaduce. Ostatne v pohodke
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
Papek ak sa ti to chce hladat tak dik
Lancer 1.8, 103kw, r 2010
Lancer 1.8, 103kw, r 2010
Lancer 1.8 2007-
predok (145x56x16mm): ultimax - DP1614, green - DP21614, red - DP31614C, yellow - DP41614R
zadok (106x35x15,5 a 86x40x15,5): ultimax DP1563, green - DP21563, red - DP31563C, yellow - DP41563R
Katalog sice ponuka iba ultimax (OEM nahrada) a green, ale obmienanim cisel 2 3 4 sa da dopracovat aj k ostatnym, dokonca aj cisto race DP51614 (blue stuff).
edit: na kotuce som nezabudol, len v ofiko katalogu neponukaju nic a v eshopoch maju popisane pravdepodobne zle kotuce. Na lancera 1.8 by mali ist 262mm priemer
predok (145x56x16mm): ultimax - DP1614, green - DP21614, red - DP31614C, yellow - DP41614R
zadok (106x35x15,5 a 86x40x15,5): ultimax DP1563, green - DP21563, red - DP31563C, yellow - DP41563R
Katalog sice ponuka iba ultimax (OEM nahrada) a green, ale obmienanim cisel 2 3 4 sa da dopracovat aj k ostatnym, dokonca aj cisto race DP51614 (blue stuff).
edit: na kotuce som nezabudol, len v ofiko katalogu neponukaju nic a v eshopoch maju popisane pravdepodobne zle kotuce. Na lancera 1.8 by mali ist 262mm priemer
predne...276/nom thickness 26/min thickness 25.8/ height 45.5/ bolt circle 114.30
zadne...262/nom thickness 10/min thickness 9.87/ height 60.30/ bolt circle 114.30
zadne...262/nom thickness 10/min thickness 9.87/ height 60.30/ bolt circle 114.30
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Nieco som nasiel malo by ti to pomoct.
klik
Pri vybere modelu auta vyber tuto moznost: Lancer 8 Stufenheck (08-)
Je tam na vyber zo vsetkych farieb platniciek ale disky su tam iba standardne.
Ale myslim ze su to zosilene standardne.
klik
Pri vybere modelu auta vyber tuto moznost: Lancer 8 Stufenheck (08-)
Je tam na vyber zo vsetkych farieb platniciek ale disky su tam iba standardne.
Ale myslim ze su to zosilene standardne.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102