Zimná bunda
Zimná bunda
Zase idem úplne od veci fóra .
Už tu máme mínusové teploty, a začínajú sa nosiť zimné kabáty/bundy, ja mám doma (ešte za čias kedy ma mama zobrala do obchodu a kúpila to čo sa jej pozdávalo) typu
http://www.adamsport.eu/bunda-northfind ... ml#v_2_188
Dobre že nie až po kolená . A je mi zle len z predstavy že to mám nosiť. Ale teraz som si kúpil "koženú"(je to len taká imitácia, na štítku je SHELL: 60%PU;40%VISCOSE LINING: 100% POLYESTER) bundu niečo takéto
http://www.luxurymag.sk/assets/clanky/2 ... ska-hm.jpg a chcel by som hu nosiť aj počas zimy. Ale mama mi tvrdý citujem "to v mínusových hodnotách popraská a začne sa šúpať".
Čo si o tom myslíte?
Už tu máme mínusové teploty, a začínajú sa nosiť zimné kabáty/bundy, ja mám doma (ešte za čias kedy ma mama zobrala do obchodu a kúpila to čo sa jej pozdávalo) typu
http://www.adamsport.eu/bunda-northfind ... ml#v_2_188
Dobre že nie až po kolená . A je mi zle len z predstavy že to mám nosiť. Ale teraz som si kúpil "koženú"(je to len taká imitácia, na štítku je SHELL: 60%PU;40%VISCOSE LINING: 100% POLYESTER) bundu niečo takéto
http://www.luxurymag.sk/assets/clanky/2 ... ska-hm.jpg a chcel by som hu nosiť aj počas zimy. Ale mama mi tvrdý citujem "to v mínusových hodnotách popraská a začne sa šúpať".
Čo si o tom myslíte?
- lietadlo69
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Okt, 2011, 18:28
Re: Zimná bunda
boze v tej kozenke ti bude vyhrievat
cpu:Intel i5 6600K@4,5Ghz/1,30V+noctua NH-U14S mb: asus Z170 pro gaming ram:kingston 2x8GB ddr4 3000 MHz psu: Fortron Aurum 500W gpu:Gainward Gtx 1070 Phoenix@1720(boost 2013)/9200Mhz case: corsair graphite 600T+ silverstone penetrator 12cm, 2 x noctua nf-p12 U.L.N.A ssd: Intel 600P M2 256GB/crucial m4 128gb keyboard: Func KB460(red switch) mouse: Razer Death Adder Left hand edition monitor: Dell s2716dg sound:grado SR60
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
ti klepe na mozog ??? V koženke ? Môžeš mať pod tým aj 3 mikiny, bude ti zima. Dôležité je aby sa ti chlad nedostal pod prvú vrstvu, inak si v péčku Koženku na zimu určite vypusti... radšej kúp teraz za 20-30€ nejakú normálnu bundu ktorá sa ti bude páčiť. V koženke budeš klepať zubami, nehovoriac o tom že keď budeš musieť niekam na rýchlo ísť a hodíš na seba "len" tú "hrubú" koženku, tak ti čurin scvrkne po 10 min v -°C ... teplá horšie vypadajúca bunda je lepšia ako pekná koženka.
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Myslim si, ze by si nemal struhat borca v kozenke, ale radsej si kupit poriadnu bundu s goratex-om. Ked popozeras dake vypredaje z minulej sezony, urcite najdes aj za rozumne ceny.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Myslíte že zamrznem? . Veď ja viem že takto normálny človek nezmýšla (každý má svoje chíľky) ale vážne vyzerám jak blb v tej bunde čo mám . Keby mám tých 30-40€ tak zajtra idem do NR a kupujem. Myslíte že za 30€ by som ulovil nejakú peknú bundu hlavne krátku iba po pás takú tenšiu aby som nebol taký nafúknutý . Lebo mne vždy býva najvačšia zima na hlavu a ruky a tam mi širák asi nepomôže.
A keby mám peniaze tak si kúpim kabát a je to...
Asi predám grafiku
A keby mám peniaze tak si kúpim kabát a je to...
Asi predám grafiku
- Wizik
- VIP
To uz ty musis vediet, co sa ti paci. Jedno je vsak iste, za 30e ta bunda bude naprd.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Myslel som v nejakej zľave...
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
tak nie každý má lóve na 80-100€ Bundu/kabát, to si si asi zmýlil štát.
A nehovor mi, že keď nabehne niekam do N-Centra do normálneho obchodu kde nenakupujú za 1€ ks oblečenia a predávajú za 50€, tak niečo normálne podľa jeho vkusu nenájde. Ide o to, že potrebuje bundu ktorá sa mu bude páčiť ale za normálny peniaz.
A veta že za 30€ bundu nekúpi, je ako povedať, že auto za 10 000€ ( nové ), nieje auto. Každý kúpi to, načo má. Nie je tak ?
A nehovor mi, že za 30€ bude na prd, pred dvoma rokmi som si kúpil čiernu bundu, presne ako popisuje Fobo, na spodku pekne úzka a sadne pekne na telo, hrúbka asi 3-5cm. Stála 20€, prežila viacero lyžovačiek, a dve zimy. Nepoužívam ju furt, no 50% času cez zimné obdobie ju nosím...
A nehovor mi, že keď nabehne niekam do N-Centra do normálneho obchodu kde nenakupujú za 1€ ks oblečenia a predávajú za 50€, tak niečo normálne podľa jeho vkusu nenájde. Ide o to, že potrebuje bundu ktorá sa mu bude páčiť ale za normálny peniaz.
A veta že za 30€ bundu nekúpi, je ako povedať, že auto za 10 000€ ( nové ), nieje auto. Každý kúpi to, načo má. Nie je tak ?
A nehovor mi, že za 30€ bude na prd, pred dvoma rokmi som si kúpil čiernu bundu, presne ako popisuje Fobo, na spodku pekne úzka a sadne pekne na telo, hrúbka asi 3-5cm. Stála 20€, prežila viacero lyžovačiek, a dve zimy. Nepoužívam ju furt, no 50% času cez zimné obdobie ju nosím...
Spoiler: ukázať
niekto kupuje aj to, na co nematrojan4x4 napísal:Každý kúpi to, načo má. Nie je tak ?
.
- Wizik
- VIP
Sorry ak to zle vyznelo, len ja som este dobru bundu (dizajn ide uplne bokom) za 30e skutocne nevidel, ale ak taku zozenie, tak mu to len prajem.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Veď ani ja, preto sa pýtam . Ale možno niekde v New Yorkery a pod. chytím nejakú zľavu... Už len zohnať aspoň tých 40€za 30e skutocne nevidel
- Wizik
- VIP
Pozri si http://www.woox.cz a ak by sa ti nieco pacilo, napis mi ss, poslem ti registracny mail a budes mat 50% zlavu na vsetok tovar. Mam od nich zopar softshell bund a su celkom dobre za tie peniaze.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Inak teraz pozerám tie softshell budny, hodí sa to na zimu? Také niečo by som bral. A ešte tá firma je len Česku alebo má aj nejakú pobočku na SR?