Max_com : ďakujem ti, že si o mne myslíš, že som totálny debil
Trochu sa v tomto vyznám, ale nie natoľko, aby som si kupoval grafiku podľa toho, koľko peňazí mám na účte. V tom prípade by som si mohol kúpiť aj Titana a načo by mi to bolo ? Nanič
Túto tému som vytvoril s cieľom, nájsť ideálne riešenie a adekvátnu náhradu za moju GTX 560. Riešenie som našiel v Lightningu. Viete všetci dobre, že koľko ľudí, toľko chutí a preto sa mnoho názorov odlišuje. Každý kus karty je v niečom odlišný a taktiež každý má iné skúsenosti. Ja som rád, že ma aspoň poniektorí správne usmernili aj keď som už neskutočne vymýšľal, pretože keď človek dva týždne pozerá testy a recenzie na tie karty, už si fakt nevie vybrať. Keďže s novou zostavou by som rád počkal minimálne do budúceho roka, tak som si vybral Lightning a hotovo. Keby som šiel do 780 alebo vyššie, už by som musel obmeniť viacero komponentov aj keď dostatočne mi môže poslúžiť aktuálny procesor, doska a zdroj, čiže by som tým urobil v podstate nezmysel. Kým to šľape, nie je dôvod na upgrade.
...a nie, nemodlím sa, aby mi vydržala tá grafika X rokov ( dúfam,že väčšina to pochopila ako metaforu, pretože tak som to aj myslel
)
Monitor : Samsung SyncMaster SA350 23" FullHD ; Case : Thermaltake Strike MX ; Procesor : Intel Core i5 2500 3,30GHz 6MB ; Motherboard : Intel DH67VR ; Grafická karta : aktuálne žiadna :-) ; SSD : OCZ Agility III 60GB ; HDD : WD Caviar Black 1 TB ; Zdroj : Fortron Black Power 750W 85+