ja som skusal LM3886 na sub a nic moc, ani zvukovo a ani vykonom - a to mam dost citlive repro. A LM4780 je ak sa nemylim to iste len 2 v 1...
A sub sa da ovladat z kompu v pohode keD mas 5.1 zvukovku (crossover, hlas a tak...)
dano21 napísal:to viem ze zvukovka SB live ma vystup na sub.....ale v tom je ten problem ze mam obycajnu zvukovku na ktorej nie je vystup na sub
tak byt tebou by som zainvestoval do novej zvukovky,za 4-5 kileciek mas SB Live! pouzivanu....
ja som nedavno porovnaval on board a SB live! a rozdiel teda paradny! integrovana mala sice silnejsi vystup na subac,ale taky naduneny :roll: a SB live! tam su tie bassy cistejsie,pevnejsie a to nehovoriac o stredoch a vyskach
pocuj dano21,ak chces poradim ti s tym subacom na ICQ uz som nieco toho postaval a stavebnicu sa neoplati kupit-predrazena! :roll: ostalo mi tu aj kopec suciastok tak sa mozme dohodnut napis 260-283-328
Mozes aj obycajne, ale musi byt o nieco silnejsie ... obycajne trafo totiz nie je tak tvrde ako toroid ... Pre subwoofer sa pri obycajnom traef odporuca vykon aspon dvakrat vacsi ako je vykon zosilovaca
ono je to asi tak ze zosik ma ucinnost tak 40% cize 60% ti ide do tepla,este straty na diodach....na 100w subac je akurat tak 200w trafo,ale toroidy sa daju zohnat specialne na zosik,maju maly vnutrony odpor